nCore

nCore: Jelentősen butábbak a felhasználók, mint nemzetközi oldalakon

Sziasztok!

Viszonylag elég kevés érv hangzott el az SD tartalom betiltása mellett. Talán azért, mert nagyítóval kell keresni őket, és a két kezünkkel kibányászni az egoizmus pöcegödréből.

Ez megint erős lett, soha sem érintett meg igazán a költészet. De amit tudok megteszek, ezért most kicsit nagyobb teret engedek a támogatói véleményeknek, pontosabban egy népszerű nCore releaserének, pcrolandnak:

 

Még mindig ezeket a faszságokat cikkezed öreg? A hírt elolvasó userek kevesebb mint 1%-a kelt ki magából, párszáz user az 500k-ból. Az pedig szintén nagy butaságra vall, hogy demokráciát vársz egy torrent oldaltól. Egy minőségi torrent oldalon sem kérik ki a userek véleményét. Semennyit nem fejlődne az oldal, ha random userek határoznák meg, hogy merre menjen az oldal. Az XviD kivezetésnél is ugyanígy hőbörgött a sok idióta, mégsem mentek máshova.

Az pedig szintén nevetséges, hogy a jótékony hatása semennyire nincs megemlítve az SD tiltásnak. Ha SD-t töltők nagy része elkezd HD-kat szedni, akkor jelentősen javul a seed retention. Ugyanis az 500k user ellenére nagyon silány csomó torrent elérhetősége, mert jelentősen butábbak a felhasználók, mint nemzetközi oldalakon, köszönhetően a pár éve felduzzasztott user base-nek.

pcroland


Köszönöm! Végre valaki öregnek nevez. Tudvalevő, hogy a felhasználók többsége nem vesz részt a közösség életében, így a híreket sem olvassák el. A reakciójuk így kiszámíthatatlan lesz, ha egyszer csak nem lelik a preferált tartalmaikat.

Szerintem ha a HD-t akarnátok kivezetni, akkor is hasonló számban érkeznének a vélemények. Vajon akkor is az 500 ezer felhasználóra hivatkoznátok, akiknek csak egy töredéke szólal meg?

Az XviD kérdés talán azért lehet más, mert ha azt feltételezzük, hogy akkor is a méret volt az elsődleges szívfájdalom, akkor azért hamar rájöttek az userek, hogy akkora veszteség nem érte őket.

Nem várok demokráciát egy privát oldaltól. Viszont egy jó vezető igyekszik a népe kedvére tenni, ez azt hiszem mindnyájunk érdeke. A beletörődés viszont nem egyenlő a támogatással.

Abban viszont egyetértünk, hogy az oldal valóban semmit sem fejlődne ha a radom userek hoznák a döntéseket. De azt sem mondhatjuk, hogy az nCore rohamléptekkel fejlődne.  (magas labda)

Nem firtatom, hogy a HD tartalomra jótékony hatással lesz ez az egész. De én ezt a kérdést kicsit komplexebben látom.

Korábban azt is leírtam, hogy lesznek akik az SD-ről átfognak pártolni a HD-ra. Hány százalék? Az csak akkor fogjuk megtudni, ha bevezetitek ezt az új szabályt. Én még mindig hiszek abban, hogy az embereknek kéne eldönteni azt, hogy mit akarnak letölteni vagy mit nem.


 

Ez nem így működik, hogy mindenki azt tölt amit akar. Az oldal meghatározza, hogy mi és hogyan kerülhet fel és eszerint jár el. Pár idióta pl. a low bitrate mHD encode-okra esküszik, mégis tiltva van minden normális oldalon, legtöbb magyar oldalon is, mert értelmetlenek. Csomó szakmai döntés van és ezeket az a legjobb, ha nem userek hozzák meg.

pcroland


Én konkrétan a jelenleg választható kínálatra gondoltam, ahol a polcon még ott az SD tartalom.  Nyilván régen is voltak és lesznek is olyan anyagok, formátumok amik tiltólistára kerülnek. Viszont egyéb oldalakon mégis megtalálhatóak. Miért? Az egyéni döntések miatt.

Folytatás a komment szekcióban. Vagy nem.

Epilógus


Jelenleg az nCore még nem vezette be az SD tilalmát. Továbbra is özönlenek a beírások a hírrel kapcsolatos fórumba. Most mindenki arra kiváncsi, hogy mi lesz az nCore vezetésének következő lépése.

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • Ha réz golyójaik vannak akkor bevezetik xD azt hadddd szójjjjon xD
  Én is erre várok már mióta, ha nem vezetik be ezek után, akkor csicskuszok XD
  Úgy se mérik bevezetni..... eléggé Renault jelek...... (P!na)
  Ja szerintem is, csak a szájuk nagy... Szánalmas... Képesek cserben hagyni azt a 10embert, aki ezért kampányol...
  "Korábban azt is leírtam, hogy lesznek akik az SD-ről átfognak pártolni a HD-ra. Hány százalék? Az csak akkor fogjuk megtudni, ha bevezetitek ezt az új szabályt. Én még mindig hiszek abban, hogy az embereknek kéne eldönteni azt, hogy mit akarnak letölteni vagy mit nem."

  A hírt pár napja látták kb. ~50-60 ezren és akkor 380 egyedi kommentelő volt fórumon.

  "Továbbra is özönlenek a beírások a hírrel kapcsolatos fórumba."

  A hírt elolvasók kb 0.5%-a fejezte ki ellenvetését.
  P