nCoreTorrent oldalakTracker info

Illetéktelen kezekbe kerülhettek az nCore támogatók adatai!

Sziasztok!

Szinte az összes hazai hírportál beszámolt már a Revolut botrányról! Többek között az index is.

 

Több mint ötvenezer felhasználó adatai szivárogtak ki. A hazai torrent oldalak közül egyedül az nCore lehet érintett, ugyanis csak ők ajánlották és szorgalmazták a Revolut használatát:

 

Hát igen, marhára biztonságban vannak azok az adatok. XD

 

 

Valóban sokféleképpen fel lehet tölteni ahogyan feltörni is. XD

 

 

Láthatóan a lényeg, hogy az emberek prémiumot vegyenek, nem számítanak az esetleges kockázatok és veszélyek. A felhasználók egy része vonakodik megadni az adatait az online térben, persze ilyenkor mindig kinevetik őket, mégis az „okosok” vannak most veszélyben.

Mellesleg az nCore hivatalos partner oldalára is volt már sok panasz, nem véletlenül ajánlgatták az oldalon alternatívának a Revolutot. Csöbörből vödörbe.

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • Igen volt akinek már másnap használták a kártyáját úgy, hogy sehol máshol nem fizetett vele abban az időben. Kicsit se gyanús XD
  Bízz az ncore ellenőrizhetetlen partnereiben akik a pénzügyeidet kezelik. XD (Ha akarod ha nem XD)
  Most egy kicsit örülök hogy nem ültem fel a Revolut vonatra, pedig több ismerősön is erőltette hogy meghív mert milyen jóóó meg ingyenes...XD
  Egyébként nem ehhez kapcsolódik, de már sms-ben is terjednek a különböző adathalász linkek, pl. a "Magyar posta csomag érkezik kattints a csomaghoz ellenőriz" jóféle törtmagyarsággal és +33-as (Francia) országhívó kóddal legtöbb esetben.
  Azért ez más fintech céggel is megtörténhet és meg is történt már. Nehogy azt hidd, hogy egy magyar bank biztonságosabb. Ettől függetlenül nekem is csak pár ezer forint van rajta csak. Nem merek sokat hagyni rajta, de van aki igen. Mert tényleg jó feltételei vannak, pénzed is biztosított.
  nagyon szomorú, hogy már sehol semmilyen adat nincs biztonságban :S
  K