Tracker info

Visszatért a TemplateP2P!

Sziasztok!

Újra indult a nagy múltú ddl site, a TemplateP2P!

A múlt és a jelen

Kezdjük egy kicsit a múlttal. Ugye régen a WordPress templatekre, pluginokra nem volt annyi lehetőség, mint manapság, mivel rengeteg DDL fórum foglalkozik már a témával. Jó formán 2 nevesebb oldal volt régen: TemplateP2P és a Web4sync, viszont most változott a helyzet, mert mint mondtam már rengeteg ilyen oldal van, amit ingyen is használhatunk. Szóval felmerül a kérdés, hogy tudja-e azt a szintet hozni a fórum mint régen? Vagy jobban járunk, ha a több 100 ilyen oldal közül választunk 1-2-t, ami nincs ennyire korlátozva? Nos az én első benyomásom, hogy amit eddig láttam az biztató, de még édeskevés.

Mi a biztosíték, hogy az eredeti staff áll mögötte?

Nos kb. semmi. Mivel kikerült régebben az adatbázis így mondhat bárki bármit. Ugyanis az „új” Web4sync is úgy reklámozza magát, hogy ők az ex-TemplateP2P Staff és VIP tagjai. De mi a különbség akkor? A Web4sync-re csak úgy regisztrálhatsz, ha fizetsz, sőt még azt se látod, milyen tartalmat tud nyújtani, így akár kamu is lehet az egész, de azért fizess… Nos nekem ez nem túl meggyőző… A jelen oldal is ezt bizonygatja, de fizetni nem kell, vagyis nem kötelező csak egy lehetőség.

Tartalom és aktivitás

Szóval röviden a TemplateP2P WordPress pluginokkal, templatekkel és ehhez kapcsolódó dolgokkal foglalkozik. Az oldal az elmúlt 10nap alatt feltöltött már 400 plugint, témát és egyéb anyagot és már 60 VIP felhasználójuk van. Szóval az alapanyag jó, de hogy elég lesz-e majd meglátjuk, Szabad regisztráció itt sem lesz soha, csak meghívás és emellett aktív közösséget akarnak, vagyis aki nem járul hozzá a fórum életéhez vagy nem vesz VIP-et tiltani fogják.

VIP

Említsük meg a VIP-et is. Ugye nem kötelező, de állandó aktivitást elvárni? Ebből előbb utóbb VIP vásárlás lesz úgy is… A lifetime VIP egyébként 60$, és hogy ez megéri-e? Még nem! Ugyanis ez még semmi, ez egy pár hónap múlva kiderül, hogy megmarad-e az oldal. Aki beakar jutni az egyelőre inkább legyen aktív, ha érdekli a téma, viszont ha ki tudja magát nőni, és tartalomba a többi oldal főlé tud nőni, akkor szerintem megéri a VIP-et megvenni. Én egyelőre megpróbálom használni, meglátjuk mennyi időm és kedvem lesz hozzá és néha majd teszek közzé állapotfrissítést, hacsak ki nem raknak addig.

Meghívás

Meghívni jelenleg a staff tud, jelentkezni pedig a főoldalon tudsz vagy egyből regisztrálsz fórumra, de ebben az esetben a staff rád fog írni, hogy indokold meg, miért is aktiválják a fiókod, miben tudsz hozzájárulni a fórumhoz.

Összegzés

Nekem nem tetszik, hogy annyira zárt akar lenni, kötelező aktivitás meg kutya nyavaja. Nekem ezek annyira nem jönnek be megmondom őszintén, főleg hogy 1000+1 alternatíva van. Szóval részemről lehet csak kifosztom az oldalt és hagyom is. XD De aki akar tegyen próbát vele.

Végezetül jöjjön pár exkluzív kép csak is az org olvasóinak:

Főoldal/Fórum

Új bejegyzések

Kategória oldal

DDL/Téma adatlap

Szabályzat

FAQ

Statisztika

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • Úgy néz ki ebből sem lesz 2023-as review :/

  Ez csak kifogás. Munkára XD
  Igen láttam én is, szerencsére XD -1 oldal mindig öröm, de amúgy elég sok oldal haldoklik mostanság, úgy nézz ki a CCFBits-nek is annyi. Szóval lesz itt még meglepi idén úgy érzem.
  Igen, ez a 2023 elég sok meglepetéssel indult, érdekel mi fog még törtenni.
  Azt hiszem nem is csinálok több reviewt, csak megvárom hogy szépen fogyjon a lista.
  Azért nem kell túlzásokba esni XD
  B