MicrobitTorrent oldalakTracker infoμBit

Navos razzia miatt elérhetetlen a Microbit!

Sziasztok!

Már több mint egy hete elérhetetlen a Microbit nevezetű torrent oldal. Azóta számtalan találgatás és teória látott napvilágot, így ideje végre tiszta vizet önteni a pohárba.

Információink szerint a NAV nyomozói rajtaütöttek a Microbit tulajdonosain, (kicsix, FBI, Wicky) és egy adminisztrátor (armin). A házkutatások során szervereket, laptopokat, adathordozókat foglaltak le. Az oldal egyik tulajdonosának (FBI) sikerült az oldalt lementenie, de még így is kérdéses, hogy mi lesz a sorsa a Microbitnek.

Nem egyedi eset

Volt már rá példa, hogy egy razzia után egy torrent oldal talpra állt, de az esetek többségében valóban ez az út vége. Ugyanis egy rendkívül költséges pereskedésnek nézhetnek elébe, ezért inkább szép csendben leszokták húzni a rolót.

Vissza tér valaha a µBit?

Az információk az ilyen ügyekben mindig képlékenyek, hiszen ha a tulajdonosok ma még a bezárás mellett is döntenek, holnap lehet mégis felélesztik az oldalt. Minden attól függ, hogy az adott pillanatban mit éreznek és gondolnak. De annyi bizonyos, hogy a végtelenségig nem lehet ezt a döntést halogatni, hiszen a felhasználók szétszélednek. Az elmúlt időszakban több torrent oldal is kinyitotta a reget és ez sem véletlen.

Annyi bizonyos, hogy a Microbit tulajdonosok rendelkeznek friss mentéssel. Az már más kérdés, hogy mit kezdenek vele, ugyanis az oldal fejlesztője Sektor, több mint nyolc éve elhagyta az oldalt, és azóta sem sikerült pótolni. Az ő hátrahagyott utasításait követik a tulajdonosok, ha esetleg gond lenne az oldallal. Nem túl biztató, de eddig úgy ahogy működött.

Egy helyben topognak

Nyilván ez az oka annak, hogy a Microbit lényegében csak vegetál, és 2014 óta nem is volt érdemben fejlesztve. Sokat elmond a kialakult helyzetről, hogy a Microbit az egyetlen torrent oldal aminek a használata még mindig  Flash Player-t igényel. XD

A lényeg, van esély a visszatérésre, és ha az infóink helyesek, már érkeztek is megkeresések egyéb torrent oldalaktól, hogy segítenének, ha pedig minden kötél szakad, olyan oldalak is akadnak, akik befogadnák a µBit felhasználóit.

Volt már ilyenre példa. Insane, Majomparádé, Carpathians, Bithumen! Csak néhány nívósabb, stabilan működő torrent oldal amelynek meg van a technikai háttere a felhasználók befogadására, hiszen nyújtottak már hasonló segítséget korábban.

A Microbitnek  egy Júniusi bemutató tanúsága szerint több mint 138 ezer felhasználója volt:

Forrás:

https://www.torrentek.org/utsv4/threads/microbit-mbit-vegyes-2022-bemutato.526780/

A tulajdonosok egyelőre hallani sem akarnak egyik lehetőségről sem. Pedig kár lenne ha az egyik legnagyobb felhasználó bázissal rendelkező hazai torrent oldal csak úgy nyom nélkül eltűnne.

Igaz, sokan közülük inaktívak, de meg van rá az esély, hogy egy új helyen aktivizálják magukat. Így a torrent világ szeme most a Microbit vezetésén, minden rajtuk áll vagy bukik el.

Egy biztos, ha lesz Microbit, mi értesítünk róla.

Aki teheti, ossza meg a hírt ami már megtalálható a hivatalos fb oldalunkon:

https://www.facebook.com/Torrentekinfo

Tessenek bekövetni, és akkor nem maradtok le semmiről.

