nCoreTorrent oldalakTrash

Az nCore már megint nem foglalkozik velünk

Sziasztok!

 

Én magam is szívesen állok nyíltan olyan ügyek mellé, amikben hiszek. Nem az érdekel engem, hogy SD vagy HD legyen, csupán az,  hogy ez egyéni döntés lehessen.

Ne szabja meg senki sem, hogy mi a jó nekem, mit tehetek meg a szabadidőmben, és mi az amit nem. Ez a magánélet szentsége, amibe nincs joga beleszólni senkinek sem.

De még jó, hogy a véleményem nem érdekel senkit se. Mert a végén még a Discord-on, otthon a budin ülve, én lennék felemlegetve, minden elhangzott szóért százszor is megfeszítve, de akár mennyire is büszkévé tenne, ez az érdem nem csak engem illet meg.

Véleményformáló a jellemem, és talán káros a tevékenységem a bigottságra nézve, még sem egyedüli az amit képviselek. Csak kimondom amit érzek, és bizony sokan így gondolkodnak és hasonló véleményen vannak.

Ők azok, akik szerint nem az a normális, ha megszabják mit tehettek, és nem is az ha eldöntik HELYETTETEK, hogy mi az ami jó nektek. Hanem nemes egyszerűséggel csak hagyják, hogy úgy cselekedjetek ahogy ti szeretnétek.

Még akkor is, ha ők maguk nem így tennének, vagy egyet sem értenek, de mégis tiszteletben tartják a véleményeteket, a döntéseteket. Nem erőszakolják rá magukat senkire sem. Ez ugyanis a szűklátókörűség egyik ismérve.

A minőséget inkább mindenki magában keresse meg. Egyeseknek bizony jó mélyre le kell majd ásni, hogy valami értékelhetőre leljenek, de én hiszek bennetek.

Addig amíg egy oldalon a megosztottság uralkodik, és teret érdemben csak azok kapnak, akiknek mások elnyomása jelenti az élvezetet, nem lesz élhető környezet.

Hiszen alantas elemek vetítik ki a nyomorúságukat, beteges fétisüket, élő példával szolgálva az agyatlan fogyasztói társadalomra.

Kukkantsunk most bele a szánalmas kis világukba, hogy ne gondolhassa senki sem, hogy csak a képzeletem szabadult el:

Óvatosan mert cikk lesz belőle


 

Láthatóan a staff tagok vérig vannak sértődve, mert megtudták a felhasználók nem osztják az elképzeléseiket. Terápiás jelleggel kiöntik szívüket a lelkes híveiknek, akik közben óva intik őket, ne hogy híre menjen, és az userek újabb gyalázásából ismét cikk legyen.


Fel kéne menni és írogatni


 

Eddig is tudtuk, hogy szervezetten szállítják ide a szemetet, de most már bizonyítani is tudjuk.

Ha fel kéne menni, akkor gyere, ne félj, nem harapunk meg.


Már van cikk


 

Aki linkeli a cikket az kérdezi meg, hogy van-e cikk. A magyar nyelv bajnokai. Csoda, hogy egymást megértik.


Akkor inkább hagyom


 

malyvacukor vagyok és egyszer úgy megmondom a torrentek.org-nak, hogy csak na. De most nem, inkább hagyom, találtam rá okot na. XD

Ha pontos definíciót akartok a szájkaratéra,  akkor ez szabadon felhasználható.

Amúgy nálunk a moderáció csupán annyiból áll, hogy megnézzük van-e gyanús link, telefonszám, név, egyéb személyes adat a hozzászólásokban. Ugyanis mostanában a személyes adatokkal való visszaélés a divat az NC vigéceknél.

Valóban nyomorékok vagyunk, hogy ezt nem hagyjuk. Korlátozzuk szegényeket, hogy az észérvek hiányában ne hogy véletlen bűncselekményeket kövessenek el. Inkább köszönjétek meg szépen.


Itt az új cikk


 

Úgy kell nekik az új cikk mint egy falat kenyér. Igyekszem kiszolgálni a megnövekedett igényeket. De sajnos Soproni csöveként innen a kuka mellől néha szakadozik a net. XD


Írj pár kommentet oda


 

Mindig csak más írjon? Te már nem is akarsz? XD Amúgy múltkor még primitív volt a stílusom. Most meg a bibliához hasonlítanak. Ki érti ezeket?


