nCoreTorrent oldalak

nCore: Miért 15000 pont egy meghívó?

Sziasztok!

Sokan kérdezitek, hogy mi az oka annak, hogy az nCore ilyen drasztikusan emelte a meghívók árát. Ezt hivatalosan sehol sem magyarázták vagy indokolták meg, de hát miért is tettek volna pont most kivételt.

A fórumban elvétve olvasni, hogy némelyik nyalifalis arra fogja, hogy sok volt a dupla reges, mert nem becsülték meg a fiókjukat.

Nos ez pont ugyanolyan értelmetlen zagyvaság a képzeletfölde határairól, mint amiket a staff szokott kiötleni, így akár tőlük is származhat az infó. Továbbá mivel senki se érkezett a vezetésből, hogy habzó szájjal kijavítsa, így a hallgatást érthetjük egyfajta beleegyezésnek is.

Mégis szükséges némi helyreigazítás, hiszen nem arról van szó, hogy sokan nem becsülték meg, hanem inkább arról, hogy sokan nem vették újra meg a saját fiókjukat. De ne szaladjunk ennyire előre.

A prémium és a meghívórendszer átalakítása

Mint ahogy a többi ncore intézkedés, úgy a meghívás átvariálása sem a felhasználók kényelmét, hanem inkább a saját haszonszerzésüket szolgálja.

Valamikor júliusban érkeztek az első hírek, hogy sokak örömére átalakul a támogatási rendszer:

” Kedves Felhasználóink!

Az elmúlt időszakban a Prémium rendszerrel kapcsolatban végeztünk fejlesztéseket. Ennek keretében többek között a Prémium menü kinézetét alakítottuk át annak érdekében, hogy jobban áttekinthető, könnyebben kezelhető legyen. Ezzel a Letöltés és a Meghívó oldal mellett ez lett a harmadik menüpont, ahol az új Béta felülettel találkozhattok.

A kezelőfelület átalakítása mellett az új meghívózási rendszerrel kapcsolatos visszajelzéseiteket, javaslataitokat is figyelembe vettük”

 

Forrás: https://www.torrentek.org/utsv4/threads/ncore-premium-valtozasok-es-tovabbi-fejlesztesek.511779/

Szinte látom ahogy tömegek tüntetnek azért, hogy elsők között a donate szekció alakuljon át. Ha már ha kell hanem oda irányít minket az oldal akkor legalább nézzen már ki jól. XD

Biztos azt is a felhasználók sírták ki, hogy ezentúl legyen lehetőség a pontok megvásárlásara is. Istenem de jó fej ez az „nkór”, mindig a kedvünkben akar járni. XD

Nyolc hét után felfüggesztik a fiókokat

Amikor megtudtuk, hogy az oldal nyolc hét inaktivitás után felfüggeszti a fiókokat, amit a vezetéstől vissza lehet vásárolni, akkor számunkra már egyértelmű volt, hogy mivel alacsony (akkor még az volt) a ponthatár,  a többség nem fog engedni a zsarolásnak és inkább regel újra.

Itt térnék rá a valódi indokra, ami a meghívó árának a drasztikus emeléséhez vezetett. Ez nem más mint a visszajutás lehetőségének a megnehezítése és a felhasználók fizetésére való kényszerítése. Amit még megfejelhetünk azon ténnyel, hogy aki ezentúl meg akarja hívni az ismerőseit az kénytelen pontokat vásárolni amiket meghívóra válthat.

Ugyanis még prémium tagsággal is „csak” 10 ezerrel olcsóbb a meghívó, ehhez jócskán kell még tejelni. Hiszen az még mindig ötezer pontocska.

Íme a pontok mai árfolyama:

Mondjuk nem tudom hogyan lehet késznek nevezni valamit ami egy magyar oldalon még angol nyelvű. De biztos jön egy okos aki elmagyarázza, hogy miért nem lehet öt perc alatt lefordítani és miért telik az a pár sor ismét évekbe.

Pedig ez egy fontos lépes lenne annak érdekében, hogy minél több ember bankszámlájához eljussanak. De ahogy ismerem őket erre is van megoldás, ott a google fordító, meg biztos van egy angolul beszélő barát stb, tehát mindent oldj meg magad, lehetne ez az oldal új mottója. XD

A régi, vagyis  a „Soha ne fizess ncore meghívóért” ma már nem lenne igaz.

Max ha a kornak megfelelően kicsit mi is alakítunk rajta:

 

„Soha ne fizess ncore meghívóért csak a saját fiókodért, vagy az nc a pontjaidért”

 

Külön érdekesség, hogy sok trade fórumon még mindig olcsóbb egy meghívó, mintha a saját fiókodat vásárolnád meg. Így bizton állíthatom, hogy ezek az intézkedések nem szolgálják a ti érdeketeket.

