BithumenTorrent oldalak

Heti tetves, avagy az ökrök című műsor élőben a BitHUmenen!

Sziasztok!

A középiskolában egyszer azt mondta nekünk az irodalomszakos tanárom, hogy legszívesebben a kocsmába vinne el minket, mert amíg mi csak filozofálunk, addig ott mindig mindenre „tudják” a választ.

Egy fórum is sok tekintetben olyan mint egy kocsma. Pár érzelmileg nulla, „okossá” részegedett alak összegyűlik, és minden hozzáértés vagy rálátásnál nélkül osztják az észt. Degradáló tudom, de minden sztereotípiának van némi alapja. Aki velem tart, az maga is megláthatja.

Aszfaltbetyárok

Kiváló példa erre a Bithumen fóruma. Hála a modern kor vívmányainak, a nagy gondolkodók már nem a kocsmákban okoskodnak, hanem otthon a számítógépük előtt egy sörrel a kezükben adják át a próféciákat. Imádlak 21. század.

De mégis miről folyik ott társalgás? Ennek jártunk utána. Tartsatok velem, de kapaszkodjatok meg.

Itt a söröm hol a söröm

Csapos fel kéne állni.

Láthatóan zeli barátunk már megtalálta a sörét.

Érkeznek szépen sorban az úriemberek, régi jóbarátként üdvözlik egymást és egy vacsora utáni koccintást is kilátásba helyeznek. (Hát igen, szárnyal a költői képzelet)

Közben bodri kutya is megkapta végre a sörét, jön is az ihlet, most már három szmájlit is ki tud engedni a mancsai közül. Azt hiszem hamarosan kezdhetünk.

Vajon milyen témáról rántja le ma a leplet az agytröszt?

Hát persze, hogy a Berki Krisztián halála a téma. Kellő  érzékenységgel és intelligenciával kezelve.   Három sor, három szmájli, az is szerkesztve. De mit szól ehhez a heti tetves, avagy az ökrök csapata?

Kárörvendő nevetés, összeesküvések gyártása, emberhez méltatlan magaviselet. Ezekből a jelzőkből bizony tudni lehet, hogy itt van csúzlika. Mindig van némi irónia abban ha egy tahó tahóz valakit.

 

Hát nem tudom, mindenhol arról írtak, hogy szívmegállás a halál oka. De hát a „nyóckerben” mindenki tudja mi is történt. XD Én nem is értem miért a helyszínre mentek az újságírók. Hiszen a bh fórumban vannak a nagy igazságok. Nyolc – tíz sör és magad is meglátod, megvilágosodsz.

Nincs már min tovább agyalni, ismét ideje előröl kezdeni. Jön a rip, mint aki már elfelejtette, hogy ezzel indította a témát. XD

Egy kis műelemzés

A videót amivel megemlékeznek, és amin fetrengve röhögnek nem osztom meg veletek, csak idéznék belőle, hogy ti is tudjátok mi olyan vicces:

„Lefojtásként egy nagy pohár poshadt magzat víz”

„Berky Krisztián Krisztián Berky, fogd meg a faxodat és az anyádra verd ki”

„Berky Krisztián, Berky Krisztián a húslevesébe egy kanál cián”

„A műsor elmarad majd valaki elkaparja ezt a faxt”

„Édes életnek vége lett de a kék fényben még sztár lehet”

„Terhes lett az asszony és baszatott egy bábut egy nata nevű kislányt aki donga lábú”

Egy kis kitérő

E magasröptű gondolatokat persze a videóban feliratozni kellett, ugyanis nem csak a minőségi szövegírás, de az artikulálás is elmarad.

De szerencsére a videó végére kiderül, hogy ez az egész nem is arról szól amiről:

Senki se gondolná, hogy ez igaz. Max az értő közönségeteknek kell ezt magyarázni. Bár eltudom képzelni, hogy a zenekar tagjait a saját életük, bigott szokásaik, és az egészségtelen vonzódásuk az anyukájukhoz ihlette. Ezt se vegye magára senki, bármiféle egyezés a valósággal csupán a véletlen műve.

Halkan súgom meg, van némi irónia abban, ha valaki az általa megvetett személy ismertségén próbál felkapaszkodni. Hiszen ki foglalkozna a srácokkal ha a szomszéd Juliska néniről írnának dalt? Öngól drága uraim, a Berky neve, és a zenekar most már örökké egybeforrt. Mindenki tudja kinek az élete ihleti és inspirálja önöket.

Itt a vége fuss el véle

Proli humor, részeges delírium, egy tökön rúgás a magyar helyesírásnak és egy gyalázó videóval búcsúzik mára a heti tetves. Sajnos minden ‘jónak” vége szakad egyszer, vár  benneteket a VALÓSÁG, és a jó öreg közmunka:

Elhunyt Berki Krisztián, még egy utolsót rúgjunk belé, aztán nincs mit tenni, ideje mást keresni amivel a saját nyomorúságomat magyarázhatom, és a haragomat kiadhatom. Körbe nézek, sehol senki, de az eső elkezd esni, HOGY ROHADJON MEG.

Epilógus

Néha elgondolkodok azon, hogy ez a végtelenül sekélyes és az állati szintre lealacsonyodott viselkedés vajon társadalom kritika is egyben? Hiszen minden hasonló platformon így nyilvánulnak meg az emberek, agy és lélekmentesen. Megkeseredett zombik, és még kérdezik miért volt Berki Krisztián olyan amilyen? Nektek gyártotta a tartalmat, nektek szórta el a csontokat amin jókat csámcsoghattatok. Láthatóan erre volt igényetek. Mindegy, hogy bálványozol valakit, vagy gyalázod, amíg vele foglalkozol ő lesz a te urad és parancsolód.

Kit gyűlöltök? Őt, vagy inkább saját magatokat? Káröröm, más gyászán való nevetés. Egy ártatlan gyermek porig alázása. Ma már mindent lehet, kivetítjük másokra a saját nyomorúságunkat. Ész nélkül és meggondolatlanul fröcsögünk. Ez számomra mélységesen elkeserítő.

Elfelejtünk embernek lenni és nem vagyunk képesek együttérezni. Szánom az embert, mi értelme a létnek érzések nélkül? Szégyent érzek, hogy bizonyos emberekkel egy a hazám és egy nyelvet beszélek.

 

 

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • Ez tényleg nagyon tetü dolog! Miért kell egy ember halálán gúnyolódni és még holtában is sarat dobálni rá? :(
  Ott a BH-n úgy látszik ez a színvonal. Primitív egy csürhe lehet ott, ha ezt eltűrik.
  Ott a BH-n úgy látszik ez a színvonal.
  Úgy hívják kemény mag XD
  Ki lehetne élni máshogy/ máshol is a fusztrációt :)
  Csak irigykedtek, mert nem vagytok elég férfiak egy hamisítatlan halottgyalázáshoz és egy kis nyilvános lincseléshez. XD Vicces amúgy, hogy az ilyen kocsmai társaságok elengedhetetlen kelléke a homofóbia, pedig van az az italmennyiség mikor egymásra is rámásznak. XD Így vagy úgy de távozik az sok frusztráció. XDD Szóval születnek itt mély barátságok és még mélyebb benyomások. Hiába a kemény mag tudja mitől okádik a légy. XD
  Na ezért szeretek én inkább kocsmázni valahol a városban, a kedvenc krimóimban, s ott garantálom nincs gyalázkodás...max. kocsmai verekedés! :fetrengveröhög Jól van na, attól még a számítógép előtt is szoktam iszogatni, s nem is keveset! ;)
  F