nCoreTorrent oldalak

nCore: Mindenki igénytelen aki SD-t tölt!

Sziasztok

 

Az alábbi finomságot kaptuk kézhez:

Tehát mindenki igénytelen aki SD-t tölt. Szállingóznak az észérvek. Ha én pedig azt mondom erre, hogy mindenki elitista kretén aki ilyet beszél, azzal mennyivel vagyunk előbbre?

De játszunk kicsit a szavakkal. Igénytelenek vagyunk ha nincs igényünk az SD-re. És bizony akkor is igénytelenek leszünk, ha nincs igényünk a HD-re. Valamire viszont mindenkinek van igénye, és azt pedig nem kéne eldönteni helyette.

Akar még valaki vaktában lövöldözni, vagy gondolkozni is hajlandó végre valaki?

Nem kötelező figyelembe venni az „igénytelenek” véleményét. Majd az nCore elintézi, hogy legyen még egy  magyar torrent oldal az első háromban. XD (rajta kívül)

Ők meg nyomják majd HD oldalként tovább. A vegyes kategóriában pedig átveszi valaki más a helyét.

Még nem tudják, de erre törekednek.

A torrentezés szellemisége


Ha már a staff tagok is arra verik, hogy nem seedelnek ott azért már vannak bajok. Tudom tudom, megvan az arány többszöröse, de a cél nem az lenne, hogy az adott anyagot x hónappal később más is letölthesse?

A HD tartalmak előbb elhalnak, mert eleve kevesebb a seed rajta. Gondolták ha nem lesz más tovább élve marad, de talán azokon kéne leverni, akik egyből törlik.

Egyszerűen arról van szó, hogy az emberek könnyebben tudják eltárolni a kisebb formátumokat és ezért maradnak életben tovább az SD tartalmak.

Ennek nem kéne új információnak lennie hazánk vezető torrent oldalának, hiszen a technika amire annyit hivatkoznak, már „ősidők” óta próbálkozik a kisebb, kezelhetőbb anyagok, tárgyak, formátumok előállításával.

Ennyi erővel az mp3-t is ki lehetne vezetni, hiszen ott a flac. Vagy tiltsuk be a mirelit pizzákat, sokkal jobb a házi vagy rendelt.

Fölösleges a szavazás mert a többség HD-t tölt


Szerintem az lenne a valódi fejlődés ha egyesek kimásznának a staff seggéből és megpróbálnának önállóan gondolkodni. Talán a fogalmazásukra is pozitív hatást gyakorolna.

Mitől fejlődés az, ha betiltunk valamit ami a fél oldalnak fontos?

Melyik az az elbaszott oldal, ami kivezet valamit amire igény van?

Meddig maradna életben egy torrent, ha mindenki azonnal törölné?

Nem az a kérdés, hogy hányan töltenek HD-t. Hanem az, hogy hányan töltenének ha nem lenne más. Az sem releváns, hogy melyik tábor győz.

A józan gondolkodás egyik alapja, hogy ne csak oldalakat láss. Ha 30-40 százalék az SD mellett van, akkor elég nagy ostobaság tojni rájuk, csak mert a többség mellettünk áll.

Jelzem, ez eléggé bátortalan becslés, ugyanis az Insane oldalon a szavazáson részt vett felhasználók 80 százaléka van az SD mellett.

Ha pedig belegondoltok abba, hogy itt valójában az oldal célja nem az SD felhasználók likvidálása, akkor az ő véleményük a mérvadó.

Nem pedig azoké, akik így is úgyis HD-t töltenek. Szóval a fentihez hasonló véleményekkel mindenki kitörölheti. Szavazzon az SD kérdésről az aki HD Buzi?

Milyen igazságos és egy cseppet sem  szül torz eredményeket. Jelzem pont azért égett be a staff mert az ilyenekre hallgatott.

Ahhoz se kell sok ész, hogy tudjuk akit nem érdekel nem szavaz, szóval nagyobb az esélye annak, hogy többen voksolnak az SD-re.

De kár találgatni, írjátok ki aztán csodálkozzatok ismét rá a világra. Ez jól áll nektek XD

 

Epilógus


Szarnak ezek a lényegi kérdésekre. Ha csak 10-en maradnának az oldalon, akkor is kurvára meg lennének magukkal elégedve.  A jelek szerint erre törekednek.

Aki azt mondja, hogy ez a döntés az oldal és a felhasználók érdekeit szolgálja az vagy hülye vagy pedig hazudik.

