Fikablog

Asva.info lenyomva!

Sziasztok!

Ki ne ismerné az asvát, kis hazánk úttörő kis p2p blogját?  Ingyenes sablon, de prémium lelkesedés.  TorrentFreak adaptációk, és egy kis hazai íz. Néhány torrent oldal még mindig őket követi ha infó kell, pedig nem árasztanak el bennünket:

 

Szép dolog a nosztalgia, de ha a hírekről van szó, nincs sok értelme a múltidézésnek. De nem történhet minden nap egy valami, ezért valahogy ki kell az üres hézagokat tölteni. Így született ez a mai írás amihez igénybe vettük a similarweb szolgáltatást.

Ez a kis okosság weboldalakat hasonlít össze a forgalmuk alapján. Hasonlóan működött és rangsorolt mint a nemrégiben elhalálozott Alexa:

 

Megszűnik az Alexa rank!

 

Szépek vagyunk és bátrak, hát mondom kipróbáljuk magunkat. Lássuk csak mit dob ki a varázsgömb, ha magunkat és az asvásokat összerázom.

 

Forgalom és a piaci részesedés

Na ez érdekesen alakul. XD Kicsit javítottak a múlt hónaphoz képest, csak így tovább.

Látogatottság

Látható, egy kisebbfajta generációs szakadék. A témában sürgő forgó emberkék inkább minket választanak.

Organikus keresés

 

 

Azt mondja az okosság, hogy 134%-al növeltük előnyünket miközben az asva stagnál. A közel 97 százalékos keresőforgalom azt hiszem nagyjából teljesen le is fedi a piacot. xD Ha az asva mellett nem szenvedünk csorbát azt hiszem bármelyik hasonló témájú oldal mellé odaállhatnánk.

 

Továbbra is érdemes minket követni, de csak ha naprakészek akartok maradni. A nosztalgiaszektor nem erre van hanem amarra. XD

  • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

    Rangok és titulusok:

    Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

    https://www.torrentek.org/utsv4/register/

    Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

  • Ennek a hírnek hatására növeltem az asva forgalmát, remélem így izgalmasabb lesz a verseny
    Hát tőlem akár colstokkal is megmérheted, fordított helyzet nem fog előállni. Már a méretbeli különbségek miatt sem. Sokkal több a friss indexelhető tartalom és folyamatos. De ha már csak azt nézzük, hogy hányan követnek minket fb-én és őket hányan, hasonló a különbség fog kijönni:




    Persze az fb-ét leszámítva ezek valóban csak becsült adatok, hiszen a google analytics szerint ennél nekünk is jóval nagyobb a látogatottságunk. És ha a googlenak se hihetünk akkor mégis kinek? XD

    Az is egyértelmű, hogy ahol jóval nagyobb a tartalom, ott a látogatottság is jóval nagyobb. Az asva is megpróbált fórumot építeni az oldala mellé, persze szintén ingyenes alapokon:



    Elég gyatra teljesítmény egy olyan időszakban, amelyben a legtöbb bt fórum a fénykorát élte. De hamar beleuntak és a fórum helyett az alábbi szöveg volt olvasható:


    "s(z)unetelunk, mert az jo. igen, lustak vagyunk, mert az jo. igen, majd lesz belole valami, mert az jo."
    Láthatóan nem csak ők szüneteltek, hanem a közönség érdeklődése is az asva fórum iránt.



    Én inkább erre mondanám, hogy óvatosan. XD
    Nem nagyon követték a változásokat. redditről kerül elő mostanában vagy a torrentfreakről a legtöbb kalózos hír.
    Egyik sem magyar. XD A legtöbb kalózos hír, vagy fordítás innen kerül ki. XD
    Azt gondolná az ember hogy gimnáziumba elsajátítanak 2 nyelvet a tanulók ingyen.
    S