BithumennCoreTorrent oldalak

Hackerek kezén a no1, a bithumen top csapata

Sziasztok!

 

 

Mint azt már korábban megírtuk, elszabadultak az indulatok az nc és a bh háza táján:

 

Bithumen: Nem baj, a lényeg hogy a sok bu***i ncoreon marad

 

Mostantól új anyagokkal bt témában csak hétvégén fogunk jelentkezni. Viszont mivel ekkora a hiszti, kicsit utána kérdeztem a dolgoknak, hogy ismét némi világosságot hozzak nektek. Ugyanis a fenti cikk több kérdéssel szolgál mint válasszal.

 

Tegyük tisztába

 

Bármennyire is jó a buli srácok, és teszitek amit várnánk, minden csoda csupán három napig tart. Kupit csinálni bárki tud. Na de rendet rakni? Na, az az igazán nagy kihívás. Ebben szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.  A tudomásunkra jutott néhány körülmény, ami segíthet tisztázni pár emberkét.

 

Kényes adatok

Információink szerint valóban hack történt, de feltehetően nem személyes indíttatású,  így kimerem jelenteni, hogy az nCore releasereinek semmi közük az egészhez. Az elkövetők külföldiek lehetnek, akik olyan emberekre vadásztak akik gyenge jelszavakkal rendelkeztek. Szinte percenként kerülnek ki hasonló adatok a netre.

 

Ne legyen helye a kételynek

 

Annak érdekében, hogy minden kétséget kizárhassunk, megmutatnám pontosan miről is van szó:

 

Forrás: Dark web

 

Jelszo123? XDD Láthatóan a No1-es srácok elmulasztották kitölteni a legutóbbi  nCore kvízt. XD A másik nc jelszó gondolom üzenet a staffnak, vagy én nem tudom mi volt a motiváció. Ilyenek ezek a „művészek”, érthetetlenek az átlag embernek és folyton ge*iznek. XD

 

Csak semmi pánik

 

Az adatok feltehetően már nem jók sehová sem, de jól mutatják, hogy milyen szintű biztonsági hibák leledzenek a legnagyobb torrent oldalak pajzsán. Hiába a kétlépcsős azonosítás, ha be sem állítják. Feltehetően a No1grp fiókot többen is használhatták feltöltésre, nézelődésre, és csak a jó ég tudja azt, hogy még mire.

 

Vírusos torrentek

 

Egy ilyen nagy csapatnál mint a no1, azért nem hinném, hogy olyan szigorúak az ellenőrzések terén mint egy sima feltöltővel. A bh-n meg szinte kizártnak tartom, hogy amit egy admin rak fel azt bárki leellenőrizné. Tehát ha valaki akart volna simán felnyom egy vírusos torit a no1 szárnyai alatt, és a kutyának sem tűnik fel.

Nem mondom, hogy történt ilyen, de úgy gondolom, hogy a no1hez hasonló csapatoknak hatalmas a felelőssége, ezért nem lenne rossz ha nem trójai falovakként működnének. Nem akartam tippeket adni, de szerintem jogos az aggodalom.

 

Epilógus

Azt hiszem egy ilyen kis vihar a biliben nagyobb reklámot csinál a biztonságos internethasználathoz, mint bármilyen kvíz, vagy tanfolyam.

 

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • Na ez a jelszó amit ez a Hdfreak beállított..... :D kiváncsi lennék vajon "kire" gondolt közben? :D
  Végigolvastam az előző cikkeket is a BH discord és az NC rejtett fórumok bemutatását is. Egyik jobb mint a másik. :D
  Köszi a háttérimformációkat.Így tényleg életszerübb a történet.
  D
  • D
   Davemustaine_Megadeth
  • 2023-03-28
  Ez már valami XD
  Sose gondoltam volna korábban, hogy HDfreaknek tényleg feltörik a fiókját, de mostmár elhiszem, főleg ilyen jelszóval :fetrengveröhög
  Egyre izgalmasabb lesz a sztori XD, köszi az információkat Dark! :D
  Ennyi mocskot előásni művészet.:fetrengveröhög
  Köszi a tényfeltáró oknyomozást :D
  V