nCoreTorrent oldalak

Az nCore valamit nagyon benézett

Sziasztok!

Szép lassan azért minden túlzónak látszó állításunkat igazolja az idő.  Most már mindenki számára kiderült, hogy az nCore vezetésének lövése sincs a saját felhasználóik szokásairól, ami nem meglepő annak  fényében, hogy már több ízben írtunk a staff és a tagok közötti szakadékról.

Ugye a vezetés valamiért azt gondolta, hogy a felhasználók nincsenek tisztában azzal, hogy a HD minőség jobb mint az SD, és csak a tudatlanságukból adódóan töltögetik megszokásból ezeket a tartalmakat.

De ha majd rájönnek, hogy létezik az oldalon HD is, akkor egyszerűen elcsodálkoznak, azt hiszik itt valami varázslat van és innentől fogva nem pályáznak a silányabb SD tartalmakra.

Ezért a minőség volt az egyetlen szempont a hittérítő szövegben, és nem pedig a méret, a tárhely véges kapacitása, vagy a kevesebb energia, a hálózat  vagy mobilok korlátai stb.

A támogatásból vásárolt 4k-s tévék mögé bújva nehéz megérteni az átlag ember vágyait, gondolkodásmódját.

Mielőtt valaki globálisan kötelezővé tenné a hamburger fogyasztást, előbb nem árt megérdeklődni, hogy van-e hindu a közelben. Mert nekik aztán magyarázhatjátok, hogy mennyire finom az a marha. XD

Egy kis utánajárás

Nem ártott volna egy előzetes felmérést készíteni arról, hogy ki mit és miért tölt. Ha az SD a zavaró tényező, akkor konkrétan az SD tartalmakat letöltőknek érkezhetett volna egy kérdőív erről.

Nem pedig magunkban kitalálni, hogy mi az oka annak, hogy a fél oldal SD tartalmakat tölt. Ha pedig tisztában vagyunk az okokkal, a felmerülő problémákkal, akkor kidolgozhatunk egy tervet, ami segít ezeket megoldani. Akkor talán nem tűnik úgy, hogy a kapitány nélkül maradt a hajó, és az utasoktól várják a megoldást.

Tipikus példája a másik hülyének nézésének és a saját szokásaink kivetítésének.

 

Fordítva vannak bekötve

Ugye normális esetben előbb gondolkodunk aztán cselekszünk.  A magon előbb lépnek, majd mérlegelik, hogy helyes volt-e, várják az észrevételeket. Kik csinálnak még így? A pici gyerekek.

Szerintem a történteken maguk is megdöbbentek, de legalább felpezsdült az élet.

Addig rossz döntés megszüntetni az SD-t amíg nem létezik egy olyan alternatíva, ami méretben, formátumban is megfelel az SD felhasználók többségének.

Ott lett a dolog elbaszarintva, hogy csak olyanokat kérdeztek meg, akik amúgy sem használnak sd-t és hát mint mondhatnának mást mint h felesleges. Innen is üdvözlöm az elitet. Ezt vártam tőletek.

Elindult egy párbeszéd ami olyan amilyen, és talán ez a legfontosabb az egészben.

 

Epilógus

A többség nem a pixelek mennyiségével osztályozza a filmeket. Nem lesz attól valami minőségi, csak mert csillog meg villog. A kutya szarra is szórhatunk csillámport, attól az még büdös marad.

Felmerültek olyan vélemények, hogyha nem hallgatsz szalagos magnót, akkor miért töltesz SD-t. 😀 Innen üzenem, hogy a szalag még mindig a legmagasabb minőség. Hiába verték magukat annyian a digitális zenékre. Még a Sony is azzal kísérletezett, hogy létrehozzon egy olyan digitális formátumot ami felül mullja a szalagot.