Próbáltunk regelni


 

Ilyen könnyen feladjátok? Mit szeretnél annyira elmondani a pro-s e-mail címmel? Hogy nem foglalkoztok velünk? Az látom most is. Csak nem hiszek a szememnek.

Ha meg nem megy a regelés, akkor majd én megoldom helyettetek. Gyerekek, csak kérni kell.


Mindig csak a pénz


 

Az nCore staff mindenben csak a pénzt látja. Má ingyenes befektetési tanácsokat is adnak. Ha nem tudod eldönteni, hogy van-e google reklám, akkor nem is meglepő, hogy regelni se tudtál. Mind a kettőnek erősen ajánlott kritériuma a szemünk kifogástalan állapota.

Ha távol akarom őket tartani a kommentszekciótól csak kirakok 1-2 reklámokat aztán kattingassanak csak. XD


Románozz egyet


 

Egy kis Románozás a staff bátorítására. Normális helyeken a staff nem engedi a rasszista megnyilvánulásokat, és a nyelvi alapú diszkriminációt, de itt ők maguk kérnek meg rá. XD

Nem kell az összes nemzetiségű emberbe belerúgni, hogy megidézzetek, anélkül is belétek törlöm a lábam ha így viselkedtek. Csak kérni kell, ha erre van igényetek.


Név, telefonszám, van itt minden


 

Köszönöm Istenem. Végre nem kétéves képekkel kell házalnom, hogy igazoljam, hogy az nCore adminok ilyen gyerekes dolgokkal foglalkoznak.

Ilyenkor kell megijedni? Megvillantják a hatalmas tudásukat, és felcsapják a telefonkönyvet, amiben minden adat nyilvánosan elérhető. Persze a vakoknak és gyengénlátóknak ez is kihívás, szóval tapsoljátok meg őket.

De amúgy minek ez nektek? Eljöttök a házamhoz személyesen is elmondani, hogy csöves vagyok? Hát nem ironikus. XD

A csöves hajléktalant jelent. És mint ilyen, nem lehet se címem sem pedig számom. (Csakhogy az nCore staff is értse a poént)


Nincs kinek hazudgálni


 

Hazudgálni? Eddig csak a Mónika show-ban találkoztam ezzel a kifejezéssel. De ne bántsuk szegényt, értem én mit akart mondani, még akkor is ha nem sikeredett neki rendesen. (értem ezt a nyelvet csak nem beszélem)

Az e-mailre azért válaszolunk lassabban,  mert velünk senki sem foglakozik, ezért mi sem foglalkozunk senkivel se.

De az is lehet, hogy annyi a megkeresés, hogy rangsorolnunk kell, és utoljára az nCore-nak válaszolunk.

Számtalan oka lehet a késve érkezett válaszoknak, de tőlünk legalább mindig érkezik. Rátok viszont sokan panaszkodnak ez ügyben is. Ha minden usernek válaszoltok a karma általam fog megjutalmazni benneteket.

Addig amíg olyan hazugságokat állítotok, hogy mi kiraktuk amiket e-mail-be írtatok mit mondjak? Hol látjátok kirakva?

Inkább arról meséljetek, hogy hány kérés érkezett e-mail-be, ami ugye azzal kezdődött, hogy maradjon köztünk. Így is lett, nem raktuk ki sehova se, sőt még a staff tagoknak se mutattuk meg.

De ha gondoljátok, adjatok engedélyt és kirakom ha ez a vágyatok, hadd legyen igazatok. Akkor kiderül, hogy ki kitől kér segítséget és amikor ránk szorultok,  akkor jók vagyunk és mézesmázos a diskurzus.

Nincs amúgy semmi bajom veletek, de az ilyen furcsaságokért élek. XD


Nem lesz SD


A múltkor még Soproni Csöves voltam. Hogy lettem ebből román? XD Ezeknél egy döglött lónak is több esze van. Sopron az egy Magyarországon található város. Sopron, a hűség városa. Gondolom a Lipótmezőn nem oktattak ilyesmit.

Amúgy ha csak a fasiszta duma megy, akkor jobb is ha a Sasfészekbe maradsz mert kiszedem a tollaidat. Ott ezért a megnyilvánulásodért még meg is jutalmaznak.