(A Hír szabadon terjeszthető, csak jelöljétek meg a forrást)

Ha tetszett a cikk hívjon meg egy kávéra!
Hogy a tűz enné meg a NAV-ot, ne faszkodjanak már állandóan. Nem elég, hogy már a Maki is megjárta korábban, mostmár a qBit is??? Én esküszöm elevenen kiherélem őket, ha nem hagyják békén a tulajokat!!:mad::szmájli-mérges:
 • Ben
 • 2022-08-18
Nagyon sajnálatos eset, a szerkesztőt kérdezném, miért pont a microbit , mit csinálhatott, vagy tett helytelenül ?
A felhasználóknak lehet valami bajuk a dologból ? Töröljék az állományaikat ?
Azt írja ,hogy nagyon költséges procedúra vár a qBit-re, ha valaki szervez egy korrekt , valóban a microbit üzemeltetőinek a részére gyűjtést a perre, akkor élnék a donáció lehetőségével, a facebookon is jelezték ezt már mások is, ha Te is segítenél , jelezd itt hozzászólásban, hátha alakul valami.
Üdvözlettel :
egy felhasználó
Szomorú, még eggyel kevesebb..
60 %os esélyt látok arra, hogy tovább fog működni, és remélem igazam lesz. Nagyon hiányozna ha megszűnne :(
Mire alapozod azt a hatvan százalékot? XD Mellesleg az ilyen gyűjtéses dolgokat nem tartom jó ötletnek, hiszen iszonyú sok az ingyenélő csaló akik mint a dögkeselyű csapnak le az ilyen ügyekre.
Milyen gyűjtéses dolgokat??
Fizikai fájdalmat okozol. XD Olvass vissza.
 • viki
 • 2022-08-19
faszkalap nav csak erdésazek ám!!! 0015 cégjegíyzék számmal erdőbirtokossági társulatként vannak bejegyezve!! erdészek!!! nincs joghatóságuk jogalapjukat nem tudják igazolni.. Bűnözők!!!
Nem tudom honnan veszed ezt az erdészeti baromságot,vettem a fáradságot megnéztem:
Fő tevékenység8411. Általános közigazgatás.

Egyébként meg a munkájukat végzik,ezért nem kell öket bűnözőknek beállítani.Persze nem kell velem egyetértened de szerintem fontos feladatokat látnak el.
Má az erdészek is érintettek? XD Még a végén kiderül, hogy egy szarvas jelentette fel a Microbitet. XD
 • Ben
 • 2022-08-19
'' Mellesleg az ilyen gyűjtéses dolgokat nem tartom jó ötletnek, hiszen iszonyú sok az ingyenélő csaló akik mint a dögkeselyű csapnak le az ilyen ügyekre. ''
igen egyett értek , azért írtam ,hogy '' korrekt , valóban a microbit üzemeltetőinek a részére '' valamiféle visszaigazolással a tulajoktól.
Ez elég aggasztó.. Köszi hogy utána jártatok és ilyen gyorsan lehoztátok mi történt!
ehh, pedig ide is volt accountom :(
Csak Volt. Biztos lesz jobb helyen masik.
Végre sikerült megtudnom miért nem sikerült belépnem az oldalra egy ideje.Sajnálom az egyik kedvencem (volt ?), sok máshol halott torrentet sikerült innen letöltenem.
 • mjoco
 • 2022-09-02
Sziasztok, valaki egy masik oldalt nem tudna mondani?
Joh de mondgyá má egy mahsikat
Várjál... Mindjárt jön... Most már tényleg nemsokára itt van. XD
 • dipi
 • 2022-09-06
Basszus imádtam az oldalt szinte a kezdetektől tagja voltam pár terát vissza raktam
Anno voltam ott, eddig 3 torrent oldal megszűnését éltem át. Azon az oldalon nem volt pornó feltöltés amikor ott voltam, nem tudni mire csaptak le.
szomorú, hogy mindent tönkretesznek amit az emberek szeretnek :(
Microbit az nem ilyen jött ment kategória volt. Én nem tartom esélyesnek a visszatérését, de majd meglátjuk. Ha nincs aki fejlessze nem tudom mi értelme fenntartani. Üzemeltetni egy totál elavult régi környezeten futó oldalt nem jó ötlet.
Pedig olyan szép kék színe volt. XD
Az alap háttér volt kék? XD Nekem a Space verzió volt beállítva, jobban bejött a Sci-Fis téma. De telente a hóesés hozott valami téli hangulatot a forralt bor mellé! ;)
 • eresfasz
 • 2022-09-10
pont leszarom az összes adattolvaj bűnözőt, golyót az összesnek!
 • eresfasz
 • 2022-09-10
felkészülnek a makiveremes köcsögök :p
pont leszarom az összes adattolvaj bűnözőt, golyót az összesnek!
Annyira nem érdekel, hogy hozzá is szólsz. XD Gondolom az iróniát úgy sem érted ezért elmagyarázom neked. Akit valami nem érdekel, az nem olvassa el és nem reagál rá. Szóval ha már a nevedből és a mél címedből nem jöttünk volna rá, hogy debil vagy, ebből a megnyilvánulásodból már biztosan. Te is ilyen látens homoszexuális vagy aki fél beismerni de csak a farkakon jár az agya. Ezt örökölted a jó édes anyukádtól. XD

