nCoreTorrent oldalakTrash

Az nCore fórumon jártam

Sziasztok!

 

 

Tovább zakatol az SD vonat, nem csitulnak az indulatok az nCore fórumban! Éjjel és nappal érkeznek a bejegyzések újra meg újra, de a nyereg ugyan azon a lovon marad.

Érkezzen pár ilyen írás pro és kontra:Kevésbé fogom használni az nCoret!

Nem fogod!

Ennyire hogy lehet idióta valaki?

Dupla minőség. XD Ez valami szakifejezés? Én a tripla minőséget akarom.

Agyatlan barom vagy.

Szívesen.Nem csökken elég nagy ütemben a létszám, ezért gondolták kicsit belehúznak. Azt mondták nagyon fel van hígulva az oldal.Ez a szint, nincsenek okosabb botok. Akik érvek nélkül bevezetnek agymenéseket, és örömmel vizelnek a széllel szemben, azoktól mégis mit várunk?

Régóta mondogatjuk, hogy ez a szint, ami baromi vicces nekünk, rájuk nézve pedig elég nagy szégyen.

Ide is csak az értelmi fogyatékosokat küldik, mert épeszű ember ezekkel nem vegyül.Laccoss a Helpdesk rangú lelkes propagandista, aki maga is tölt SD-t, mégis fullba nyomja a kretént. Csak mert ez a felsőbb utasítás. Ez ám az elhivatottság. Éljen a párt.Az nc botok mentségére szóljon, hogy mindenkit hülyének néznek, talán még egymást is. XDImádom ezeket. Tényleg olyanok mint valami elbaszott HD hittérítők. Komolyan az a hülye, aki meg tudja indokolni, hogy miért tölt SD-t?

Aki meg elakarja dönteni ki mit csináljon, az meg az okos?

Amennyire hülyének nézitek az átlag felhasználót, azt szorozzátok meg minimum kettővel, és kijön a ti átlagotok.Mindig azokat a tartalmakat kell kivezetni amiket a legtöbben töltenek. Mondja a trancemaster az ncore helpes.

Mellesleg miért is kéne neked camot meg XviD-et tölteni?

A választás szabadságáról hallottál már?

Az embereknek amúgy miért kéne mindent 4K-ba tölteni?

Mert pár elitista barom rájött, hogy milyen jó a kép, és elkezdett lenézni mindenkit aki nem így tesz?Sok esetben ha nincs normális forrás, akkor is csinálnak belőle egy több gigás monstrumot, nem számít ha a kép szemcsés, a hang meg ugyan az mint az SD-n. De ez kell az elitnek, hogy otthon kiverhessék rá.

Az ma már nem érv, hogy kisebb anyagot évekig seedeled és tárolod, mert megmondták, hogy törölni kell. Úgy is fent lesz itt az oldalon, hogy újra leszedhesd. Vagy nem.Ezeknek nem számítanak. Nekik csak hülyék, akik csupán azért töltenek SD-t mert más is.

Aki élőben is jól megnézné magának az elképzelhetetlent, az látogasson el az nCore fórumba:

https://ncore.pro/forum.php?action=comments&thread_id=35894


Top HD fanatikusok


„Komolyan csak erre használjátok a pc-t? (vagy akármit) „

„Vegyél nagyobb tárhelyet, és akár egy kábeles megoldással is már problémamentesen tudnád lejátszani a hd tartalmakat.”

„350es vinyó már akkor is kicsi volt, mikor megvetted.”

„Amilyened van otthon. Gondolom egy 16 vagy 32 GB-os azért akad.”

„Esetleg ne FAT32-re formázd a pendriveot, hanem exFAT-ra vagy NTFS-re… „

„És ami még a legfontosabb, hány embernél van több éves film, vagy sorozat amit nem nézett még meg, de panaszkodik a tárhelyre?”

„11 évad vs 20 rész. Jó kis sorozat lehet az, ahol egy évad átlagban nem áll 2 részből sem. Na mindegy! „

„Persze aki igénytelen annak a régi CRT TV is bőven elég VHS minőséggel, azon is látja azt a pár foltot amit kell”

„nem csodálom hogy abból fizetésre se futja, abból meg vinyóra…”

„De látod, most sem nézik meg, 20-30 terás vinyókon tárolgatják.”
„Tudod –> Egyél szart! 100milliárd légy nem tévedhet”

Hát egyél te szart, ha ez a fétised, váljék egészségedre. De nekem senki se akarja megszabni, hogy mit egyek és mit tegyek. Főleg ne azok, akiknek az agyából könnyedén gyököt vonok.

