nCoreTorrent oldalak

Az x-files oldal áldozata vagy támogatója az ncore-os átverésnek?

Sziasztok!

Még novemberben írtunk a nagy ncore-os átverésről:

 

Átverés az nCore és a Majomparádé prémium akció!

 

Most úgy néz ki projekt új erőre kapott, ugyanis az alábbi kép került a birtokunkba:

 

Forrás: ncorecc.me

Látható, hogy a csalók az ncore kinézetét másolva próbálnak pénzhez jutni. Felhasználók beszámolói alapján az oldal a regisztrációt követően nem az eredeti ncore-ra, hanem az x-files torrent oldalra irányít:

 

„az imént akadtam az iménti linkre: https://ncorecc.me/aktivacio.php
ami egy átverés. Elég hitelesnek tünik, de ha az ember jobban megnézi, nem a mostani ncore.pro ra mutat a reg. Ha kifizeti az ember a kért összeget, akkor nem az ncore.pro-nál regisztrál, hanem az x-files (ncore.cx) oldalra ami lényegesen kevesebb aktiv torrenttel seederrel rendelkezik”

 

Az oldal mellesleg sokáig a cím szekcióban az x-files neve díszelgett a böngészőben, így máris felmerültek a találgatások, hogy miként köthető az x-files ehhez az átveréshez? Cinkos vagy áldozat? Nos erre keressük a válaszokat.

Voltak akik máris kutakodtak és az alábbi dolgokra jutottak:

„az x-files és az ncorecc.net nek is a Dynadot a regisztrátora.”

„x-files szerintem nem tiszta amíg nem nyilatkoznak. Túl sok a véletlen egybeesés. Pl me domain alatt lévő weboldal kinézete és az oldal x-files-ot mutat a böngészőben.”

 

Igaz ez még semmit nem bizonyít, hiszen a csalók már korábban is éltek vissza torrent oldalak neveivel. Viszont azok ismertebb oldalak voltak. Továbbá az is előfordulhat, hogy egy korábban kikerült x-files motor képezi az ncorecc.me alapjait és ezért szerepelt az x-files az oldal nevében. Akár hogy is, jobb vigyázni.

 

A csalóknak nagy segítségére volt az ncore staff nagyszabású ötlete, miszerint a felfüggesztett fiókokat csak pénzért vehetitek vissza. Láthatóan ez egy újabb eszköz arra, hogy a csalók újabb és újabb embereket verjenek át.

 

Aki már áldozatul esett, csak tiltsa le a kártyáját, és ne fizessen olyan dolgokért melyekért eleve pofátlanság pénzt kérni. Tessenek résen lenni.

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • Nincs kellő bizonyíték ill. simán lemásolhatták a bejelentkező oldalt. Valószínű nem ez az utolsó próbálkozásuk.
  Nekem ez a kedvenc ncore oldalam:

  Nektek?
  Írtam pár ilyen csodáról korábban. Megindítóak. Amúgy egy kérdést fel lehet tenni, ahhoz nem kell bizonyíték. Amúgy az ncore staff a múzsa, hiszen valóban hasonló módon aktiválhatod a saját fiókod ha inaktív voltál.

  De elképzelhető, hogy most pont az nc személyzete kap egy újabb ihletet, és bárkinek engedik, hogy regisztráljon, pont ugyan így ahogy a képen láthatjátok. XD A vége úgy is ez lesz. Mert ez nagyobb bevételt hozna mint azok az intézkedések melyekkel eddig próbálkoztak.

  De volt már rá egy kevésbé ismert hasonló példa:

  Én azt tudom elképzelni hogy Seedbox ajánlattal kombinálva ncore regisztrációt felajánlanak. Hasonló promócióra volt példa külföldi oldalakon. Ezután nem nevezném teljesen privát oldalnak az ncore-t. IPT kategóriává válna. Vagy meglévő felhasználóknak prémiumot kínálva seedbox ajánlattal.
  Hát mivel az egyiket már csinálták a másikat még nem, és az egyikben nagyobb a pénz, így egyértelmű, hogy melyik a valószínűbb. (Kettő nulla a fizetős reg javára XD)

  Csupán azért nem vezették még be, mert az oldal így is bőven termeli a felesleget. (Amit nem az oldal fenntartására költenek el)
  D