Az is jól kivehető, hogy irigykedsz a torrentezőkre mert neked soha se volt bátorságod kipróbálni. Vagy kipróbáltad de hülye voltál hozzá. XD

Igen kedves barátaim, még egy öngyűlölő szánalmas kis féreg aki rajtunk vezetné le a feszültséged. Hajrá, add ki magadból. De ne feledd, attól még egy szánalmas senkiházi barom maradsz. XD
én szeretem és meg is szoktam.Leginkáb csak azt használtam.Általában hűséges vagyok és nem szeretek egyszerre több torrent oldalt használni. Most is keresem azt az egyet.
Nekem is örök hűséget fogadhatsz. XD
Én kimondottan torrent oldalról beszéltem
Én pedig kimondottan magamról beszéltem. XD
Általában te hűséges vagy?
Hűséges vagyok önmagamhoz. XD
Szerintem ez alap, De értékké akkor válik ha másokhoz is azt tudok lenni
Elméletileg a magyar rendőrség meg a NAV is erdészként van bejegyezve. Van egy srác talán két éve nem tudták megbüntetni, mert tisztába van minden ilyen joggal kapcsolatos dolgokkal. Aztán mondta, hogy neki egy erdész ne mondja meg mit csináljon. :D
 • Ben
 • 2022-09-15
És azt valaki megtudja mondani, hogy az ilyen bitpalace-os féreg piócákat miért nem látogatja meg a NAV.
A nagy halra mennek rá vagy a nagy múltú oldalakra ahol kevés erőfeszítés árán eredményt tudnak kicsikarni.
Nem mennek rá senkire. Aki veszi a fáradtságot, hogy feljelentést tegyen abból lesz ügy. XD Ez bármikor bármelyik oldallal megtörténhet. Sőt, vannak oldalak amelyek több ilyen eljárás közben is üzemelnek. XD
 • curtis
 • 2022-09-16
Mi a [email protected]ért nem a parlament környékén szimatolnak? Biztos volt okuk erre, sajnálom nagyon, de kapják be keresztbe. Ebből mar nem lesz semmi, pedig jó kis oldal volt:( <3
 • bolondos60
 • 2022-09-17
Én belehalok, ha nem indul újra. A kedvenc oldalam volt, ingyé töltöttem le, mert FBI-tól kaptam ajándékba. Több trillió volt a visszaosztási arányom.
 • bolondos60
 • 2022-09-17
Én most találtam meg, hogy mi lett az oldallal és nem engedi az üzimet elküldeni, mert én már írtam ilyet. Az hogy létezik?
Én belehalok, ha végképp megszűnik az oldal. Kimondhatatlan szám volt az arányom. FBI-tól kaptam állandó ingyen letöltést. A kedvenc oldalam volt és az elejétől ott voltam. Zokogó szmájlit nem találtam, de zokogok
:cryingheadMost megtaláltam!!!
 • Debreceni Tunde
 • 2022-09-17
Akkor nem nalam volt a gond...kinlodok,hogy valami blokkolja az oldalt..mi bajuk volt, hogy ennyire nem tetszett ez a filmltolto oldal? Hosszu evek ota felhasznalo vagyok en is. Nagyon szerettem. :(
Ugy-ugy, a parlamentnel es hasonloknal kellene szimatolni, nem egy ilyen oldalnal... Remenykedjunk, hatha nem uszott el veglegesen a zoldal!
A mikrobit...a második oldalam volt akkor még Transfer néven. A chat falon volt élet, mindig találtam valakiket, akikkel lehetett beszélgetni, jó fejek voltak. Sajnálom, hogy ez történt velük :( Sajnálom azokat, akik most oldal nélkül maradtak. Sok embernek csak az az egy volt...
Viszont azt is sajnálom, hogy sokan úgy jönnek ide ahogy. Az, hogy mérgesek vagyunk, hogy csalódottak, mert hirtelen kiment alólunk egy biztosnak gondolt bázis, az nem ment fel a fura viselkedés alól. Nem kéne szégyent hozni a Mikrobitre azzal, hogy nem megfelelő módon nyilvánulunk meg!