Szépen lassan mindenki rájön, hogy a régi nem egyenlő a silánnyal és az új pedig nem egyenlő minőséggel. De kellenek a birkák, akik mindig önkéntes kísérleti patkányai lesznek a legújabb vacoknak.

Végezetül azzal zárnám, hogy régen se mindig a legjobb technika maradt talpon, hanem az amit a legtöbb felhasználó preferált és támogatott. Szolgáljon ez intő példával.

 

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • Téged kivezetett az nCore mert kollaboráltál a binggel. XD

  Azt kérdezd meg nekünk mi a véleményünk róluk, hátha ő megfejti amit még senkinek se sikerült. XD
  Ezt sikerült kizsarolni tőle:
  Az nCore egy magyar nyelvű torrentoldal, amelyen felhasználók oszthatnak meg és tölthetnek le különböző tartalmakat, például filmeket, sorozatokat, zenéket és játékokat. Az oldal használatához meghívóra van szükség, és a felhasználóknak be kell tartaniuk bizonyos szabályokat, például a seedkötelezettséget. Az oldal népszerűsége miatt sok véleményt lehet találni róla az interneten. Az nCore-ról szóló vélemények változatosak, de általánosságban pozitívak. Az oldalt megbízhatónak és könnyen használhatónak tartják, és sokan szerintük az egyik legjobb magyar torrentoldal. Azonban vannak olyanok is, akik szerint az oldal túlságosan szabályozott és nehézkes a használata. Remélem, ez segített választ adni a kérdésedre! Ha van még valami, amiben segíthetek, ne habozz megkérdezni!

  Forrás: Beszélgetés a Binggel, 2023. 09. 18.
  (1) Mi a véleményetek az ncore-ról? : r/hungary - Reddit. .
  (2) nCore Kvíz vélemények! Avagy a nagy kritika! - UTSF Magazin. https://www.torrentek.org/2023/04/18/ncore-kviz-velemenyek-avagy-a-nagy-kritika/.
  (3) Ncore bankkártyás fizetés mennyire biztonságos? - Gyakori kérdések. https://www.gyakorikerdesek.hu/szam...core-bankkartyas-fizetes-mennyire-biztonsagos.
  (4) Megváltozott az nCore címe : r/hungary - Reddit. .
  (5) undefined. https://ncore.pro/.
  Lehet mégis meg kéne húzni a váratlant, háta igazuk lesz és ha nincs más mindenki 4k-s tartalmakat tölt. XD
  Sztem is benéztek valamit, pl. a saját statisztikájukat. Vagyis azt nem benézték hanem basztak megnézni.
  Ami érdekessége lehet ennek az az, hogy az első bejelentés után pár órával már "kompromisszum" emlegetődik majd újabb pár óra múlva teljes hátraarc annak két olvasata van:
  - a staff érzékeli és kezeli a felmerülő problémákat
  - fogalmuk nincs micsinálnak.
  Mindenki döntse el szerinte melyik.

  Amúgy vannak ott érdekes dolgok, tavaly töltöttem fel valami ritkaság évadpackot SD-ben oda, aztán letörölték mondván "szélesebb 720-nál". Ami amúgy igaz volt, meg a szabályról is tudtam, sőt, ha az előttem meg utánam lévő 2 feltöltés nem 900+ széles lett volna akkor tán még komolyan is veszem, de így legalább azt megtudtam, hogy én nem esek bele az egyenlőbb kategóriába.
  Az nCore az a halmaz az internet térképén, amit még Stephen Hawking sem tudna hova tenni, értelmezni, annyira zavaros a szabályzat és/vagy a staff gondolkodása. Már azt is kétségbe vonom, hogy hozzáértő banda vette meg, vagy csináltatta az oldalt. Mintha egy majomnak adnánk oda az utasszállító kormányát. Arról nem beszélve, hogy a 14 éves regem alatt semmit nem fejlődött. Alapvető gondok vannak az oldalon. Lényegében egy inkompetens baromhalmaz.
  B