Antiszoc FigyelőnCore

Haragban a világgal! Avagy a kis Danny fiú!

Sziasztok!

 

Sokan kérdeztétek, hogy mégis mi a fene történt a legutóbbi cikkünk kommentszekciójában:

Az nCore cenzúra szent és kitörölhetetlen

 

Hát, csak a szokásos. XD Zajlik az élet, az összes bolond bennünket talál meg. Danny barátunk a közösségünknek hála visszakapta a fiókját. Amit mellesleg az ncore jelzett is a komment szekciónkban:

 

 

Ezért nyilván minden normális ember hálás lett volna nekünk is, de ő nem. Inkább azoknak köszönte csak meg, akik elvették tőle, és akiket néhány perce még megállás nélkül szidalmazott.

 

Danny fiú véleménye az ncore-ról

Best of Danny boy

ShelterDanny, post: ” Sajnos retardáltak gyülekezete lett az nCore staffból. Pökhendiek lekezelőek és a szövegértési potenciáljuk a nulla felé tendál. „

ShelterDanny, post: ” Nem izgat egy csöppet sem, ha kitesznek onnét, vannak velük kapcsolatos terveim még akkor is, ha Ukrajnában rejtegetik a tulajdonosok adatait. „

ShelterDanny, post: „Amúgy nem most jöttem rá, milyen mentalitás uralkodik az NC-n, 2 éve már volt egy parázs vitám engin3 és npxxx (nem tudom pontosan a nick nevét) staff tagokkal. Össze-vissza makogtak, teljes katyvasz volt a kapálódzásuk. „

ShelterDanny, post: „Ezekből az lényekből lettek annó a kommunisták.”

ShelterDanny, post: „Egyelőre nem tudom, kik üzemeltetik, de rajta vagyok. :yes

ShelterDanny, post: ,”Természetesen ha előrébb jutok vagy fejlemény lesz, tudni fogtok róla ti is, ilyen fontos információkat nem tarthat magában az ember, ne igaz? „

ShelterDanny, post:”Srácok!

Fejlemény enKÓRság ügyben. Most rettegek… „

ShelterDanny, post: „Írtam nekik, hogy rettegek, hogy esetleg törlik a fiókomat, majd jeleztem, hogy bátran töröljék.”

ShelterDanny, post: „Szánalmas egy galeri ez… „

ShelterDanny, post: ” Van jó pár bacdoor fiókom, amelyek egyáltalán nem köthetők egymáshoz, így bármikor be tudok lépni. „

ShelterDanny, post: ” Nem seedelek. Ezeknek? Max. 120 dB-s hangnyomással Uhrin Benedek számokat nyomatnék 24/7-ben. Azt érdemlik. „

ShelterDanny, post: ” Tényleg azt gondolják ezek a retardált, pökhendi, arrogáns balfékek, hogy megszabadultak tőlem? „

ShelterDanny, post: ” Amilyen az adjon Isten… ugye. Lesz ott még ne mulass?! :cool:

ShelterDanny, post: ” Összesen 14 másik fiókkal tudok bemenni az oldalra, ebből jó párat többen is használunk, nekem van még 5 olyan, ami nem köthető a törölt Jonastos profilomhoz. Direkt tettem ki a törölt profilom nevét, hadd lássa a parasztja. „

De a végén megköszönte nekik a segítséget, szóval minden oké. XD

 

Tegyük ki a pozitív fejleményeket is

 

Tegyük ki a pozitív fejleményeket is az ügyben, mert így korrekt. Eddig is ki lett téve a cikkhez az összes komment. Ez a szöveg úgy is érthető, mintha mi csak a negatív dolgokat tennék közzé. Mintha minket külön kérni kellene arra, hogy korrektek legyünk és helyesen járjunk el.

Ha tetszik ha nem, ezt így is lehet érteni és nekünk minden kétes hangzású szövegre reagálnunk kell, főleg ha minket rossz színben tüntet fel.

Aki ilyet leír, az vagy tévedésben él, vagy pedig nem tudja azt, hogy mit is beszél. Kötelességünk ezt a kérdést helyre tenni, hiszen nem mindenki magából indul ki.

A kis Danny fiúnak kéne ezt a legjobban érteni, aki közvetlen miután moderálták törli a hozzászólását. Ennek is számos oka lehet, és az is közte van, hogy sérelmezte a moderálást.