Amúgy látszik, hogy fáj nekik az igazság. Ezek a top torrentek drága véreim, ha tetszik ha nem:

Az nCore releaserek nagybőgőnek nézik az eget!

Ha nem lesz az SD akkor nem az lesz az élen? Aztakurvaeget. Nálad bölcsebbet (mindenki gondoljon a hülyére)  keresve se lelek. Senki se vitatja, hogyha SD nincs akkor az élen se lehet. Ilyen mélyenszántó gondolatok is csak általatok születhetnek meg.

Töröljétek az SD-t, hogy egy kevesebbek által preferált anyag kerüljön az élre. Ez valóban megoldás. XD Égessünk el minden könyvet egy kivétellel, és az garantáltan bestseller lesz. Ez aztán a logika.

Az nc logót mikor lesz kötelező a falra kitenni? Hitlert mikor kezditek el újra éltetni?

De azt gondoltam, hogy azért ennél több kegyenc van. De legalább mindenki látja a szintet. Ha azt gondoltátok, hogy nálam nincs lejjebb, akkor most aztán csodálkozva nézhettek.


Na most én jövök


Most, hogy minden a személyemet érintő dologra válaszoltam, engedtessék meg nekem, hogy én magam is elmondjam amit erről az egészről gondolok.

2023-at írunk, és nem csak az SD nem menő már, de az ilyen rasszista gyűlöletkeltő szövegek sem. Ha tudni akarjátok, még a törvény is bünteti!

Szóval mindenki jobban teszi, ha a mikró pénisze miatt érzett kisebbségi komplexusát inkább a falnak futva vezeti le. Talán a csempe és a fejetek közti találkozásnál elindul valami agyműködés féle.

Én a fejlődést nem a letöltések minőségével vagy a mennyiségével mérem. Amíg egy oldalon, egy közösségben, egyesek szabadon és büntetlenül románoznak, zsidóznak és cigányoznak, az egy alantas hulladék lesz a szememben.

Ez a viselkedés a legsötétebb időket idézi, és nem is véletlen, hogy a legsötétebb emberek a szószólói ezeknek az idejétmúlt, végtelenül kirekesztő, diszkriminatív és sértő megjegyzéseknek.

De gyere sötétség, jer ide a fénybe, add ki magadból ami belefér, aztán takarodj vissza a saját magad által teremtett földi pokolba, amit te nemes egyszerűséggel csak életnek nevezel. Végtelenül szánlak érte, hogy neked már ez is annak számít.

Kitalálhatunk magunknak egy privát világot, de ott se a rasszizmus és az ostoba alpári megnyilvánulás lesz a normális. Ugyanis még mindig többségben vannak az elfogadásra és az együttérzésre képes emberek.

A gúny, a fricska, és az irónia nem említhető egy lapon ezekkel a szélsőséges reakciókkal. Mondjátok mi fáj, vagy cáfoljatok rá. De mi értelme van ezzel viselkedéssel magatokat porig alázni?


Epilógus


Minőség legyen az erkölcsben, a becsületben, és az elfogadás sokszínűségében. Aki erre képtelen, az mindig kiváló céltáblám lesz. Nem fogja a sok rasszista tudatlan marha megfélemlíteni a többséget. Nem számít milyen beosztásban van, vagy, hogy kik állnak mögötte.

Talán kicsit erősnek érzed, de azért vannak határok, amiket még csak feszegetni is kár lenne, nem hogy átgázolni rajtuk. Kapjuk már össze kicsit magunkat.

Az utóbbi időbe voltak jó döntések az nc részéről, és építkeznek a kritikából is, ha elismerik ha nem. Többnyire kritikus és gúnyos a hangnem, de az okát magadban keresd meg.

Most sem a hasamra csapva álltam elő az elhangzottakkal.

Ti szolgáltatjátok a témát. Ameddig a színvonal a béka seggét sem éri el, addig tőlünk se várjatok erkölcsi útmutatást. XD

Az is pozitívan értékelhető, hogy a felháborodásra való tekintettel, egyenlőre hátraléptek.

Ez egyáltalán nem szégyen, hanem inkább annak a jele, hogy azért elkezdtek foglalkoznak az emberek véleményével.