Érkezik az észosztás, ez a legfelsőbb utasítás, hogy min kell azon változtassál, hogy az elképzeléseikhez igazodjál. Hát nem szürreális egy valóság?

De hallgassatok meg erről is valaki mást:


„HEH azért bitch please… Csak akiknek inge: komolyan senkit nem akarok megbántani és senkinek beszólni de azért tisztázzunk már pár dolgot:

– Standardokat állítotok fel, de ha fene fernét eszik is, nincs mindenki olyan szituban hogy 512-es telefont vegyen… Lehet hogy lesz majd ilyen idő is, de azért sok ismerősömnek pl olyan telefonja van ami már minimum 2-3 éves és nem, nem tudnak sem hitelre sem kpre venni újat ami megfelel a lefektetett standardoknak. Az sd lejátszására régebbi telefonok és eszközök is jók és emiatt felfér rájuk sokkal több is. És igen sokaknak csak 32-64 es sd kártyájuk van. ÉS hiába 512GB valakinek, az is betellik. HDvel sokkal hamarabb. Amúgy sem mindegy hogy 512 re 30 HD vagy 300(vagy JÓVAL TÖBB) SD filmet töltök fel. ÉS pl ha annyit akarunk tartani rajta az a mi legszemélyesebb magánügyünk.

– Ebből ered hogy szerintem a szokásaink hogy miből mennyit nézünk telefonon sem tartozik senkire. Ha 200 filmet akarunk sdben tárolni a telefonon vagy azért mert olyanunk van vagy azért mert csak így fér fel rá, mert elég nekünk, akkor senki ne mondja meg nekem hogy az miért rossz az, ami nekem jó és megfelelő. Nem? milyen jogon szóltok bele abba hogy ki hogy használja a saját pénzén vett eszközét és tárterületét? Ha nekünk az a jó hogy SDben nézek a telónkon amikor akarunk 400 kicsibe tömörített filmet akkor ahhoz egyikőtöknek sincs semmi köze. PL én ha felrakom a teljes sorozatot lehet hogy nem egyszerre seggelem le, de jó hogy ottvan ha kell. Én sem szólok bele abba hogy a HD pártolók hogy használják az eszközeiket.

– Amúgy: Nem „kell” kivezetni az SD-t nem kötelező vagy ez nem olyan dolog, hogy összedől tőle a gazdaság ha megmarad az SD kategória vagy legalább szigorodik kicsit, ezt támogatnám. Ez csak max ennek az oldalnak a döntése lesz, nem lesz STANDARD hogy nincs sd. Csak járhatunk máshová beszerezni XD vagy tömöríthetjük le állandóan mint a güzü. De ezt sem tudja mindenki megtenni.

– Ne más mondja már meg hogy nekem, vagy bárki másnak mire van vagy nincs pénzünk, mire tudunk vagy kell költeni az életben, és hogy azt a keveset is amit keresünk, mire költjük vagy sem; és milyen standardot kellene követnünk. Mások zsebében turkálni anyagilag nem kéne.(Máshogy sem) Az hogy mire megy el manapság egyeseknek olyan kevésnek tűnő 3000 forint már bocsánat, nem „alap”, és ebbe se kellene beleszólni, hisz nem tudhatod hogy valaki miért van itt.

– Valaki nem töltött sdt évek óta, nem jelenti hogy az ő viselkedése az etalon és ezért másra nincs is szükség. Ez enyhén önző hozzáállás. De vegyünk egy példát. Tiltsuk be a bicikliket, mert mondjuk sokan nem bicajoznak, és inkább autóznak. Mindenki járjon autóval.. Vagy Tiltsuk be az autókat mert egyeseknek van magánrepülőgépe. Repüljön mindenki. JÓ ez lesarkított dolog, de szerintem érthető mit akarnék mondani…

– Végezetül annyit mondanék hogy ennek a fórumtémának nem sok értelme van ahogy én látm, mert csak fröcsögés lesz egyenlő arányban a két oldalnak, kb, szóval egy szavazás kellene, mert itt már csak a fingfűrészelés megy.

