bithorlonCoreTorrent oldalakTracker info

Támadás alatt áll a Bithorlo oldal!

Sziasztok!

 

 

Támadás alatt áll a Bithorlo oldal!

Az alábbi közlemény olvasható a BHO főoldalán:

 

Tisztelt Felhasználók!

Frissítés:A hivatkozásban olvasható, hogy az oldal, amelyik beszámolt az adatszivárgásról támadás áldozata lett, a cikkben megnevezett személy által. Ezt mi is alátámasztjuk, ugyanis nálunk is „tiszteletét tette”, többször is, a hírünk megjelenése óta. Ez már elég sokat elárul dolgok állásáról. Tökéletes oldal nincs, mindenütt vannak, voltak és valószínű lesznek hibák – kérdés, hogy ki hajlik el és ki marad egyenes, azaz ki melyik részre figyelt oda biológia órán a „gerincesek és gerinctelenek” című fejezetnél.

BHO Staff

Álljunk meg egy rövidke szóra!

 

Mit csináltunk itt a TORRENTEK.org-on?

 

Nyilvánosságra hoztuk, hogy az elmúlt időszakban megjelent egy az nCore nevével fémjelzett jelszólista:

Több mint 20 000 nCore felhasználó jelszava került ki. A tiéd köztük van?

Miért? Hogy felhívjuk a figyelmet egy problémára, és az adatok biztonságára.

 

Mit csinált a Bithorlo?

Jelezte a felhasználói felé a problémát, ugyanis ők is tapasztalták, és a jelszavak cseréjét, védelmét szorgalmazták.

 

Ezért kell valakit megtámadni?

Erőszakkal hallgatásra bírni?

Emésszük ezt egy kicsit!

 

Válaszok

Senki sem tökéletes, és nem is hibátlan, így nem is rendelkezünk mindig kész válaszokkal.

De amit tudunk, az több mint elég ahhoz, hogy a nyilvánosság elé tárjuk.

Hiszen a legrosszabb esetben is számos emberhez eljutnak az információk az adataik biztonságáról. Egy ilyen ügyre többen felkapják a fejüket mint az nCore által  bemutatott gyépé kvízre:

Az nCore-nak „csak” játék a biztonság, avagy a mennyire vagy hülye teszt!

 

Nem vádolunk!

Mi nem vádoljuk az nCore-t semmivel, de az is beszédes, hogy már egy ilyen gyalázatos támadástól sem határolódik el:

 

Elítéli-e az oldal az erőszak eme dedós formáját?

by Szerző

 

Miért kellene, hogy bármilyen álláspontunk legyen egy ilyen támadásról, ha egész egyszerűen semmi közünk hozzá?

ncore_official

 

Semmit sem „kell”, de ez így akkor is fura!

Én sem veszek részt robbantásos merényletekben, mégis elítélem azt aki ilyet tesz!

Szabadon a kutyák, a gazdi széttárja karját, és láthatóan nincsen rajtuk szájkosár. Pedig ha valaki annyira radikális, hogy képes egy oldalért harcba menni, amihez elvileg semmi köze sincs, higgyük el, hogy azt tényleg nem tudná az nCore nyugalomra inteni ha akarná?

Számos torrent oldalról írtunk már cikket. De ha az nCore szóba kerül, itt elszabadul a pokol a kommentszekcióban. Ez vajon miért van? Célzottan küldve vannak, vagy mi a nyavalya?!  Egyetlen oldal felhasználói sem viselkednek ennyire szélsőségesen. Nem szeretnék általánosítani, ez egy reprezentatív felmérés, a kommentszekciónkban bárki ellenőrizheti.

 

Epilógus

Nem hiszek a jó és a rossz fogalmában. Így azt sem gondolom, hogy az a jó oldal, aki kiírja a hírekbe ha úgy érzi van mit. Ebből adódóan azokat sem tekintem rossznak akik nem teszik ezt meg.

