nCoreTorrent oldalak

Torrent oldalak a célkeresztben, avagy mire is számíthattok tőlünk az idei évben!

Sziasztok!

Mozgalmas évet tudhatunk magunk mögött. Több tucat cikket írtunk meg. Újabb írókkal bővítettük kis legénységünket. Továbbá sikerült megháromszoroznunk lelkes követőinket.

A legnépszerűbb torrent oldal figyelő hírportál vagyunk és ez egy hobbi oldaltól nem is olyan rossz.

Ez persze nem csupán a saját érdemünk, hiszen mi csak amolyan közvetítők vagyunk. Az igazi sztárok mégis csak a torrent oldalak. Ti is rájuk vagytok kíváncsiak és róluk olvasnátok különböző híreket és beszámolókat.

Ezért szeretnénk nekik is köszönetet mondani, hiszen hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a torrent oldalakon ténykedő ismert és ismeretlen arcok áldozatos munkája nélkül nem csak a mi létezésünk volna felesleges, de nektek sem lenne egyszerű beszerezni a legújabb játékokat, zenéket és filmeket.

De nem lehetünk vakok vagy holmi bábok. Fontos, hogy nyitott szemmel járjunk és legyen némi rálátásunk arra ami a környezetünkben történik. Semmi és senki sem tökéletes csupán az eszme az erre való törekvésre.

Ezért nézzétek el nekünk, ha mi meglátjuk a hibát is ebben az úgynevezett mátrixban, ebben az internetes utópiában amin szinte minden  ingyen van. Nem botok vagyunk, hogy cserébe  mindent elnézzünk, és szó nélkül tűrjük el ha csorbítják jogainkat. Akár minket ért igazságtalanság akár másokat, igenis beszélni kell róla és a hibákból tanulva mutatni utat a következő generációknak.

Hiszünk abban is, hogy korrektül tájékoztatni csak is úgy lehet, ha minden érintett szót érdemelhet. Ennek köszönhetően pedig lehetőség nyílik az összes nézőpont bemutatására.

Nem tartunk ideológiai vitákat és nem célunk meggyőzni másokat. Van véleményünk, és éppen úgy közzétesszük mint ahogy bárki más is megteheti aki csak úgy idetéved.

A mi cikkeink árnyékában mindenki egyenlő, és minden komment és megjegyzés publikálásra kerül. Nincs cenzúra, és nincs semmi kozmetika. Mindenki önmaga igazsága, de azért számít ezt miként tálalja. Hiszen nem minket kell meggyőzni hanem a nagyérdeműt. Kíváncsi tekintetek vesznek körül bennünk, így soha sem vagyunk egyedül.

Mi csupán kérdezünk kérdezünk és kérdezünk. De ez csak fél siker, hiszen a teljes képhez a válaszok is szükségesek. Itt nem mehetek el szó nélkül a múltban történtek mellett, mely pár embernek a fiókjába kerülhetett:

Accountod törölve, avagy betalált a kritika!

 

Miként lehettünk áldozatai a véleményünknek? Máig sem értem, és volna pár kérdésem. Szerencsére volt kinek feltennem. Itt külön kiemelném Sivát és Engin3-at, akik az elmúlt hetekben, hónapokban még a munkaidőn kívül is válaszoltak minden feltett kérdésünkre.

Több hónapon át érlelik gondolataikat és emésztgetik kérdéseinkre a válaszaikat, hogy aztán jól megrágva, egyetlen udvarias mondattá csócsálva sűrítsék a választ több tucat kérdésre reflektálva.

„Van még kérdésed?”

Hangzik el a válasz és gondolatban Nietzsche filozófiája harsog a fülükben.

Lassan ráébredünk, hogy a megoldást magunkban kell keresnünk. Hiszen te magad vagy a kérdés és a válasz!

Ez a szellemi útmutatás, amiért valóban érdemes kérdéseket feltenni.

Egy mondat amit hosszú éveken át fejlesztettek és ami az univerzum összes kérdésére választ adhat.

Van még kérdésed?

Ez a válasz mindenre, a több oldalas leveledre és úgy mellesleg bármire. Látják bennünk a lehetőséget, hogy magunk találjunk választ a kérdéseinkre. Köszönjük a hitet és a bizalmat.

 

Ebben is más a mag mint az összes többi torrent oldal. Egy igazi guru, ami magába olvasztja a nagy gondolkodókat:

Az érzelmi nyomoroncokat:

„Engem már nem izgatnak a nők túlságosan. Nem érte meg nekik eddig se udvarolni, mert általában semmit nem kaptam vissza a befektetett energiából.