(Jöhet a shitstorm a reakciómra XD de nem érdekel.)”

Forrás: nCore fórum


Tudom, mindenki élettelen, aki két mondatnál többet ír le.

Én látom ha egy döntés nem támaszkodik érvekre, csak nyomja valaki elbaszott vízióját ezrekre kivetítve.

Egyesek kisírták ezt az agyatlan  hülyeséget, a staff meg jobb ötlet hiányában bólintott egyet.

Ez még a jobbik eset. Mert ha ezek az elképesztő gondolatok legfelülről érkeztek, akkor bizony vannak itt bajok.

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • "Én látom ha egy döntés nem támaszkodik érvekre, csak nyomja valaki elbaszott vízióját ezrekre kivetítve."

  Már rengetegszer meg lett érvelve. Leírom újra: a torrentek elérhetőségének javítása a cél ezzel.

  "Egyesek kisírták ezt az agyatlan hülyeséget, a staff meg jobb ötlet hiányában bólintott egyet."

  Ezt is rosszul tudod, senki nem sírta ezt ki. Nem userek vagy releaserek ötlete volt.
  Nem tudom se jól sem pedig rosszul, csak felvetettem két lehetséges magyarázatot:

  "Egyesek kisírták ezt az agyatlan hülyeséget, a staff meg jobb ötlet hiányában bólintott egyet. Ez még a jobbik eset. Mert ha ezek az elképesztő gondolatok legfelülről érkeztek, akkor bizony vannak itt bajok.. "

  Ennyi erővel azt is mondhattad volna, hogy jól tudtam. XD De Ismétlem, én csupán felvázoltam a lehetőségeket, és az állításod szerint köztük volt a helyes válasz.
  Nem sült ki az agyad ettől ? XD
  Közben komolyzenét hallgattam és azt mondogattam magamban, hogy:

  Ez csak egy rossz álom, ez csak egy rossz álom, ez csak egy rossz álom, ennyire hülyék nincsenek a világon. XD
  R
  • R
   Razorworks Corporation
  • 2023-09-23
  Szintetizátor uram!

  Idézek tőled: " Leírom újra: a torrentek elérhetőségének javítása a cél ezzel."

  Arra, te nem gondoltál, hogy akkor is ugyanez lesz, a helyzet, majd nézzük online, a YT-on, VIDEA-n, az INDA-n, OK.ru-n, onlinefilmes oldalakon, SD-ben, az adott anyagot?? Netán, lelépnek máshová letölteni, akár az itorrents.ws-re is feljárva? Mert, fizetni sokan biztosan nem fognak érte, az olyasmi helyeken, mint a NetFlix és társai. Ezzel, csak azt éritek majd el, a többiekkel együtt, igen, a GitHub-os kollektívára gondolva, hogy le lesztek tojva, SD-gyilkosnak nevezve, a kissebb oldalakon és mások lesznek helyettetek, majd preferálva?? Pláne, aki hajlandó lesz, SD-t is felrakni. Míg, a scenerules.org-on nem látjuk virítani, a szabályaitokat, addig nincs miről beszélni és körberöhög, a világ benneteket.

  Ez a duma, csak humbug, semmi más.

  Majd 5-10 év múlva térjünk erre vissza, jó lenne, ha már belátnátok. Ha csak, addig nem dobják a fejünkre, az ATOMot, a szupervírust, hogy nyekkk. Na, abból viszont nem kér, senki se! Így nem kérünk ebből, az erőszakosságból se.

  Tudom, ehhez-ahhoz jól értettek, mint a streamlopkodás, meg ilyenek, ahogy írtátok, ehhez elismerés dukál, de azon is túl is van világ! Az egyszerű emberek világa. Majd, ha 1 misi lesz a fizu, akkor már nem hiszem hogy a P2P lesz, a fő prioritás, a TV/streaming helyett, amihez TB-nyi hely sem kell, bevezetve az 1Gbps-es net, Karakószörcsög puszta alsó telep 2/A-n is, addig nincs miről beszélni!
  R