Fejlődés vagy visszafejlődés?

Én valahogy nem látom a fejlődést, sem pedig a magasztos célt ami az oldalt előbbre vinné. Hiszen nem volt jobb az első mondat, miszerint aki pénzért árulja a leendő fiókodat, az átverhet és veszélybe sodorhat? Inkább még ezt a hasznot is irigyeljük el a csalóktól és a traderektől, és váljunk mi is azzá ami ellen egykor harcoltunk?

Így nő fel az ncore és lesz felnőtt, komoly oldal ami már mindenben csak a pénzt látja. De nem lenne ezzel gond, ha maga a vezetés is beérne vele és nem csupán a céljaik lennének felnőttesek miközben ők maguk még elég gyerekesek.

Ki beszél ugye? Hördülnek fel egy emberként azok akik nem adnak a véleményemre mégis össze ülnek, hogy olvashassák na megint mit írt róluk ez a marha?

Azok akik mindent meg tudnának cáfolni, magyarázni, ha egyszer engedélyt kapnának.

Azok akik ránk csak legyintenek, mégis itt ülnek, és a fórumból üzengetnek, vagy privát kibeszélnek, de úgy hajtják álomra a fejüket, hogy őket nem érdeklem.

Azok akik a véleményem miatt törölnek mégsem állíthatnak meg.

Ha valakitől mindent elveszel akkor mivel zsarolod meg? Hát itt tartunk gyerekek, messze még a pubertáskor és messze, hogy az ncore valóban felnőttként gondolkodjon, és egyszer elmélázzon azon, hogy honnan indult és hogy hová is tart most.

Pár kiváltságos, az oldal magja, mégis a lúzer ami a rendszert pénzeli és életben tartja. Valahogy nincs összhangban a beleölt pénz és energia, az oldal mégis számít arra, hogy te támogatod, de bármikor kész arra, hogy tőled megváljon és a kaput előtted becsukja egy pillanat alatt.

A kórházi ápolás sem jó indok az inaktivitásra

Ma már a betegség is csupán egy lehetőség arra, hogy fizessél:

„Engem is töröltek…..? Kórházban voltam-sajnálom!”

” A kezdetektől tagja vagyok az oldalnak. Pár hónapja covid fertőzéssel kerültem kórházba és azt se tudtam túlélem-e így az volt a legkisebb bajom hogy belépkedjek az oldalukra. Most, hogy otthon lábadozok meglepődve veszem tudomásul hogy kitiltottak az oldalról! Milyen eljárás ez? Írtam nekik üzenetet de úgy tűnik az évtizedes aktivitásom sem elég ahhoz hogy válaszoljanak.”

 

Valakinek a koronavírus tragédia és valakinek lehetőség arra, hogy felfüggessze a fiókodat. Igaz a rendszer ami nem válogat. Nem nézi mikor hol vagy. Nem nézi miért sérted meg a szabályokat. A rendszer tehát nem fogad el mentségeket sem pedig kifogásokat.

Epilógus

Talán ideje volna újra megvizsgálni az okokat és nem bannolgatni random módra, mert kifogások azok vannak szép számmal, talán még a lélegeztetőgép mellett is van hely a telódnak és ha éppen magadnál vagy simán beléphetsz az ncore-ra XD

Kérdem én, most normális az olyan aki csak gyártja a kifogásokat, hogy mentse magát és a társait vagy az oldalt, ahelyett hogy megoldaná a problémákat? Mert bár humánerőforrást használ az oldal, mégsem túl felhasználóbarát.

Csupán ez az oka annak, hogy nőnek az árak, mert az igények is jóval magasabbak, de nem az enyém vagy a tiétek, hanem az övék.

Aki nem tagja az oldalnak de mégis megnézné magának, annak szívesen ajánlom az idei bemutatónkat amit az ncore torrent oldalról készítettünk:

https://www.torrentek.org/utsv4/threads/ncore-pro-ncore-general-2022-review.519426/

Továbbá a fórum szekcióban továbbra is vannak ncore meghívók felajánlva, így nem esünk kétségbe ha valakit meg kell hívni, és még csak pénzt sem kérünk érte:

https://www.torrentek.org/utsv4/forums/meghivok-torrent-oldalakra.530/

Sajnos mi még nem vagyunk elég nagyok és komolyak ehhez.

Az erő legyen veletek!

