Torrent oldalak

Meghívók ingyen a torrent oldalakra!

Sziasztok!

nCore, BitHUmen és Diablo Torrent stb! Mindenki hallott már ezekről a nagy zárt torrent oldalakról melyekről bárki ingyen töltheti le az őt érdeklő anyagokat. De a legjobb és a legbiztonságosabb oldalak bizony zártak, az az meghívó szükséges a bejutáshoz.

Hogy juthatok meghívókhoz?

Oké. De hogy juthatok meghívókhoz? A legtöbb oldal facebook oldalán lekoptatnak azzal a béna szöveggel, hogy kérdezd meg a barátaidat és az ismerőseidet. Nagy segítség ugye? Pedig csak elég beírni a google keresőbe ezt a kérdést és máris kidobja ami oldalunkat és több mint valószínű, hogy te is így kerültél most ide.

Ez nem véletlen, hiszen mindenki tudja, hogy amíg a torrent oldalak nagy része mostanság azon dolgozik, hogy minél nehezebb legyen hozzájuk bejutni, addig mi itt az orgon továbbra is igyekszünk lehetőséget biztosítani minden rendes, aktív tagnak az ingyenes regisztrációra bármelyik oldalra.

Mit nyerünk ezen az egészen?

Miért jó ez nekünk mikor minden egyéb oldal azon van hogy átvágjon, lehúzzon, üzletet csináljon? Hát mi még hiszünk a közösség erejében, és nem felejtettük el, hogy minket sem a család és a haverok hívtak meg. Voltak akik hittek bennünk és kockáztattak értünk. Szeretnénk ezt a szellemet tovább vinni és az új generációval is megismertetni.

Torrent meghívók minden mennyiségben!

Nem csalás és nem ámítás. A meghívó szekciónkban most is van kínálat dögivel a zárt magyar és külföldi torrent oldalakból egyaránt:

https://www.torrentek.org/utsv4/forums/meghivok-torrent-oldalakra.530/?prefix_id=52

A feltétel csupán annyi, hogy bizonyítsd a fórumaink témáiba, hogy nem vagy antiszociális, és képes vagy az értő írásra és olvasásra.Hogy is megy ez a gyakorlatban? Elolvasod miről szól egy téma, és bekapcsolódsz a beszélgetésbe. Valami téged is érdekel, és a kétmillió közzétett vélemény között a tiednek is helye és értéke van. Mi vagyunk akik meghallgatnak, akik válaszolnak, akik felerősítik a hangodat.

Egy jót beszélgetni és tartozni valahová. Zenéket filmeket ajánlunk egymásnak, másnap átbeszéljük őket, ez egy átlagos nap a torrentek.org-on. Közben kiválasztunk pár fórumtársunkat, akiket meghívunk egyéb közösségekbe. Pontosabban a hőn állított torrent oldalra.

Egy sikertörténet a napokból!

Sokszor nehéz választani a rengeteg jelölt közül, ezért a legutóbbi szavazásunknál a ti segítségeteket is kértük a döntésben:

https://www.torrentek.org/utsv4/threads/szerintetek-ki-erdemli-majd-meg-a-bithumen-t.519938/

A legtöbb szavazatot S_LEON tagunk kapta, aki azóta egy BitHUmen meghívó boldog tulajdonosa:

https://www.torrentek.org/utsv4/threads/dark-angel-bithumen.520763/

Szerencsés igaz? Holnap talán éppen te fogod a nevedet itt látni az alábbi hasábon ugyanis minden azon áll vagy bukik, hogy te hogyan állsz a dolgokhoz.

Epilógus

Ha csak lehúznál minket ki kell ábrándítsalak ez nem a szeretet szolgálat. Engedd, hogy megmutassuk a helyes utat, hogy együtt vigyük tovább a torrentezés régi szellemiségét. Beszélgess, barátkozz, ha nem megy lazán gondold ezt, hogy ez egy interjú aminek tétje van.

Közösségünk több ezer meghívót osztott már ki, ezért hidd el te is elférsz. Ha nem félsz, tégy egy próbát. Mi szívesen segítünk és sok sikert kívánunk.

Tessék megosztani a családdal és a barátokkal, hogy ha majd jönnek a kérdések ti is azt tudjátok mondani, hogy nekem van egy meghívóm.

 

