nCoreTorrent oldalak

nCore: Istenkomplexusban szenvedő modik, elitista idióták a fórumon.

Sziasztok!

 

Mi a bajom a tökmagokkal? Ha itt valaki valami régimódi olaszos vendettára számít, akkor ki kell ábrándítsam.  Nem keveredtem a disznók közé, így meg sem ehettek. Soha nem ért semmilyen sérelem.

Viszont van két szemem, látom mi folyik körülöttem. Vannak emberek, akiknek csak az fáj ha őket ütik. És vannak olyanok, akiket az is megérint ha másokat ütnek.

Nekem bizonyos viselkedési formákkal van problémám, nem pedig személyekkel. Nem a gyűlölet vezérel, hanem egy általam helyesnek tartott erkölcsi szemlélet.

Röviden:

Egy oldalon büntetlenül ne sértegethessenek senkit a származása, a szokásai, vagy az egyéni szükségletei miatt.

De talán ismét hitelesebb ha valaki más mondja el mi is az én bajom:

https://www.torrentek.org/wp-content/uploads/2023/09/Screenshot-2023-09-22-at-12-40-46-iNSANE-Forum.png

Szöveges verzió:

Mondjuk a „szolgáltatás” szót az nCore kapcsán használni elég vicces, mert akkora parasztok, mint a ház. Istenkomplexusban szenvedő modik, elitista idióták a fórumon. Háááát, nekem erről nem a szolgáltatóipar gyémánttal kivert érdemrendje ugrik be.

Forrás: Insane


Szépen össze lett foglalva! Én sem fogalmazhattam volna meg jobban! Ez az ok és a mindenkori indok ha a történések viharában kissé keményebb, vagy gúnyosabb hangot ütök meg.

Azt szokták mondani erre, ha nem tetszik el lehet menni. De én úgy döntöttem inkább meg fogom mutatni, hiszen ahogy az SD kérdésben is kisebbségben vannak a véleményükkel, úgy az általam is elítélt viselkedéssel sem ért egyet a többség.

Gyűlölöm az érvek nélküli fröcsögések hadát. Az esztelen hazudozást. Mások vég nélküli ócsárlását és az átlag folyamatos degradálását. Az egyértelműt is újra hangolnák.

Mondd „paraszt” melyik út vezet az együttérzés udvarába? Tőlem miért várod a megértést, ha másoknak te magad sem adod meg?

Még finom vagyok és nőies, mert legtöbbször csak nevetek ezeken, a gúny az én fegyverem, ha már egyeseken nem fog az értelem.

De megmutatom én nektek, hogy mi is a hangnem a felhasználókkal szemben :

Olyan ez mint valami bántalmazó kapcsolat.

-Ha nem bánsz jobban velem akkor elhagylak!

-Nem! Dehogy hagysz! Nálam jobbat úgysem találhatsz.

Nem tudom van-e fiúkája vagy asszonykája ennek az agyalágyultnak, de üzenem neki, hogy MENEKÜLJÖN!

Ha valami vagy valaki nem felel meg az igényeiteknek, akkor váltsatok. Ne hallgassatok a narcisztikus emberkékre. Vannak még oldalak bőven.


Fasizmus és a kirekesztés


Az ilyen gondolkodású emberek mindig találnak majd egy réteget, akiket hibáztatni lehet. Kevés a seed? Vesszenek azok, akik SD-t töltenek. Álljanak be a sorba vagy takarodjanak.

Szívesen.

Nem is értem, hogy a többség miért nem köszöni ezt meg.

Sok esetben a vezetésben is tudnak a mások kárára történő visszaélésekről, sőt, az ő viselkedésük adja meg ehhez a bátorítást. De messzebb megyek. Nem egy esetben az elitista férgek konkrét utasítást követnek:

Nem ugrunk, csupán elképedünk. Nem vagyunk románok, mégis átérezzük, hogy milyen lehet az ha egy egész nemzetet egyesek negatív viselkedése vagy idejét múlt sztereotípiák alapján ítélnek meg.

Ez volna az a 2023 amit emlegettek?

A fejlődés amit úgy éltettek?

Én szégyellem magam helyettetek és szívből sajnálom, hogy egy fajon osztozom veletek.

Ezek után még mindig beveszitek, mikor a minőségről meg a fejlődésről beszélnek?

Mikor szellemileg a középkorban ragadtak le?

Hogy a ti érdekeiteket tartják szem előtt?

Miközben a kutyáik szabadon garázdálkodnak és bárkibe belemarnak? De akármilyen hangosan is ugatnak, akkor is kisebbségben maradnak.


Epilógus


Azok akik csak letöltenek, sok esetben nem is tudják, hogy milyen dolgok folynak a háttérben. Amíg van tartalom, addig letöltenek.

Csak idő kérdése volt, hogy egy ilyen vezetés mikor ugrasztja össze a saját közösségét is.

Staff kontra felhasználók. Ameddig te önmagadat alakítod, helyettük a nyalisok szerepelnek.

