nCore

Az nCore releaserek nagybőgőnek nézik az eget!

Sziasztok!

 

Egyre több infó mutat abba az irányba, hogy a releaserek kivagyisága az ok az SD tervezett kivezetésének, és nem pedig az, hogy 2023-at írunk.

Forrásaink szerint egyes releaserek már nem hajlandóak foglalkozni az SD tartalommal, és csak HD-ban kívánnak feltölteni.

Ezt meg is lépték, de megdöbbenve tapasztalták, hogy az userek egy jelentős része maradt az SD-nél, és mivel az adott releaser már nem készített több ilyet, beszerezték mástól.

Ezért születhetett az a zseniális ötlet, hogy be kell tiltani az SD-t, és ezzel a konkurenciát is félre lehet állítani. Aranyos nem?

Arra áll fel, hogy hányan töltik tőletek? XD LOL

A kommunista Oroszországba volt egyfajta termék, és hát még jó, hogy mindenki azt vette. Komolyan ez volna az cél? A kapitalizmus sokszínűségét, az egészséges versenyre való törekvést cseréljük fel a kommunizmusra? LOL

Nem lep meg, hogy a gondolkodás módotokhoz ez áll a legközelebb, de én ezt nem reklámoznám a helyetekben.

SD Mozi az élen

Jelenleg a legnépszerűbb film az nCore letöltők körében a Barbie című mozi. Toronymagasan az SD verzió áll az élen. Tehát már csak a rendelkezésünkre álló alapinformációkból is kiderül, hogy az SD az egyik legnépszerűbb termék.

Top 10 Mozi (Seeder)

Látható, hogyha a torrenteket aszerint rangsoroljuk, hogy mennyien seedelik, nincs egyetlen HD torrent sem az első tízben.

Top 10 Mozi (leecher)

Ha a letöltők mennyisége alapján rendezzük ki, a felállás ugyan az.

Top 10 Sorozat (Seeder)

Itt az első hatban a HD szerepel, de mind a 10 ugyan az a sorozat. Meg ugye ez az egyik a staff által manipulált termék. Tehát sokan azt hitték, hogy sd-t töltenek ezért szedtek HD-t:

nCore: Nem mindenkinek ízlett a narancsleves

Kemény. Manipulált statisztika. XD Ezek után egy szavazásnak se nagyon lehetne hinni.

Top 10 Sorozat (leecher)

Itt már egészségesebb a verseny, de az élen toronymagasan az SD végez.

Szóval nem az SD feleslegessége az ok a megszüntetésére, hanem éppen a népszerűsége. Amivel egy ízben sok konkurens csapattól is meg lehet válni.

Valóban megérett volna a magyar torrent társadalom egy HD specifikus oldalra? Annyi hasztalan próbálkozás után, és a több tízezer SD film letöltéséből erre következtettek? Gratulálok. XD

Akkor mehet az mp3 is a levesbe, mert ott a flac. Ja, hogy az miatt még nem rinyált néhány agyatlan releaser? Bocsánat. Majd ennek is eljön az ideje.

Kis érdekesség

Az első nyolc oldalon keresztül nem találtam mást, csak mp3-at, szóval ideje má kivezetni. XD

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • És ha a HD filmben mp3 hangsáv van az csalásnak számít? XD
  A következő nagy háború abból lesz. XD Amúgy kiegészítettem a cikket a sorozatokkal is.
  Csak eljutunk oda, hogy a végén semmit sem lehet majd letölteni? A konkurencia biztosan tördeli a kezét.
  Látom hírfolyamon is megy az okoskodásuk... arról nem is beszélek, hogy Roli egy egész nemzetet sért egyes beköpésével. Bunkó köcsög!

  Erre már tényleg nem szólok már semmit...
  B