bithorlonCoreTorrent oldalak

Bithorlo: A forrásoldal megjelölésével nem mutogatni akarunk

Sziasztok!

 

Pár nappal ezelőtt írtuk meg, hogy a Bithorlo is intézkedéseket tett a lopott és illetéktelenek kezébe került fiókok ügyében:

Bithorlo: Nem vigyáztál a fiókodra, ezért tiltva lett

 

Azóta a forrást is megnevezték:

Tisztelt Felhasználók!

 

BHO Staff

 

Valóban az nCore volna a forrás?

Elképzelhető, hiszen mint kiderült az nCore nevével fémjelzett listában szereplő több adat is egyezést mutat különböző torrent oldalakkal:

Egy publikus nCore fiók

 

Egy publikus nCore fiók adatai működnek a BHO-n is

 

Mint írtuk minden olyan oldal érintett lehet, ahol a felhasználók több oldalon  is azonos név és jelszópárost használnak :

Egy publikus nCore fiók

 

Egy publikus nCore fiók adatai működnek a ztrackeren is

 

Nem teszteltünk le minden oldalt, de sanszos, hogy lenne még bőven találat. Mint már korábban említettük, nem a vírusos torrentek kapcsán kezdtünk néhány hónapja nyomozásba, viszont a lista széles körű elterjedése után kezdőztek a bajok, ami persze lehet véletlen egybeesés is.

Az viszont nem meglepő, és nem is egyedi eset, hogy mindig a legnagyobb oldalakhoz kapcsolódik a legtöbb kikerült adat. Hiszen ők rendelkeznek a legtöbb adattal. Így jóval nagyobb a vírusokat, és egyéb visszaéléseket elszenvedett felhasználók aránya, mint a kisebb oldalakon. Ez szimpla matematika.

A mag is elismerte, hogy voltak már ilyen esetek korábban is:

 

„Az ehhez hasonló eseteket más oldalakkal mindig sikerült diszkréten rendeznünk, mindenféle hírverés nélkül. Két kezemen nem tudnám megszámolni, hányszor kellett a Majomparádé miatt jelszavakat resetelnünk felhasználóknál

ncore_official”

 

Tehát ezek szerint ez a dolog nem új és nem is meglepő számukra, mondhatni rutinfeladat. Csupán azért számít mégis szenzációnak, mert eddig állítólag sikerült csendben, mondhatni eltusolva intézni a dolgokat a tagok előtt, és csak az érintett felhasználókat tájékoztatták.

Ami valahol érthető, de mint a legtöbb esetben, így most is a megelőzés lenne a legfontosabb dolog, és egyben a leghatékonyabb fegyver.

Hiszen ez a dolog sok egyéb oldalt és felhasználót is érint és érinthet. Ha ilyen ügyek eljutnának a felhasználók fülébe, akkor talán kevesebb ilyen incidens lenne a jövőben.

Epilógus

Elképesztőnek tartom, hogy bizonyos problémákat előbb elhallgatnak a magon, majd megpróbálnak hiteltelenné tenni, és ha nem sikerül, akkor nagy kegyesen elismerik, miközben az elejétől fogva tudták jól, hogy igaz, hiszen volt már ilyen korábban is.

 

Miközben a normális megoldás csupán ennyi:

 

Forrás: https://www.facebook.com/groups/134076479954339/announcements

 

Még a végén kiderül, hogy a hülyének nézett felhasználóknak van a legtöbb eszük. Miért olyan nehéz a hiszti meg hangoskodás nélkül csak jelszót cserélni? Költői kérdés.

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • Milyen jelszó? Nincsenek is jelszavak XD Ez meg amúgy is kamu, mert van róla képes bizonyíték.
  Sajnos nem vettük be a hazugság tablettát, így kénytelenek voltunk igazat írni. XD Lesz itt sírás.XD
  Főleg, hogy mindenki tudja, hogy a Majomparádéról kerültek ki a jelszavak XD
  Azt csak az ncore tudja. XD
  Majd kiírják hírnek és mindenki tudni fogja. XD
  B