Ha ő a sértett akkor eltudja képzelni, hogy több magyarázat is lehet mint a legkézenfekvőbb.

Cherry reagál

Ezért Cherry reagált erre:

Ugyan mi volt ebben a sértő? Talán mi tehetünk arról, hogy nem bírnak az emberek már fogalmazni sem? Amikor ezzel magukat járatják le, azt elfogadom. De amikor a nívótlanság ránk ütne vissza arra már reagálnunk kell. Ez a szöveg ránk vett rossz fényt, de a nagy seggnyalásban elkerülte a figyelmét.

Jelzem nem ebben a stílben lett helyrerakva, mégis sérelmezte.

Danny fiú begőzöl

Jöjjön Danny barátunk válasza:

Ő nem türelmetlen, de ötször küld el valamit. Nincs semmi jelzés erről csak egy. Tehát mind az öt próbálkozásánál értesítést kéne kapnia nem csak az elsőről. Képzelt hibákról beszél, és ő nevezi Cherryt paranoidnak. XD

Senki nem játszik a dátummal, ezt is nevezhetném vádaskodásnak. Szimplán arról van szó, hogy amikor a kommentet kiengedjük, azt a  fórum úgy érzékeli mintha akkor küldték volna el. Na bumm. XD

Ezt le kéne írni a szabályzatba ne hogy valaki bekattanjon? Látja mindenki akinek van szeme. Mellesleg a fórumban választ találtok ennek az okira is.

Paranoidnak nevezni egy teljesen logikus gondolatmenetet, az kimeríti a sértegetés fogalmát. Érdekes, hogy ezt pont egy olyan ember írja, akinek már az is sok volt, hogy türelmetlennek nevezték.

Mégis minek nevezzük azt aki ötször küld el valamit? Pedig vagy egy hete már itt van és írt már rengeteget és az eljárás éppen ugyan ez volt.

De most sürgős, mert az ncore-nak látnia kell, hogy ő ha nem kap meg valamit mocskol, de ha igen akkor képes azt megköszönni. Az igazságos Danny. Tiszta dili.

Halkan súgom meg, hogy itt mindenki paranoiás lehet, mert aki eddig megnézte a bejegyzését az azt gondolta amit a Cherry! Ha pedig így van, az már elég ok arra, hogy elkerüljük a félreértéseket.

Sajnálom kedves Danny, hogy pont tőlem kell ezt megtudnod, de nem te vagy a világ közepe. Ha te hibázol akkor te is helyre leszel rakva. De majd a kedvedért ráírok Orbán Viktorra, hogy te minden szabály és törvény alól mentesülj.

(Amúgy a staff tagok sértegetése törvénybe ütközik, és bizony le is van írva a szabályzatba. Na ilyenkor mi is van?)

Angyali üdvözlet

Többek között én magam is ezért reagáltam neki:

Láthatóan nem warnoltuk, nem tiltottuk ki, csak szépen jól magyarul elmondtuk, hogy amit leírt miként is hangzott. Persze megérteni nem tudjuk helyette.

Danny boy elmagyarázza miért nem jár a hála

Ha én kértem rá, hogy szedd össze a gondolataidat és írd le, akkor nem jár a köszönet? Hogy jön ez így ide?  Mellesleg ha valami, akkor ez már csúsztatás.

Hiszen ő saját magától nyitott egy témát és sírta el a bánatát:

https://www.torrentek.org/utsv4/threads/forum-hozzaszolas-toerlese.541044/

Én csupán annyit írtam, hogy nyugodtan kiteheti a képeket is. Ugyanis itt ne fröcsögjön meg vádaskodjon bizonyíték nélkül senki. Ezt nyilván nem fejtettem ki, mert már akkor kikattant volna azon hogy azt feltételezzük róla, hogy hazudik.

Ezt követően írtam egy cikket, amiben az ő egyik hozzászólását idéztem.  Ennyi köze volt az egészhez. Mint egy bábú, akit dróton rángatnak, de azt se tudja hogy a dolog hova is tart.

Itt nem ő volt a lényeg, hanem az eljárás. Aminek a hibáira és az esetleges megoldásaira akkor se sikerült volna rávilágítania ha ezer évig él. Hiszen csak gyalázkodott meg fröcsögött. Ebben ki is merült a tevékenysége.