Marad a faszverés meg a netes trollkodás. „

„Anno anonim alkoholisták gyűlésekre el akartam menni, de végül oda se mentem…”

„Próbálkoztam én átlagos, sőt, egészen csúnya nőknél is, azok is elhajtottak.
So sick.

„A legutóbbi nő akivel voltam 120 kilós volt..előtte meg egy 47 éves tehén…”

“Nem taliztunk azóta, más pasival kavar… nem nagyon érdekel már.

„Csak meg akartam egyszer baszni, PÉNZÉRT. A legtöbb amit kihozhattam volna ebből az 1 db szex lett volna”

“Hétvégén talizunk a pamaccsal, ivás van betervezve. Magához nem akar felengedni. Dunaparton rá fogok mászni. Nem érdekel már semmi.”

Forrás: https://www.torrentek.org/2019/11/03/port-buzat-bekesseget/

 

Az indentitás zavarosokat:

 

Az intelligens párbeszédek szerelmeseit:

 

 

Az elfogadás végtelen tárházát:

 

 

Nincs szükség kommentárra, hiszen az nCore a szellem valódi tápláléka. Nincs a szívemben sem harag sem pedig indulat. Csupán egyetlen gondolat  ami olykor olykor előbukkan. Hol is az a színvonal? Hiszen a szabályzatban minden benne van:

 

 

Vannak kérdések melyekről tudod, hogy a másik is tudja, hogy tudod a választ, ezért nem is strapálod magadat. De minek is a válasz ha egyből a végére is szaladhatsz és egy pontot is rakhatsz:

 

 

Mennyi időt és energiát spórolnánk meg ha hagynánk a fölösleges szöveget és egyből jönnének az írásjelek. Úgy érzem az ókori Egyiptom van újjászületőben, amely vissza vezet minket egyenest a múltba.

Pedig a technika az a jövőbe tart. Hát akkor mi szükség a személyeskedő parasztokra? Vagy a senkiházi nőgyűlölő  barmokra? Kiket még a túlképzett staff tagok is csak a háttérből támogatnak? Bár a konfliktus kezelésről van még mit tanulnia:

(A konfliktusokat megbeszélni szokás. Mi ez a nagy titkolózás? Vagy még ott tartunk, hogy a sokat selypítő, sejtető mondatoktól leszünk kemények?)

A nyílt kiállás csupán az áldozataik iránt mutatott végtelen közönyben mutatkozik meg. Ezek azok a kérdések melyekre nem véletlenül nem érkezik válasz.

Pedig minden kérdés fontos és minden válasz lényeges, hiszen ezek segítségével döntheted el, miről vagy kiről mit hiszel. A semmi is beszédes lehet és a gyenge és homályos magyarázatok hiába térítenék el az igazságot, hiszen bár azt elfedni születnek, mégis nekik köszönhetően bukkan a felszínre.

Hiszen ha különböző igazságok kerülnek egymással szembe, mindig hihetőbb az akié tiszta és őszinte. Remek példa ez arra, hogy a nagyság és a népszerűség sem véd meg attól, hogy lejárasd magad. Minden embert egyenlő bánásmód illet meg, és hogy ha hibázol csak ismerd el.

Homofóbia, személyeskedés, kötekedés, terror és fenyegetőzés. Ezek a dolgok a torrent oldalak világában is jelen vannak, és bizony nagyon fontos, hogy a vezetés ezekre a kérdésekre milyen választ ad.

Ha ezek a kérdéseink a törlésünkhöz vezetnek, hát ott egye a fene, nem vágyunk ilyen közegbe. De mindig lesz aki a kérdéseket feltegye.

Miért jó a gyűlölet?

Miért rúgsz a másikba bele?

Miért engeded másnak, hogy megtegye?

Ezeket az én elhallgattatásom sem törölheti el. Mert ez a mag, minden jóérzésű ember szívében jelen van és előbb vagy utóbb  kihajt.

Nincs mentség sem jó válasz ezekre a kérdésekre, így aki ezeket a dolgokat elkövette, csak egyet ígérhetne, hogy a jövőben változtat ezen. De nincs ilyen ígéret sem pedig megbánás sem pedig egy csipetnyi belátás.

Hát akkor bizony jön a fejmosás, az úgynevezett szembesítés. Mert egy dolog szaralaknak lenni, és egy másik közben a dicsfényben megfürödni.

Hiába helyeznék magukat a vétkesek más szerepbe, itt a bizonyíték, ami hiteltelenné tesz minden hasonló törekvést.

Hiszen nem lehetsz elfogadó, ha másokat lebuzizól és közben egy komplett társadalmat szorítasz az előítéletek fogaskerekei közé amik felőrlik az értelmet és az együttérzést.

Nem mondhatod, hogy ne káromkodjunk, ha te folyamatosan mást se csinálsz.