Vagy mondja meg melyik oldalét és felhasználóét?

Pontosabban a konkurens oldalak érdekeit szolgálja, meg pár unatkozó elitista okostojásét akik nem tudják hogyan lépjenek előre, ezért inkább nekifutásból hátra ugranak.

Engem, mint „kiváncsi természetet komolyan érdekelne, hogy milyen hatása lenne ennek az SD kivezetésnek a többi magyar torrent oldalra nézve. Minden bizonnyal pozitív.

Persze csak ha nem követik a vezért a vesztükbe, és a magyar vegyes tartalmú oldalak nem váltanak mind HD kategóriába.

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • Húúúú Baszki!

  Nincs problémám az SD tartalommal!Van még lét jogosultsága!
  Én hd - t szoktam letölteni,de sirok ,mert ez nem mindig egyértelmű mivel a kategóriában van minden ami nekem nem kell ! ( DV , HDR stb) 4k tv van.
  Lassan de biztosan megörülők, Fél óra mire kiválasztom nekem mi fog jól működni!
  Igen én is fullhd szedek,nem 30 -40 et kb 300 van seedbe és nem törlőm 1.0 után és nem vagyok staff
  Az én kedvenceim még mindig az ügyeletes várvédők. A vezetéstől ered ez az arrogáns lekezelő jelleg amit képviselnek. Az önkéntes csicskák fogják a jeleket, és bátran gyakorolják a fasizmust a fórumban a vezéreik néma és tétlen jelenlétében.

  Hála az égnek nagyítóval kell keresni az ilyet. De azért a tapasztaltabbaknak hamar szemet szúrnak.

  Mai kedvencünk her ElCommandante:

  https://i.ibb.co/crMpmP3/Firefox-Screenshot-2023-09-18-T17-58-54-937-Z.png

  Ízlelgessük mélyenszántó gondolatait. XD

  Mondjuk azt nem igazán vágom, hogy jön ide a kettős mérce. Ugyanis nem az SD felhasználók akarják megmondani, hogy a HD felhasználók mit töltsenek, hanem fordítva.

  Ha te leírod, hogy miért használsz SD-t, még nem azt mondod, hogy másnak is ezt kéne csinálni.

  Tehát nem egyenlő azzal a náci taktikával amit ők alkalmaznak. Senki nem akar a nyalisokra erőszakolni semmit. Ez éppen fordítva van.

  Ezek veszekedni, észt osztani mennek a fórumba, pedig nekik sincs sok.

  Nem tudom észrevettétek-e már, de minden problémára a válasz az, hogy az illető rinyál, meg hisztizik. Ettől a szövegtől érzik magukat menőnek, felnőttnek, értebbnek, de sajnos még nincsenek azon a szinten a törzsfejlődésben, hogy felfogják, ezeket a kifejezéseket az érzelmi nyomorékok használják. De amilyen a gazdi olyan az öleb.

  Azon viszont elgondolkoznék a helyükben, hogy miért vannak erős kisebbségben a fórumban a véleményükkel. Annyit segítek, hogy nem azért mert rajtuk kívül mindenki hülye. XD
  Ez valami full ketyós lehet XD Beleolvastam, elég is volt úgy kb. 1évig XD

  Én nem értem mit zavarják őket az SD tartalmak, ha úgy se töltik? Most nem fos mindegy? Akkor már PS3 meg Xbox 360 játékot se töltsenek fel, mert kinek kell az? XD Komolyan nem értem, hogy ezek vagy segg hülyék vagy nyalisok? Vagy ezmiez? XD
  Mondott valamit a gazda és azzal teljesen egyet kell érteni. Hiszen kinek ne lenne logikus, hogy haladni kell a korral?

  Egyből mennek ugatni, mert most aztán meg kell védeni a haza becsületét.

  HÁT NEM ÉRTITEK MEG HOGY HALADNI KELL A KORRAL? XDDDDDDDDDDD

  Ebből látszik, hogy hány ember veszi szó szerint a hülyeségeiket. Nem sok. XD
  Haladok, majd töltök 4K elavult szarokat, mikor 4K tv-m sincs. Amúgy múltkor véletlen szedtem is le, és tényleg véletlen, hát a hálózati lejátszás elég döcögős volt, így inkább töröltem a picsába. Lejátszotta, de nem volt tökéletes, pedig erős net és erős NAS adott. Jó persze megy rajta a feltöltés és többen használjuk, ez is ok lehetett. Ha nálam gond, szerintem sok helyen az lenne "az elavult 4K".
  B