A zseni danny fiú a cikk megírása után is az általa kreált témába rakta be a fejleményeket. (okos xd) Én viszont tudtam ennek csak akkor lesz eredménye ha a főoldalra kerül. Ezért arra kértem, hogy foglalja össze és tegye be a cikkhez. Később a többi kommentet is oda irányítottuk, hogy ne fossák a szót két helyen ugyan arról. Aki nem hiszi járjon utána.

Álljunk meg egy szóra

Azért kaptad vissza a fiókodat mert világgá lett kürtölve, ezt vésd jól bele az agyadba. Te mégsem mondtál nekünk köszönetet semmiért se. Pedig nélkülünk még mindig a saját témádban picsognál mint valami elmebeteg. Neked ebbe semmilyen érdemed nincs, rinyálni minden hülye tud.

Továbbá a kivert kutyát nem érdekli, hogy te megköszönsz-e valamit az nc-nek vagy sem. Innen látni, hogy valóban volt olyan gondolat benned, hogy direkt nem engedjük ki. És neked kell ezt kérned.

Pedig akinek semmi joga nincs itt már kérni az pont te vagy. Hiszen tettünk már eleget érted és az ismerőseidért, hogy aztán villoghass, hogy lássátok srácok ezt is elintéztem. Mit? Mit intéztél te el? Azt sem tudod milyen rendezvényen vagy.

Még a saját születésnapodat se mindig tudod, de ez is biztos rendszerhiba:

Kérés az van minden téren, de köszönet az nulla.

Senki nem sírta tele a fórumot

Olyan dolgokra hívtad fel a figyelmet amiről itt mindenki tudott már. Csak amíg nincs gondod, addig nem tűnik fel, hogy mi is történik másokkal. De ha a kis Danny fiúval történik meg, tudja meg ország világ.

Mivel te fel sem fogtad, hogy ebből még visszajutás is lehet, így a fröcsögésen kívül nem volt más célod. Leírtad, hogy rajta vagy hogy kiderítsd ki a tulaj, és egyéb beteg dolgokat, hogy bosszút állhass.

Szóval mikor azt mondod, hogy a sérelmeim vezérelnek, valójában saját magadból indulsz ki. Te egy senki és semmi vagy. Itt az eljárás volt a lényeg, ne gondold hogy neked ebben bármi szereped is van. Te a saját erőből annyit értél el, hogy kibaszattad magad és a meghívottjaidat.

Nekem nincs sérelmem az ncore oldalon. Talán azért, mert én tudom, hogy nem idézzük az előttünk szólót, és nem kérünk ki magunknak minden hülyeséget.

Én nem török össze ha moderálnak, és akkor sem ha megreguláznak. Mert én tudom, minden konfliktusban legalább két ember van és legalább ugyan annyi hibás vagy felelős. Saját magával senki nem vitázhat.

Te viszont csak másokban látod a hibát bármerre jársz. Hálás meg csak akkor vagy ha igazat KAPSZ. A létednek így annyira van értelme  mint egy darab szarnak.

Jó reggelt

Én a te ügyedet rendeztem, mert láthatóan életképtelen vagy, és attól, hogy volt még 100 indok is a háttérben, az nem elég ok a hálátlanságodra.

Mit szeretnél megmérni a pálcáddal? Azt, hogy hányast érdemel a viselkedésed a hálátlanság skáláján? Ha én azt mondom, hogy amit írtál félreérthető volt, és hogy a paranoid jelző már sok, akkor az életedet teheted rá, hogy az úgy van. Az a bizonyos pálca mindig feléd hajlik amerre jársz. Hát nem érdekes?

Itt mindenki hibás,  az ncore, a torrentek.org, egyedül te vagy a hibátlan és a tévedhetetlen. Sehol nem láttam leírva, hogy talán én kevertem magam bajba azzal, hogy töröltem az írásomat. Vagy esetleg más stílusban is szólhattam volna, hogy a másiknak is lehet igazsága. Nem, itt egyedül neked van.

Vagy hogy nem kell minden tudatlanságom azzal igazolni, hogy hát nekem ezt senki nem mutatta meg és nem mondta el. Te akkor se értenéd meg ha lerajzolnám neked.

