Torrent oldalak

Műszaki Torrent Tanya | MTT | Bemutató 2023

Szisztok!

A legrégebbi magyar műszaki témával foglalkozó oldal. A következő főbb területekkel foglalkozik: elektrotechnika, autó-motor, gépészet, informatika, építészet, természettudományok, illetve egyéb olyan dolgokkal, amelyek egy műszaki területen tevékenykedő ember munkáját segítheti. Az új regisztrált felhasználók ( Mobil Avenue ) egyféle várakozásnak vannak kitéve, s csakis a fórumot használhatják. Egy nagyon zárt közösség, egyedi témákkal, ahol egyáltalán nem arra hajtanak, hogy terjeszkedjenek. Elvannak a kis közösségükben… persze a legtöbb téma már több, mint tíz éve halott, de az sem zavarja őket, hiszen akkor egy aktuális műszaki dolgot megbeszéltek, pontot tettek a végére, vagy nem, és az élet megy tovább.

A részletes bemutatót pedig itt találjátok!

https://www.torrentek.org/utsv4/threads/muszaki-torrent-tanya-mtt-bemutato-2023.537106/

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • Remek bemutató! Köszönöm!
  H
  • H
   Horvla
  • 2023-03-15
  Köszi Ozzy a bemutatót! :D Felkeltette az érdeklődésem! :D;)
  Erről a click-es oldalak magyar verziója jut eszembe.
  Emelem kalapom nemcsak a bemutató készítője, hanem az oldal tulaja előtt is. Személy szerint nagyon tetszik a hozzáállása a dolgokhoz. Köszönöm Ozzy, hogy bepillanthattam ennek az oldalnak a kapuján :)
  Ha ez tetszett, ne hagyjátok ki a videó verziót sem:


  Innen még nem baxtak ki de ami késik nem múlik. XD
  D