Torrent oldalakTracker info

Visszatért a Pedro’s BTMusic!

Sziasztok!

Öt év kihagyás után újra elérhető a falc zenék koronázatlan királya a Pedro.

Nehéz lenne összefoglalni az elmúlt évek eseményeit, hiszen ez nem egy szokványos megszűnős újraindulós történet.

Az oldal ugyanis lényegében soha sem szűnt meg, csak korlátozta a hozzáférést. A kezdőlapon viszont nagy ritkán azért adtak hírt magukról.

Köszönjük szépen jól vagyunk!

Ezt meg azt csináljuk!

Hamarosan újra elérhetők leszünk.

De ahogy a napokból hetek, a hetekből hónapok, a hónapokból pedig lassan évek lettek, már egyre kevesebben hittek ezeknek az üzeneteknek.

2019 Októberében arra ösztönöztek minden felhasználót, hogy kérjenek új jelszót, mert majd ezzel jelentkezhetnek be az új oldalra.

Ma 2023 októberét írjuk, és eljött a nap, mikor ennek a jelszónak végre hasznát is vesszük.

Én azon kevesek közé tartozom, akik még emlékeztek rá, és így képes voltam bejelentkezni, hogy megtudjam nektek mutatni, hogy mi is készült itt öt évig:

Hogy nézel ki te pedro?


Érdeles koncepció. A ki további képekre kiváncsi, az látogasson el a fórumra és tekintse meg az első bemutatót a megújult pedróról:

https://www.torrentek.org/utsv4/threads/pedros-btmusic-xbtmusic-org-music-2023-review.542919/

Magas elvárások


Az oldal tájékoztatása szerint, eddig csupán a felhasználók, és a feltöltők 39 százaléka tért vissza és bizony a staff is erősen megcsappant.

A megmaradt felhasználóktól viszont folyamatos aktivitást várnak el. Vagy seeddelj vagy támogasd őket negyedévente, vagy jelentkezz feltöltőnek.

Ezek volnának a főbb csoportok amik közül választanod KELL. Nem véletlen a megfogalmazás, itt egy rendkívül elborult szabályozás van kialakulóban.

De ha ez az ára a magas minőségnek, akkor bizony meg kell fizetniük azoknak, akik az oldal tagjai akarnak maradni.

Aki szeretné, már egy videót is megtekinthet az oldalról:

https://www.torrentek.org/utsv4/threads/pedros-btmusic-xbtmusic-org-music-2023-video-review.542921/

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • Jó akkor be se lépek inkább XD
  Engem olyan torik miatt baxogatnak amiket én töltöttem le utoljára. (öt éve ) XD Szóval el lehet képzelni, hogy mi lesz itt. XD
  Szerencse, hogy sokat nem használtam XD
  Köszi az ultragyors bemutatót. Úgy látszik már máshol se érdekel senkit hogy visszatért. Legalább végül nem az történt hogy bármi eredmény nélkül leléptek a naív felhasználók pénzével, bár jelenleg nem úgy néz ki a helyzet, hogy egy forintot is megérte kiadni ezért de talán ez továbbra is egy (nagyon) hosszú távú befektetés XD Mondjuk ha RED-en kiadnak egy toborzást, biztos rengeteg felhasználót tudnak majd behalászni, annak ellenére hogy így már kb értelmetlen az oldal. A fájlok nagyobb része úgyis elveszve marad majd, így a jelenlegi nagy zene trackerek mellett semmit sem fog tudni felmutatni, legfeljebb lesz pár új felhasználó akik elkezdenek majd azokról ide áttöltögetni dolgokat, mert hát megéri az "elit" oldalakon szép rangokat elérni XD Így is sokan úgy tartják, hogy mára nincs sok értelme a zenével foglalkozó privát trackereknek, de lehet pedro bácsi megmutatja hogy csak szigorú törvényekre van szükség hogy mindenki szolga módra megállás nélkül töltögessen fel vagy utalja a pénzt ahhoz hogy máshol elérhetetlen tartalmak bukkanjanak fel.
  Hát igen, mert lényegébe egy Spotify és társai simán kielégítő. Vannak alkalmazások, amik jó minőségben Flac-be is le tudják szedni onnan a tartalmat. Egyedül a ritkaságok miatt érdekes egy Red vagy Orpheus. Szóval tény és való nincs már akkora igény ezekre, sőt egyre kevesebb. Akit érdekel, meg elhelyezkedett már más oldalon. Aztán ugye ott a rutracker is, mint alternatíva. Én szerintem nem fogják sokan használni.
  B