Nem mondhatod hogy segítesz, ha másokat cserben hagysz és az ártatlanokat bünteted.

Ha korlátolt vagy az a szíved joga, de akkor ne fogalmazz egy százezreket magába foglaló közösség nevében mert nem vagy rá alkalmas.

Kemény kérdések, erős megjegyzések, melyek a képeken látott megnyilvánulások után fogalmazódtak meg bennem.

Hiszen pont olyan vagyok mint te, vagy a melletted álló másik ember. Van véleményem, és elég elérésem, hogy ezeket a dolgokat közzétegyem, és felégessem a hazugságokat melyek körülvesznek.

 

Mi csupán egy történetet mesélünk el és a kiváltott reakciók, vélemények és ellenvélemények töltik meg élettel és ruházzák fel valódi jelentőséggel.

Igyekszünk közzétenni a tényeket, de fontos hozzátenni, hogy mi csupán mások igazságát mutatjuk be. Csak is rajtatok áll, hogy kinek adtok igazat. A döntés csak is a tiétek, szeretnénk ha úgymond a bírák itt ti lennétek.

Mert mi még nem felejtettük el, hogy nélkületek a torrent oldalak sem léteznének. Ezért a kör veletek kezdődik el és zárul is be.

Számunkra ti olvasók, torrent oldal felhasználók vagytok a legfontosabbak. Nálunk még a legnagyobb torrent oldalakkal szemben is lehet igazatok, hiszen az igazság soha sem attól függ, hogy kinél van a nagyobb hatalom.

Történetek, sérelmek és magyarázatok! Tények, kérdések és válaszok. Bizton állíthatom, hogy ezekről a dolgokról szól majd 2022-es esztendőben a torrentek.org. Szóval nem árt készülni, mert soha sem minket kell meggyőzni.

A virtuális bíróság egész évben székel és pellengérre állít minden bűnt és vétket. Kideríti a visszaéléseket és elítéli a vétkeseket. Hiszen tudjátok az internet soha sem felejt.

Biztosítunk mindenkit arról, hogy nálunk eddig sem volt és ezután sem lesz cenzúra! Mindenkit meghallgatunk! Nálunk mindenki leírhatja a véleményét. Nem tartozunk azok közé akik a hatalmukkal visszaélő „diktátorok” állításait,bizonyíték nélkül elhiszik. Nálunk minden esetet demokratákhoz méltóan tálalunk és minősítünk! Nincs előítélet senkivel és semmivel szemben. Az újságírók feladata a korrekt tájékoztatás,bizonyítékok bemutatása. A többi már kizárólag rajtatok múlik! Az ítélkezés joga KIZÁRÓLAG A TIÉTEK!

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • Szerintem azért kérdezték van-e még kérdésed, hogy egyszerre válaszolhassanak. XD Probáld a pozitív oldalát nézni, a negatív embereket senki se szereti XDD

  Persze tudom, hogy náluk csak a nincs válasz típusú válasz létezik, ismerek pár ilyen embert, csak azok 30mondatban adnak olyan választ, amibe nincs válasz, ők meg 1mondatban XD Mondjuk nem tudom melyik a rosszabb, de ha nagyképű vagy akkor nem fogsz tudni ezen változtatni, mert eléggé látszik, hogy ezek az emberek azok.... Pedig az sose vált valaki hasznára.

  Mondjuk azt nem értem, ilyen emberek, hogy lehetnek moderátorok? Full szánalmas embereket moderátornak tenni... Akik ott élik ki magukat... Sőt talán érzek egy kis napoleon komplexust is bennük... Szóval nem tudom...
  M
  • M
   Mr Skyline
  • 2022-01-06
  Ja hát előszöris örvendetes, hogy nálatok nincs cenzúra és nálatok mindenki egyenlő. Igazán rendes tőletek :)
  (egy régi indexes cikkben még a magos staffok is ezt mondták az ottani userekről. "nálunk mindenki egyenlő". Ahha,hát aztat látjuk, hogy mennyire. :D

  És szerintetek ezt itten, hogyan kell értelmezni? :D

  Szóval aki nem tartja be a szabályokat azt "megkúrják"?? Jól értem? :D Ez a szabály az NCORE fórumában? :D
  De amúgy ez a Síva ez férfi vagy nő? Mert nekem nem egyértelmű. Azt látom, hogy ott a fórumba főleg férfiakkal cseverészik. Akkor vajon őket akarja "megkúrni"? :D

  Habár nem tudom,mert Dark Angel cikkében látok egy olyan printet erről a Síváról,ahol buzizik. :D

  Vagy én értek valamit rosszul? Világosítsatok már föl légyszikemike. :D
  Szerintem azért kérdezték van-e még kérdésed, hogy egyszerre válaszolhassanak. XD Probáld a pozitív oldalát nézni, a negatív embereket senki se szereti XDD

  Persze tudom, hogy náluk csak a nincs válasz típusú válasz létezik, ismerek pár ilyen embert, csak azok 30mondatban adnak olyan választ, amibe nincs válasz, ők meg 1mondatban XD Mondjuk nem tudom melyik a rosszabb, de ha nagyképű vagy akkor nem fogsz tudni ezen változtatni, mert eléggé látszik, hogy ezek az emberek azok.... Pedig az sose vált valaki hasznára.

