nCoreTorrent oldalak

nCore: A lista létezhet!

Sziasztok!

 

Nemrégiben robbant a bomba, hogy az ncore-hoz működő adatok láttak napvilágot:

Több mint 20 000 nCore felhasználó jelszava került ki. A tiéd köztük van?

Azóta már az nCore sem tagadja minden erejével a létezését:

„A lista létezhet, de abban kételkedem, hogy mind a 20e fiókba be is lehetne lépni belőlük. Monitorozzuk a visszaéléseket, ha szükséges megtesszük a megfelelő lépéseket

ncore_official”


Azt is megkérdeztük, hogy nélkülünk vajon tudtak e volna arról, hogy adatok kerültek ki, amiket bizonyos személyek adnak és vesznek?

by Szerző


„Mint ahogy minden más nagyobb oldalét is (nem csak torrent). Így működik a világ. Régebben is árultak fiókokat, jelenben is árulnak, a jövőben is fognak, ebben nem látok semmi meglepőt.

ncore_official”


Több fiók is le lett tiltva már azzal az indokkal hogy lopott, és nem mi voltunk az okai ezt garantálom.

by Szerző


„Ez a probléma. Ezek a fiókok nem most lettek letiltva. Minden egyes leaknél – ha sikerül megszereznünk a leaket – megnézzük az érintett felhasználói fiókokat, és abban az esetben ha be lehet rá lépni, úgy jelszót változtatunk a fiókon, majd emailben jelezzük a felhasználó felé, hogy miért történt jelszóváltás, és hogyan tud újra belépni. Hogy miért lettek mégis kitiltva felhasználók ezek után? Mert ha a sokadik alkalomra se érti meg a felhasználó, hogy ne ugyanazt a jelszót állítsa vissza, amit már mindenki ismer, akkor egész egyszerűen megunjuk. Egyrészt a mi türelmünk is véges, másrészt ennyi józan esze lehetne a felhasználónak. Mégegyszer jelzem: az emailben külön felhívjuk a figyelmét a felhasználónak, hogy ÚJ jelszót állítson be.”

ncore_official

 


Ezt követően a felhasználóinknak is volt lehetőségük kérdezni az ncore-tól. Igen, ez egy ilyen portál, itt akár még te is „meginterjúzhatod” a legnagyobb torrent oldalakat:


 

A felhasználó kérdez – Az nCore válaszol:

 


Nincs lista mert nem adják át? (Amit nem lát nem hiszi el a staff az nc-n? ) by deopapa


Fentebb írtam: én elhiszem, hogy van lista, abban kételkedem, hogy mind a 20e fiók működne még. Ha tévedek tévedek, akkor mind a 20e-nél jelszócsere lesz, ha a kezünkbe kerül a lista. Addig többet mi nem tehetünk, nem fogunk naphosszakat a keresgéléssel tölteni, van életünk.

ncore_official


Milyen gyakran cserélsz jelszavakat? (Én próbálok havonta ,de valahol 1 éve nem cseréltem)” by deopapa


Mindenhol más jelszót használok, magam se tudom hol mit, random generáltak. Ha valahol kötelező cserélni, ott cserélek, amúgy nem. Még sose volt belőle problémám. :)

ncore_official


Zsebrambókra visszatérve
Nem hiszed hogy akármilyen módon fel lennének bujtva az nkor részéről? Az egy dolog hogy nem parancsoljátok vagy kéritek meg őket, de valamilyen szinten lehet tudat alatt sugallja nekik valaki (mert vannak fanatikusok akik bemagyarázhatja maguknak a dolgokat)

És igen lehet hogy fröcsögés a nagy része (sajnos nem mindenki annyira kifinomult hogy megértse a felsőbb lények kommunikációját -nekik érthetően is el kell magyarázni, ami a jobb helyeken a staff dolga lenne. ) de így több embernek lehet segíteni „önzően” önzetlenül.

by deopapa

(Zsebrambók = Negatív kommentelők, az oldalt és a híreket hiteltelenné igyekvők. by Szerkesztő) 


Nem, nem hiszem. Rég leáldozott már azoknak az időknek, amikor még egy torrent oldal miatt fanatikusak voltak az emberek. Ha 10 évvel ezelőtt kérdezted volna ezt, mást válaszoltam volna, de most kizártnak tartom, hogy ilyenre pazarolná bárki az idejét.

ncore_official

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • K
  • K
   Krisztián
  • 2023-08-23
  Hiányolom a gunyoros megjegyzéseket és a félmondatokon történő sértett kiakadást összeesküvéselmélettel vegyítő nagy gondolatokat. Szándékosan esik a színvonal, ez egy félkész cikk, vagy csak Darkangel hosszú idő után végre bevette a gyógyszereit? :)
  Direkt rövidre fogtam, és hagytam a bonyolult eszmefuttatásokat, hogy még te is megérthesd. De este még készülök valamivel amire ráránthatsz. Továbbá, attól, hogy te gyógyszereket szedsz még nem szép dolog általánosítani.

  A színvonal pedig akkor kezdett mérhetően zuhanni amikor megérkeztél. Remélem ismét írsz még 10 féle néven te kis skizofrén. XD
  K
  • K
   Krisztián
  • 2023-08-23
  Nem szép dolog bántani a betegeket. Amúgy korrekt írás! Csak így tovább!
  K
  • K
   Krisztián
  • 2023-08-23
  Mikor kell számítani a nagy bejelentésre? Jó dagonyázást addig is. :)
  Imádom ezeket. XD Köszi. Viszont kívánom.
  D