Microbit

Mi lett veled Microbit?

Sziasztok!

A Microbit vagy más néven µBit nevezetű torrent oldal már napok óta elérhetetlen. Sok felhasználó már az µBit facebook oldalán temeti a trackert:

„R.I.P Microbit!”

Volt már ilyen

 

Júniusban is volt egy rövidebb leállásuk, amit feltehetően szerver problémák okoztak. De ilyen sokáig még nem volt elérhetetlen az oldal.

 

Síri a csend

A staff és a tulajdonosok elzárkóznak attól, hogy bármilyen infót kiadjanak. Utoljára a Deathlord megszűnése előtt volt ekkora hírzárlat.

 

Máris beindultak a találgatások

Mivel az oldal vezetése nem hajlandó a felhasználókat semmilyen formában tájékoztatni, így nehéz cáfolni az olyan híreszteléseket miszerint az µBi háza táján szerverlefoglalások történtek. De igaz ami igaz, ez minden offline időszakban top hármas teória.

Mikrobit/µBit

„A mikrobit, vagy µBit a 2011-ben alakult a transfer (2007 – 2011) és a Majomparádé (2005 – 2011) oldalak egyesüléséből. Az oldalon még mindig a szokványos fájl arány uralkodik (A letöltést és a feltöltést is elszámolja a rendszer) így aki a régi rendszerek szerelmese, az izzíthatja a seed szervereket, mert köztük a helye, tölthet fel kedvére. Az oldal átlag 120 000 userrel és 60 000 torrentel dolgozik.”

Forrás: https://torrentek.info/magyar-trackerek

Epilógus

A mikrobit kezdetben valóban nagy durranásnak számított, de mint kiderült nagyobb volt a füstje mint a lángja.  Osztom azoknak a véleményét, akik szerint a mikrobit egy nagy transfer. XD Sokáig tartották magukat a 2011-es születési dátumhoz, de néhány éve már a 2007-es szám, az az a transfer megalakulásának a dátuma szerepel.

Vajon ezzel vége is a mikrobit pályafutásának? Maradjatok velünk és megtudjátok.

 

Frissítve:

Navos razzia miatt elérhetetlen a Microbit!

  • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

    Rangok és titulusok:

    Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

    https://www.torrentek.org/utsv4/register/

    Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

  • Ez az oldal az ahol még mindig van olyan modul ami flash playert igényel XD Szegény már rég túl van a fénykorán, pedig évekkel ezelőtt ez volt az egyik legnagyobb név a magyar trackerek körében. Azért remélem hogy visszatér, de nem szakad meg a szívem ha nem.
    Nagyon sajnálom,régen jó kis oldal volt.
    L