  Mondjuk azt nem értem, ilyen emberek, hogy lehetnek moderátorok? Full szánalmas embereket moderátornak tenni... Akik ott élik ki magukat... Sőt talán érzek egy kis napoleon komplexust is bennük... Szóval nem tudom...

  Ezek csak amolyan költői kérdések, mellesleg tudom a választ mindegyikre. XD

  Sajnos a bevett eljárási forma mindenkit hülyének nézni. Volt anno egy javaslat az nc fórumban arról, hogy ne csak a weboldal legyen titkosítva hanem a tracker is. Jött is egy okos helpes vagy staff tag aki megpróbálta elmagyarázni, hogy ez miért nem megvalósítható. Elő is adta, hogy nem beszélhet bizonyos dolgokról amik miatt ez nem megoldható XD Persze a titkos okokról nem beszélhetett, hiszen tudjátok ilyen mindig van, hogy igazuk lehessen még akkor is ha nincsen.XD De az is lehet, hogy ezekkel aláíratnak valami szerződést, és csak a bevett dolgokat válaszolhatják a kérdésekre XD

  Balszerencséjére olyan embert fogott ki aki még értett is ahhoz amiről beszélt. Ő is feltett pár érdekest kérdést. Az insane oldalon megvalósítható? Minden egyéb oldalon megvalósítható? Csak pont az nc-én nem? XD A gyerek még azt is leírta hogyan csinálják meg XD De ez se tántorította el őket, a végén má ketten okoskodtak neki nevetséges érvekkel XD

  Aztán persze el lett vetve a javaslat. Aztán csoda történt olyan harmadnapra, és büszkén írták a hírekbe, hogy mostantól a profilban adott a lehetőség a tracker titkosítására XD

  Tényleg? A vezetés megvalósította a megvalósíthatatlant? XD Úgy tűnik a korlátok csak a fejekbe léteznek. Hiszen ömlik be a pénz, és még se tudják azt megcsinálni amit a jóval kisebb költségvetésből dolgozó oldalak meg igen? XD

  Persze semmi köszönet a gyereknek, aki csak nekik akart jót meg a közösségnek. Kb ő volt az első számú közellenség a szemükben XD Az a nagy tragédia ezekben a szituációkban, hogy valahogy mindig a leghülyébb, legképzetlenebb emberek akarnak másoknak "segíteni" és a kérdéseikre válaszolni.

  Az a homoerotikus kapcsolat, ahogy védik, és megmagyarázzák egymás hülyeségeit pedig végtelenül megindító. XD

  Ha hiszitek ha nem, de nekem semmi bajom egyikkel sem. Én csupán a viselkedésüket minősítem, és jobban szórakozom a hülyeségeiken mint akármelyik Showder Klubos erőlködésen.

  Hiszen mindig az a legviccesebb, mikor valaki már annyira komolyan veszi magát és a feladatát, hogy az már a szánalmas határát súrolja.

  A kritikákból is csupán annyit szűrtek le, hogy nem érzem jól magam az oldalon. Én? Hát nálam jobban senki nem szórakozik ott. XD Én nem csak nézek hanem látok is XD Imádom, a szuperintelligens beszélgetéseket a fórumban. XD Meg a pont pont vesszőcske szintű moderálást XD
  D
  • D
   dankovics
  • 2022-01-07
  Sziasztok! A kezdetektől tagja vagyok az oldalnak. Pár hónapja covid fertőzéssel kerültem kórházba és azt se tudtam túléleme így az volt a legkisebb bajom hogy belépkedjek az oldalukra. Most hogy otthon lábadozok meglepődve veszem tudomásul hogy kitiltottak az oldalról! Milyen eljárás ez? Írtam nekik üzenetet de úgy tűnik az évtizedes aktivitásom sem elég ahhoz hogy válaszoljanak. Legalább annyit hogy így jártál baxodj meg!!
  így jártál baxodj meg!! XD Majd én kimondom ha ettől megnyugszik a lelked XD Mellesleg ez már csak így megy. Jelezték már többen, hogy a járvány miatt kikerültek, és mást nem tudunk erre mondani minthogy írjanak a címükre aztán vagy elfogadják kifogásnak vagy nem.
  D