Egy tiszta lapot kell nyitni, segítséget kérni jövünk ide, hogy valaki mondja meg hogyan tovább...
Ha ajtóstól rontunk a házba, a háziak elzavarnak...tegyük hozzá: jogosan
Fura viselkedés? XDDD Nekem más jutott eszembe. XD
Nem akartam senkit megsérteni...
Én igen. XD
 • Péter
 • 2022-09-25
A NAV menjen a picsába
 • monic
 • 2022-09-27
a kezdetektől tag voltam és igen nagy segitség volt az oldal sok esetben is a fejlesztésre tojok rá mert a legszarabb gépen is elfutott és mindig meg tudtuk nézni az uj dolgokat mivel a rohadt moziba nem megyünk ..otthon arra van a fullos 160 lcd stb ..akkor megyek budira amikor akarok stb...ha kell jogi stb támogatas irjatok nyugodtan ...jelenleg egy normális torrent oldal sincs ami olyan lenne ,mint a mikrobit..szóval jőhetnek az oldalak akik bizonyitják ,hogy jobbak mint ők voltak ....
Nem jönnek mert már rég itt vannak. XD
160 lcd van otthon? Magas lesz a rezsi öreg XD
Szeretem mikor valaki maga dönti el hogy mikor megy budira. XD
Én meg azt, ha a legszarabb oldalra azt mondják az a legjobb, mert még mást nem látott XD
Ez a legjobb oldal nem mondott a felhasználóknak semmit. Úgy kellett kinyomozni, hogy megtudhassátok biztosra, hogy mi is történt. XD Szóval ez a nagy szerelem szerintem viszonzatlan. XD
a kezdetektől tag voltam és igen nagy segitség volt az oldal sok esetben is a fejlesztésre tojok rá mert a legszarabb gépen is elfutott és mindig meg tudtuk nézni az uj dolgokat mivel a rohadt moziba nem megyünk ..otthon arra van a fullos 160 lcd stb ..akkor megyek budira amikor akarok stb...ha kell jogi stb támogatas irjatok nyugodtan ...jelenleg egy normális torrent oldal sincs ami olyan lenne ,mint a mikrobit..szóval jőhetnek az oldalak akik bizonyitják ,hogy jobbak mint ők voltak ....
Nagyon kiváncsivá tettél, hogy a hatalmas LCD monitoron kivül még milyen extra készüléked lehet - a legszarabb gépeid mellett. Meg a jogi támogatáson kivül még milyen támogatást szeretnél nyújtani. Meg remélem, hogy egy méterről nézed a bazi nagy képernyőt, hogy az agyad szétessen, és a budin azon morfondirozz, hogy szarni vagy hugyozni futottál ki filmnézés közben. :fetrengveröhög
 • eresfasz
 • 2022-09-28
kinyalhatod a szőrös seggem bő nyállal de csak ha megengedem angyalka :p :D
ragyás pofájú dagadt ribanc, lökheted az xd-t sorozatban, tudom ki vagy ;)
gyere add ki magadból a lófaszt se érdekli monológot megint
kinyalhatod a szőrös seggem bő nyállal de csak ha megengedem angyalka :p :D
ragyás pofájú dagadt ribanc, lökheted az xd-t sorozatban, tudom ki vagy ;)
gyere add ki magadból a lófaszt se érdekli monológot megint

Gondolom ezt láttad a szüleidnél, ezért fantáziálsz ilyen dolgokról. Vagy a szomszéd kutyáinak pajzán tánca indított így be? XDD Egyenlőre még a nememmel se vagy tisztában te szerencsétlen hülye gyerek, de igen, te biztos tudod ki vagyok, hiszen egy utolsó csövinek is beterpesztenél csak legyen már valami aktus mi? XD

Amúgy rólam valóban tudják sokan hogy ki is vagyok, mert nem ilyen kamu tróger névvel és címmel regelek mint te. Gyáván, mint a fűben lapuló szar, aminek csak a szagát érezzük.

