Nagyvilág híreiTorrent oldalak

Hazánkba is megérkezett az HBOMax! Exkluzív bemutató!

 

Sziasztok!

Mint tudjátok vagy még nem tudjátok hazánkba is megérkezett az HBOMax, ami az HBOGO-t váltotta le. Mivel az HBOMax nem egyenlő az HBO-val így kerültek le filmek, sorozatok és kerültek is be újak. Az én személyes véleményem, hogy jobb lett, de azért vannak hibák még és a szolgáltatás is ingatag azért. Lentebb ki is fejtem a pozitív és negatív dolgokat egyaránt.

 

Pozitívumok

– Végre elköszönhettünk a gagyi, elavult HBOGO felülettől, jobb lett, de azért még kéne kozmetikázni
– Ezentúl nem csak az HBO exkluzív műsorait látjuk, hanem a Warner Bross filmeket már a DVD megjelenés napján, HBO és HBOMax saját gyártású filmjeit és sorozatait és a Cartoon Network műsorait.
– Továbbra is számíthatunk HBO exkluzív tartalmakra, vagyis egyedül itt fogod látni, addig a saját gyártású műsorokat, amíg nem adják a tv-ben
– Árcímke ezekhez a tartalmakhoz szerintem szuper, nekem mondjuk nem, mert ezeket kb. 80%-ban már láttam, a többi meg nem igazán érdekel, de lesz aki megtalálja a számítását.
– Kb minden eszközön elérhetjük ellenben a GO-val.

Negatívumok

– Apró, de idegesítő hibák javítása pl. Nem látjuk melyik film a szinkronos, ha angol nyelvű filmet indítunk el nem csatolja be egyből a feliratot,
– Xbox-on kicsit lassúnak éreztem, de a lejátszással nem volt problémám. Böngészőben zökkenőmentes.
– Nagyon kevés tartalom van 4K-ban, csak pár tucat film, ilyen pl. a Mátrix. Többi 720p vagy 1080p elérhető, bár engem nem zavar, mert csak FullHD tv-m van.
– Továbbra is kerülnek majd ki filmek, sorozatok, és sajnos ezt nem jelentik be előre. Ami csupán annyit jelent, hogy ez nem igen változott, nem lesz akkora gyűjtemény soha, mint pl. Netflixen

Kedvezmény 2022. Március. 31-ig

Kezdő kedvezményük, hogy ha, Március 31-ig előfizetsz, akkor csak 1590 Ft/hónap havidíjjal kell számolnod, amíg megtartod az előfizetést.

 

Főoldal

Filmek

Sorozatok

Originals

Legnézettebbek

Újdonságok

Adatlap

Lejátszó