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • Ami esetleg kimaradt kedves kollégám cikkéből, hogy a bónuszpontokat nagyon nehéz összegyűjteni. Persze erre is megvan a kibúvó a tisztelt vezetőség részéről (Spooky, kvíz játékok, teljesíts kéréseket, stb.). Persze mindez akkor sem ment fel attól, ha esetleg valami miatt nem tudtál belépni az oldalra hosszabb ideig, hogy tiltsanak! Lehet az atyaúristen pontja is a tiéd, kicsesz a rendszer inaktivitás miatt! És sajnos oda-vissza nem működnek a dolgok! Te nem tudsz beváltani bónuszpontokat zöldhasúra! Pedig nem lenne rossz egy ilyen lehetőség.
  De hogy mindenki vigaszára szóljak, legyek én a vészjósló: a torrentezés (csak idő kérdése), meghal, megszűnik egyszer, mivel nincs örökmozgó! Ezt még az iskolában is tanították! Ellenben egy jó fórum oldal mindig élni fog! Örökmozgók vagyunk, függetlenül attól, hogy egyre analfabétább a világ!
  Summa summarum: Gyertek fórumozni! :sörkoccint
  Szerintem meg még olcsó is.
  Én azt csinálnám a helyükbe, hogy minden nap kötelező lenne belépni, ha egy napot elmulasztasz, akkor már inaktiválnám az illetőt és minden egyes nap 100ft-al nőne az adósság, amíg nem fizet. XD
  Spooky, kvíz játékok, egy évbe 1-2 szer XD Kérést meg az teljesít, akinek elment az esze. Komplett csapatok hagyták el az nc-ét az egyre kuszább feltöltési szabályok miatt. Továbbá ha az összes kérést teljesíted az első oldalon még akkor sem jön ki a meghívó ára:  Ugye 15 ezer egy meghívó. A legnagyobb összeg a képen meg ötezer, többségében meg ilyen ötven pontok vannak mert az az alsó határ XD Az meg gondolom senkinek sem meglepetés, hogy nem a gyári most kibontott anyagokat nyomják fel, hanem megkeresik egyéb oldalakon. A legtöbb kérés pedig feladja a leckét, hiszen pont az nc-ről tradelik át az anyagokat egyéb magyar oldalakra. Vissza fele ez nehezebben működik. Főleg mivel ha nem kerül fel az nc-re annak többnyire oka van. Ha valaki kéri te meg feltöltöd még téged warnolnak. Szóval ilyen ötven meg száz pontokért kockáztatni az már hazárdjáték. XD

  Én kéréseket a ptp-én teljesítek, mert ott több terrát is megadnak, tehát valóban megjutalmaznak érte:  Látható, hogy már az első oldalon akad egy 34 meg egy két terrás kérés. Aki pedig ismeri a ptp-ét az tudja, hogy nehezen seedelhető még szerverrel is, szóval az ilyen ajánlatok valóban nyújtanak némi motivációt.

  De Ilyen ötven pontokkal mit kezdjünk? Amikor jelenleg csak meghívóra válthatod a pontokat, ahhoz meg kéne gyűjtögetni. XD Jó sok ötven pont kéne hozzá. XD Gyors fejszámolás. Olyan 300 darab ötven pontost kérést kell ahhoz teljesíteni, hogy meglegyen a meghívó ára XD Szóval hajrá. XD

  Szóval ki van ez találva. Kvíz, seedelj, teljesíts kéréseket, ezek még kifogásnak is rosszak, hát még alternatívának. Mindenre lehet mondani valamit. XD Ne használd az oldalt, ne akarj meghívni senkit és kész XD Teljesíts kérést, seedelj a halálod napjáig.

  Ha pedig egyszerű lenne pontokat gyűjteni, akkor senki se venné meg őket. XD Így nem is áll érdekükben valami könnyű, ingyenes alternatívát kínálni. Már évekkel ezelőtt téma volt, hogy értéket és értelmet akarnak adni a pontoknak. De itt kb úgy működnek a dolgok, hogy nem extrákat kapsz, hanem megfizettetik veled a már meglévő dolgokat. XD

  Tehát nem találnak ki semmi újdonságot ami arra sarkalna, hogy mosolyogva fizess, inkább megnehezítik az életed, hogy rákényszerítsenek a fizetésre. Több szolgáltatás, több kiváltság, csak a fantázia szabhatna határt. De itt a határ kb az amit látnak, és abból dolgoznak XD
  Szerintem lassan de biztosan csökken a felhasználók száma az nCore oldalon:

  Felhasználók száma:485 978
  Felhasználó:121 635
  Tag:314 745
  Elite:45 764
  Legend:3 335
  Jelenlévők száma:3 334 (0.69%)
  Egy napja itt jártak:158 179 (32.55%)
  Egy hete itt jártak:369 056 (75.94%)
  Egy hónapja itt jártak:472 916 (97.31%)

  Tehát matematikai számítás, hogy majdnem három százalékkal eshet havonta a felhasználók száma.
  De mi van a többi pár százezerrel, akik tiltva vannak?
  Gondolom lesz egy tisztítótűz, s idővel kitörlik a nem használható fiókok összes adatait.
  O
  • O
   obitoilyrfever
  • 2022-01-18
  Miért törölnék ki?, hátha fizetnek :-D
  O