Te nem hibáztál semmiben, mindenki más ismerje el a tévedését. Az a bizonyos páca a te kezedben van. És ameddig ez így van mindig a te igazadat mutatja.

Összegzés:

Nem danny fröcsögései győzték meg a vezetést, hanem a mi összeszedett érveink. Danny a hisztijével annyit ért el, hogy még ki is tiltottál miatta. Ha nincs a rivaldafény, akkor Danny még mindig nyalogathatná a sebeit és senki le se szarná. Talán megérdemelte volna, de én úgy gondolom a mi lelkiismeretünk tiszta.

Ha újra élhetném ugyan így tennék, mert itt a lényeg nem a danny, hanem az igazság. Ahhoz pedig a világ leghálatlanabb és legostobább figurájának is joga van!

Mi segítettünk, bemutattunk egy jogtalan eljárást. Most attól, hogy kissé zakkant az alany, az a tényeken semmit nem változtat.

Helyes volt-e a moderálás az ncore staff részéről? Igen!
Helyes volt-e az ezt követő retorzió a staff részéről? Nem!

De ember legyen a talpán aki az ilyet nem rúgja pofán! Hát ezért fontos, hogy soha se az tegyen igazságot aki érintett.

Mi segítettünk neki, de mihelyst visszakapta a fiókját kínos lett ez a társaság. És mi a tanulság? Ne higgy el mindent amit látsz, az igazság mindig egy két sávos elágazás.

ShelterDanny, post: „No, de emiatt nem fogom felhívni a pszichiáteremet. Meg amúgy sincs. ”

 

Akkor majd ajánlok egyet. Ugyanis mint hozzáértő mondom, hogy nagy szükséged lenne rá.

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • D
  • D
   Daveszka
  • 2023-07-23
  Aham szóval igazából ez is meg mutatja dark hogy az emberek milyen kétszinüek? Hogy aki igazából tesznek érte hogy legyen valami azt le köpi és szídja tovább aki meg le köpte rá szxrt meg mindent tett hogy rossz legyen neki azt kedvesnek és jónak tartja
  Szépen összefoglaltad a lényeget. Még ha meg is sértettük volna, a dolgok fényében azért lehetett volna erősebb az a cérna. Én Cherry helyében nem csak türelmetlennek neveztem volna. XD

  Mi továbbra is hajlunk a közös nevezőre, igazából a baromságai mind visszakereshetők, itt minden nyilvános. Szóval hálát kéne nekünk adni, hogy a baja eljutott azokhoz, akik aztán orvosolhatták azt.

  Nem gondolom, hogy ezért nem jár az nc-ének a hála, de nekünk esze ágába nem volt megköszönni. Tőlünk csak kért és kért.

  Szóljon a danny fiúnak:

  D
  • D
   Demóna
  • 2023-07-23
  Sziasztok!

  Olvastam a kommenteket és nem hiszek a szememnek! Milyen hálátlan emberek vannak? El se hiszem. Valóban sehol nem köszönte meg nektek, sőt mikor megemlítetted akkor pöccent be. Ezzel megmutatta a valódi arcát. A másik szemében a gerendát is..
  Nem baj, jó a buli. XD Attól, hogy ő a danny fiú, még nincs joga így viselkedni, másokat sértő jelzőkkel illetni. Megteheti, nem gátoljuk benne, de akkor a válasz is ilyen lesz. Nem harapunk abba a kézbe amely enni ad. Ezt még egy kutya is tudja. XD

  Valóban nem köszönt meg semmit se, mert még nem jutott el az egyedfejlődésben arra a szintre, hogy tudja meg kéne. Mikor egy őz, beragad a sárba és te kihúzod, nem fog megállni hálálkodni, csak elszalad.

  De ettől még jó érzés segíteni. Persze a kis danny csak lejáratni akarta az nc-ét, de mikor dobtak neki egy csontot könnyes szemekkel ugrott.

  A recept ugyan az. Ha nem fogod be tiltunk. Ha befogod vissza adjuk. XD Kire melyik hat. XD

  Nem kell sok idő, hogy újra kitiltassa magát, akkor majd használja a többi 14 fiókját. Mert ugye neki ezt is lehet. Ő van a szabályok felett.
  Én 15-re emlékszek.
  B