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • Igen, nem könnyű manapság bekerülni egy torrent oldalra, de azt még hozzátenném, hogy van akinek mégis egyszerű feladat, sikeresen bekerül rendre mindenhová! Mondok egy példát! Mi (legalábbis sokan közülünk erről az oldalról), akik a magyar legnagyobb torrent tracker regisztrált tagjai vagyunk, tudjuk azt nagyon jól, hogy ott van egy olyan fórum, ahol felajánlanak, vagy kérnek az emberek meghívókat! Jóhiszemű személyek osztogatják a ranglistán a következő legnagyobb torrent oldalakra a meghívókat! Minimálisak a követelmények, tehát nagyon könnyen megkaphatja majdnem bárki a bejutási lehetőséget. Nem kellett semmit tennie, nem dolgozott meg érte, és emiatt merem állítani azt, hogy az ilyen felhasználók 75%-ka idővel ki lesz tiltva onnan, ezernyi ok miatt! Persze a legfontosabb ok amiért oda került az volt, hogy pont a legnagyobb magyar tracker oldalon nem talált meg egy tartalmat (mert lehet ott tiltott - ez a leggyakoribb eset). Az ok amiért tiltva lesz a másik új regisztrált oldalról, az pedig nagyjából az, hogy megkapta a keresett tartalmat, megszerezte, s utána cseszik arra, hogy még valaha is érdekelt legyen az oldal irányában! És most jön az ördögi kőr, valamikor újra kell neki egy tartalom, de nem találja. Megint próbálkozik meghívóra szert tenni, de a 75%-ból már nagyon kevés olyan személy marad, akinek sikerül kicseleznie a rendszerrel! És ilyenkor találnak rá a mi oldalunkra! És itt, ha hüséges tag lesz, és bizonyít, akkor arra mérget vehettek, hogy a megkapott meghívóra vigyázni is fog becsületesen! ;)
  Sziasztok!
  Ezt a pár sort inkább a most ide tévedteknek írom!
  Kb 11 éve tagja vagyok ennek az oldalnak ill.az elődjének az infónak!
  Egy technikai hiba miatt nem tudtam regisztrálni egy torrent oldalra ahol free reg volt, ezért itt kértem segítséget és maga az "administrator"
  segített azonnal ,és önzetlenül.
  Ekkor éreztem azt hogy nekem itt a helyem.
  Innen segítettek önzetlen emberek bejutni a nagyobb magyar oldalakra a későbbiekben,ami akkor nem volt ennyire egyszerű!
  Az nCore kb mint1 évet kellett várnom hiába voltam aktív,nehéz volt a bejutás,a bitHUmen-re nekem kellett kitermeltem (közös acc) a pontokat és ha megvolt akkor lehetett meghívóért licitálni ami vagy sikerrel járt vagy nem .Rengeteg meghívót magam is kiosztottam az évek során és nagyon szívesen osztogatnám most is amennyiben azt a minimális feltételt teljesítenétek ami ehhez szükséges (Tag rang.és pár (száz) :D értelmes hozzászólás).
  Elhihetitek ez nem egy bonyolult feladat, mint a fenti példa is mutatja.
  Nem hogy nem bonyolult, hanem nekünk sokkal nehezebb volt ezekhez hozzájutni régebben. Jó most ncore-ra azért nehéz megint.
  De hiába írjuk le a manapság az ember nagy % úgy se fog erőfeszítést tenni, mindent alanyi jogon elvár, én meg alanyi jogon nem adok senkinek semmit, ha nem tesz érte XD Szóval az érdekek nem közösek. Persze kivétel mindig van, aki lusta ezt a cikket se fogja elolvasni és amit leírunk abból se fog 1 szót se. Aki meg értelmes ember, annak meg nem kell magyarázni.
  Ha valaki még soha sem volt ilyen zárt közösségben, akkor nem tudja mit is várunk el tőle. Ha értelmes akkor figyel és vár mielött reagál és az ilyen cikkekben pedig minden információt megtalál.

  Mikor én regisztráltam egy hasonló fórumra én ráírtam boldog boldogtalanra és ha akkor kiraknak most sokak sorsa egész máshogy alakulna. XD Ezért kell, hogy legyen aki utat mutat. Ez csak egy oldal, mi töltjük fel lélekkel és élettel. Tőlünk függ, hogy ez az oldal a csalók melegágya lesz, vagy a segítséggé és a jó szándéké.

  Nem mindegy, hogy az emberek a keresés közben minket találnak e meg, vagy a ProCorNet-hez hasonló oldalakat. Sokan úgy érzik nincs értelme a csalások ellen szót emelni, de ha csak egy embert megóvunk a lehúzástól, vagy ha már bedőlt és a kártyáját azért tiltatja le, mert minket olvasott, már megérte.

  És ezek nem lázálmok, ma a ProCorNet szóra az élen vagyunk, és minden olyan közösségbe linkelve vagyunk ahol ez szóba kerül. El kell döntenünk, hogy a részesei akarunk e lenni a világnak, vagy csak kintről néznénk az eseményeket, miközben velünk is, vagy egy szerettünkkel is bármikor megtörténhet, hogy figyelmetlen, és hogy valamit benézett.

  Oké, aláírom, hogy többségében nem a zseniket verik át, de ez attól még nem ok a közönyre és pláne nem indok a gátlástalanságra. Mindannyian szívvel és lélekkel születünk, és egyikünk sem érdemli meg azt, hogy bárkinek a kapcarongyai legyünk.

  Aki erős, védje meg a gyengébbet, aki okos, segítse a kicsit lassabbakat. Csak rajtunk áll, hogy mire használjuk a tudást amivel az évek során felvértezzük magunkat. Megtartjuk magunknak? Átverünk másokat? Vagy segítünk másokon?

  Nem kérdés, hogy én melyik utat választottam és a hasonló gondolkodású emberekkel veszem körül magam.

  Nem mindenki elég érett, vagy értelmes, hogy felfogja a fent leírtakat, így akinek nem inge az nem veszi magára. Mi megtettük amit megkövetelt a haza. Mindent leírtunk és mindenben segítünk. Többet nem tehetünk. A sikert pedig nem a számokban mérjük.

  Ugyanis mindig többen lesznek azok akiket nem érdekel, akik a földön fekvőn is átlépnek. De akkor is kell valami kapaszkodó, nem mondhatunk le az igazságról, csak mert a hazugság és az önbecsapás ösvényén könnyebb haladni. Inkább ideje tükröt mutatni, és bizonyítani, hogy másként is lehet csinálni.

  Nem elég várni, muszáj tovább csinálni, és ha kell ezredszer is leírni ugyan azt. Nem minden energia térül meg, de az ember idővel úgy is arra emlékszik majd mikor igen. Nem mindenki érti majd ezt a cikket és nem is mindenki olvassa majd el, de ez már nem is a mi felelősségünk, mi megadtuk a lehetőséget egy igazán klassz kis képecskével. :p
  K
  • K
   Kiss Valentina
  • 2022-08-23
  Helló mindenkinek én csak a kedvenc sorimat szeretném megnézni köszi
  K