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • Hát ebben a tempóban az nCore közössége bizonyára becsukja az ajtót maga után. Persze nem azt mondom, hogy mindenki, de egy elég nagy réteg lelécel majd. Az aki egyáltalán nem tudja mi zajlik a háttérben, csak letöltöget, s ne adj isten pont az SD tartalmakat, ha egy nap arra ébred, hogy már nem találja a filmeket, sorozatokat ebben a minőségben, akkor szépen elkezd máshol keresgélni. Aki az nCore oldalon felhasználó, az szerintem könnyen megtalál majd egy másik magyar torrent közösséget.
  Aki pedig olykor a fórumukat is követte, s egy-egy hírt is elolvasott, de nem a legtevékenyebben, most ha betéved abba a fergeteges kalamajkába, ami ott zajlik, akkor elég egy-két oldalnyi hozzászólás elolvasása, hogy lássa milyenek az nCore vérebei. Esetleg még bele is rúgnak, ha kifejtené ott a véleményét. És biztos vagyok benne, hogy az nem tetszik senkinek sem, akinek van egy erkölcsi értékrendje.
  Értem én merről fúj a szél. Sok kisebbség komplexusban élő vadbarom van az nCore vezetőségében, aki azt hiszi, hogy elbújhat, meg mindent megtehet az internet elvont világában. Ő láthatatlan, és annyira bunkó lehet amennyire csak tud, mert a valóságban a főnökének nem tud pofázni, lehet az asszonya megcsalja, vagy ezernyi szar van az életében, amiért szenved. De ha mégsem, és csak eleve ilyen a személyisége, akkor az nagyon elkeserítő.
  Mindenképp kellenek az erkölcsös emberek, mert lassan ebben a rohadt világban mindenki azt hiszi, hogy bármit megtehet következmények nélkül. Azt pedig újra megemlíteném, hogy rohadtul utálom a rasszistákat. És szégyellem, hogy magyar népünk ilyen embereket is el kell viseljen. Süljön le a pofátokról a bőr!
  Erre is van magyarázat:
  A 0,5% akinek hiányzik az SD igénytelen, meg amúgy is nagy a higulás. Nem fognak hiányozni, a többi örömmel szedi a 4K-t és kezet is csókol nekünk.
  A témával kapcsolatosan még megemlíteném, hogy annak idején mikor megtaláltam ezt a fórumot, nem sokat foglalkoztam hasonló oldalakkal. Lógtam az nCore oldalán, és el kell mondjam, hogy jókat csevegtem az ottani ismerősökkel. Teljesen normális emberek használják az ottani hírfolyamot. Persze vannak kivételek is, de azokat mai napig is kerülöm.
  Mikor itt bekerültem a vezetőségbe, mintha megbolondult volna a világ. Eddig nem hoztam összefüggésbe, de most megteszem. Kibasztak a Discord felületükről, majd rendre tiltottak innen is, onnan is. A legröhejesebb az volt mikor örökre megvonták a jogomat a torrent hozzászólásoktól. Az oka a 'floodolás' volt! Zavarta őket, hogy egy-két filmnél több helyre belinkeltem a véleményemet - amiket mellesleg teljesen normálisan fogalmaztam meg, semmi kivetni való nem volt benne. Szóval már akkor is figyelték az itteni tevékenységeket, és nem tetszett nekik a kritika. Pedig egy korrekt erkölcsű személy, vagy vezetőség elfogadja az igazságot, legyen az jó vagy akár rossz is.
  Majd az egyik rasszista kutyájuk elkezdett pofázni, s kimutatta a foga fehérjét. De cikk is van róla itt. És pont ez a beteg állat olyan megjegyzést tett nekem, hogy majd meglátom én mikor a fórum oldalon (mármint itt) nekem fognak esni azok hárman, s basztatnak. Gondolom pár kollégámra gondolhatott, akikkel már akkor is jól kijöttünk.
  Újra megemlítem, már akkor (ennek pár éve) "nem követtek, nem olvastak minket itt" .
  Oda szeretnék kilyukadni, hogy itt nem hiszem, hogy a vezetőségünkről bárki is valaha olyasmit írhatna, amiket sajnos lassan az ottani vezetőségről mindenki terjeszteni fog. Egy diktatórikus, pénzért még a szarát is megevő társaság. És a kivétel mindig szentesíti a szabályt!
  Ez az én személyes véleményem, kérem tiszteletben tartatni emberi jogaimat, és a szólás szabadságomat.

  Ozzy voltam, s ma denevérfejeket fogok reggelizni
  Kellemes vasárnapot
  Van aki kakit, van aki denevérfejeket eszik. Micsoda ínyenc társaság. XD
  Egy kicsit még elidőztem itt, s most bátorkodom szíves figyelmetekbe ajánlani a következő két cikket, ami egyben egy hatalmas alkotás, egy rajzfilmes képregény két része, ahol egyes személyek saját magukra ismerhetnek a figurákban.

  Szóval íme az "En-Corona-land a kapu mögött" alkotás két része:  És a fentebb általam említett vadállatról is belinkelem nektek a cikket. Ezt a beteg embert mindenképp kerüljétek:

  F