A reakcióidőd is elképesztő. Csak nem most járt le a bünti mert meglested anyut meg aput? XDDD A lófasz meg gondolom a családneved. MR lófasz eresfasz. XD A szüleid biztos testvérek lehettek. XD

Állatkertben lenne a helyed mert ékes példája vagy az oktatás és az intelligencia hiányának. Ilyen helyekre jársz, hogy két gyalázás között egy kicsit elfelejtsd, hogy micsoda szánalom az életed? Taps neked, ez a te tizenöt perc hírneved. XDD

Továbbá nekem nincs mit kiadnom magamból. Azoknak az ezreknek szól a műsor akik követnek és olvasnak minket. Mert amíg te nem fogod fel, hogy az alpári alja stílusoddal csupán magadat járatod le, addig mi remekül szórakozunk ezen, én pedig szívesen segítek neked, hogy megmutasd ki is vagy te és hogy még van lejjebb is. XD

Közben sokan jókat röhögnek rajtad, nem azért mert vicces vagy, csupán az embereknek hiányzik a Mónika show. Ahol nevethetnek a sok leszázalékolt hülyén. Te ezt nyújtod minden megnyilvánulásoddal és még csak fizetnünk se kell érte. XD

Már egy külön témánk is van rólad, te vagy itt a mi kis bazári majmunk. Fröcsöghetsz, egy értelmes gondolatod nincsen, egy utolsó döglött állatot is többre tartok mint a magad fajta söpredéket. XD

Annyi animal pornó van a neten, miért itt recskázol a kommentekre amik nem is érdekelnek, mégis elcsöppensz ha mutogathatod magad mint valami perverz XD

Mellesleg hozzád még bottal se nyúlna senki, ezért vagy ennyire frusztrált. De örülök hogy az iksz és d betűket sikerült felismerned. XDDDDDDDD

Hosszabb és bonyolultabb szavakkal amúgy se fárasztanálak. XD
Látom megint zárva a napközi. :D
Ezek így beszélnek otthon is. Ajánlatokat tesznek egymásnak. Azt hiszi azért szűz még mindig mert ő nem engedi meg hogy legyen valami. XDD Ezek ám a kényszerképzetek. Olyan ez mint egy kis kirándulás. Igen drága véreim, az ilyen elemek is köztünk vannak és ők a jövő. XDD
"És ők a jövő"

Én ettől félek is azért, eléggé ...
Iq teszthez kötném, hogy ki vállalhat gyereket. XD Akkor a hasonló elemek nem rontanék itt a levegőt. Hiszen soha se fognak tudni beilleszkedni a társadalomba. Csak nézzétek meg hogy hányan írtak ide és hogy milyen nevekkel regeltek. Látni fogjátok ki az ide nem illő selejt. XD
De hiszen úgy megmondta nekünk és annyira laza volt. :D Néha kell aki megmondja a frankót. :D Egy pillanatra én is tízévesnek éreztem magam. Már ezért megérte benéznem. :D
Nem mindenki képes ennyi szót megjegyezni és ennek hiányában csak így képesek kifejezni magukat. Valóban nagyon lazának és viccesnek találhatja magát. Mint a majmok amik szarral dobálják egymást. XD Ez a szint, de a kisegítőben mindenki így beszélt, szóval nem is igazán volt más példa előtte. Az utódai is ilyenek lesznek, ha csak valaki nem kasztrálja előtte. Szóval nem lesz itt felemelkedés sem pedig felzárkóztatás. Szépen erre a szintre húzzák le a világot. XD Akár a szarban dagonyázó malacok.

Most megint várhatunk két hetet mire kivakarja magát a szarból és totál beállva ismét lejáratja magát. XD
 • Ben
 • 2022-09-29
miért nem bannolod az ilyen ''eresfasz said'' retardáltakat , senki sem kíváncsi az ilyen ordenáré , ide nem illő hozzászólásokhoz.