De könyörgöm,NE azokat gáncsoljuk akik legalább tesznek valamit, még ha kevés is. Mert nem azon van itt a hangsúly, hogy globálisan segít-e a problémán vagy sem. Egyszerűen csak vannak akik annak is örülnek ha EGY felhasználót megmenthetnek, és vannak akik magasról leszarnak akár ezreket is.

Nehéz ezt megemészteni? Akkor rossz ajtón kopogtattok.

 

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • Írjál a PTP-ről cikket aztán majd meglátod mit kapsz. xD De igen én se láttam a magyar vonalon olyat, aki ennyire védne egy oldalt foggal körömmel. Kicsit szánalmasnak is tartom az ilyet. De valószínűbb, hogy ezek mind staff tagok, mert ha nem az elég gáz azért. Jó tudom, majd mindjárt jönnek, hogy mi nem az ncore staff vagyunk! Majd, ha piros hó esik el is hiszem.... Nyomorék az összes...
  Hát ez már a hihetetlen kategória! Hogy ezeknek mi elfér a pofájukon! :o

  Én is láttam a Bithorlo-n ezt a kiírást. Vagyis, hogy frissítették a már meglevő hírt azzal, hogy őket is megtámadták.

  Kiteszem ide kép formában is. Ha esetleg valaki még nem látta.

  Szép jó reggelt mindenkinek! :)

  Na látom már megint felbukkant egy enkórt védelmező újabb monitor nindzsa. Vagy ez ugyanaz aki itt is szórakozott nálatok?
  Jah persze, valszeg ugyanazok.

  Dark Angelnek gratula ehhez a cikkhez is! Kiválóan meg lett fogalmazva a lényeg. Van akinek az is öröm ha segít akár "egy" embernek is, van aki még azt is "leszarja" ha többezer ember elveszíti a fiókját, csak mert ő nem hajlandó tájékoztatni az oldalán levő felhasználókat.
  Tökéletesen szemlélteti a cikk a lényeget!

  Nagy respekt nektek is és a Bithorlo oldal vezetőségének is, akik törődnek másokkal!
  Az enkóros huszároknak max egy nagy záptojás az ami járna, de sajna most nincs nálam. Képzeljétek ide! :D

  Egy kérdésem nekem is lenne! Láttam, hogy mások is megkérdezték, hogy aki Ncore_Official néven írt ide párszor,az kicsoda? Kiderült végülis?
  Ő a tulaj? Vagy egy moderátor az enkóron?

  Azt én is meg tudom erősíteni amit Dark Angel fejtegetett az egyik cikk után, miszerint ez az Ncore_Official nem mond igazat amikor azt állítja, hogy "nem követnek" titeket. Mármint ez a töbesszám használat sántít. :)
  Bizonyos Nc staff tagokról "köztudott", hogy folyton itt lébecolnak. :D
  Én azt nem értem, hogy a ncorenak egy (vagy több) ilyen eset hogy nem kínos? Ha nem valamelyik staff tag a hunyó akkor miért nem hívják fel a tagok figylemét (ha nem tudják kinyomozni, hogy konkrétan ki az), hogy senki ne tegyen ilyet, vagy álljon le, ne támadja azokat az oldalakat ahol felhívják erre a figyelmet mert ezzel többet árt, mint használ az oldal megítélésének.
  Megmagyarázzák maguknak, hogy ők senkit se figyelnek és követnek, így nem is tudhatnak semmiről sem. Amúgy pedig elég amatőr bagázs ha nem tudják ki is volt. De mint ahogy fentebb is már fejtegették erre nagyon kevés az esély. Hiszen a hős lovagok az nc presztízsén esett képzeletbeli csorbát miután megtorolják rohannak pucsítani a gazdikhoz.

  Ez azért is érdekes, mert láthatóan mentálisan roppannak össze ha megjelenik egy hír a magról. Miközben aki nem figyel ide az nem is tudhat róla.

  Ezekkel a kommentekkel, és támadásokkal nem nekünk ártanak, hanem az ncore-nak. Sajnos nem igazán értik, hogy ez nem úgy fog lecsapódni ahogy ők azt kitervelik és ahogy magukban megélik.
  D