Azt az érvet sem firtatom, hogyha nem lesz más talán átszoknak a népek a HD tartalmakra. Biztos lesz ilyen is, de hány százalék nem? Ezt nem tudja előre senki sem. Ez az a kérdés amire nem tojni kéne, hanem inkább foglalkozni vele.

De meg lehet húzni a váratlant, és bevezetni, aztán az idő eldönti, de merész vállalkozás, és nem tudom mégis miféle előnnyel járna ez.

Megsértődni sem kell azon, hogy a többségnek most más a véleménye, csak tanulni kéne belőle. Továbbra sem tartom égőnek ami az nCore fórumba megy. Ezt úgy hívják, hogy szabad véleménynyilvánítás. Az ott elhangzottakból már lehet később építkezni.

Csak a régi egónak emelt bálványok sínylik egy kicsit meg, de ezeknek 2023-ban már nincs helye.

„Gorbacsov úr, bontsa le ezt a falat!”

 

Végezetül jöjjön egy örök klasszikus:

Bithumen: Nem baj, a lényeg hogy a sok bu***i ncoreon marad

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • P
  • P
   pcroland
  • 2023-09-19
  Még mindig ezeket a faszságokat cikkezed öreg? A hírt elolvasó userek kevesebb mint 1%-a kelt ki magából, párszáz user az 500k-ból. Az pedig szintén nagy butaságra vall, hogy demokráciát vársz egy torrent oldaltól. Egy minőségi torrent oldalon sem kérik ki a userek véleményét. Semennyit nem fejlődne az oldal, ha random userek határoznák meg, hogy merre menjen az oldal. Az XviD kivezetésnél is ugyanígy hőbörgött a sok idióta, mégsem mentek máshova.

  Az pedig szintén nevetséges, hogy a jótékony hatása semennyire nincs megemlítve az SD tiltásnak. Ha SD-t töltők nagy része elkezd HD-kat szedni, akkor jelentősen javul a seed retention. Ugyanis az 500k user ellenére nagyon silány csomó torrent elérhetősége, mert jelentősen butábbak a felhasználók, mint nemzetközi oldalakon, köszönhetően a pár éve felduzzasztott user base-nek.
  Na az a lényeg, hogy nem foglalkoznak másokkal :pancsolok
  Még mindig ezeket a faszságokat cikkezed öreg? A hírt elolvasó userek kevesebb mint 1%-a kelt ki magából, párszáz user az 500k-ból. Az pedig szintén nagy butaságra vall, hogy demokráciát vársz egy torrent oldaltól. Egy minőségi torrent oldalon sem kérik ki a userek véleményét. Semennyit nem fejlődne az oldal, ha random userek határoznák meg, hogy merre menjen az oldal. Az XviD kivezetésnél is ugyanígy hőbörgött a sok idióta, mégsem mentek máshova.

  Az pedig szintén nevetséges, hogy a jótékony hatása semennyire nincs megemlítve az SD tiltásnak. Ha SD-t töltők nagy része elkezd HD-kat szedni, akkor jelentősen javul a seed retention. Ugyanis az 500k user ellenére nagyon silány csomó torrent elérhetősége, mert jelentősen butábbak a felhasználók, mint nemzetközi oldalakon, köszönhetően a pár éve felduzzasztott user base-nek.

  Amúgy ezt a szöveget melyik soromra érted? LOL Szerintem eltévesztetted a cikket. XD Sőt, messzebb megyek. Úgy reagáltál hogy még csak egy sort sem olvastál el belőle. XD

  Senki sem vár demokráciát, de a kereslet és a kínálat az biza fennáll. Ezt nem figyelembe venni az igazi ostobaság. De titeket nem érdekel, ha az userek lemorzsolódnak, hiszen pont ennek örülnétek.

  Ameddig a buta felhasználóktól függtök, addig pedig több tiszteletet. XD

  Mellesleg ezután a bemutatkozás után téged minek nevezzelek?

  Gondolom előre megírta. Várta, mikor jön már a cikk. XD
  Sőt, kétszer is elküldte, de egyszer is sok volt. Amúgy azért van ennyi user, mert senkit sem törölnek, hátha egyszer még támogató leszel. XD Szóval nézzük már meg, hogy mennyi ebből az 500 k -ból az aktív. Utána újra kiverhetjük a statisztikára. XD
  D