Torrent oldalak

Köszönet és köszöntés a torrent oldalak vezetőinek

Sziasztok!

A 2022-es év elején szeretném külön köszönteni,a magam és az UTSF vezetősége nevében is, az összes MAGYAR torrent oldal tulajdonosát,fejlesztőjét és staff tagjait!

Az elmúlt majdnem 2 évben,mióta a pandémia „megkoronázta” az egész világot,
azt hiszem mindenki sokkal több időt töltött filmezéssel,netezéssel és ezen
belül a torrentezéssel is.

A koronavírus okozta „fordított világ” okozta rossz hangulatot,sokszor fel tudta dobni egy jó film,amit esetleg régóta kerestünk és megtaláltuk egy torrent oldalon.

Ne felejtsük el, hogy köszönettel tartozunk a torrent oldalak tulajdonosainak,
akik lehetővé teszik számunkra, hogy filmeket és sok egyéb dolgot megtaláljunk,amit szeretnénk, amire szükségünk van.

Köszönettel tartozunk az oldalak fejlesztőinek is, akik folyamatosan azon dolgoznak,hogy az oldalaik minél színvonalasabb formában tudják kiszolgálni a felhasználók igényeit.

Továbbá nem feledkezhetünk el az oldalak staff tagjairól sem,akik szabadidejük egy részét feláldozva segítik az oldalak munkáját. Nagyon sok kedves, udvarias staff tagot ismerünk mindnyájan különböző oldalakon, akiknek a munkáját is nagyon tiszteljük és akiktől sokszor kaptunk segítséget, ezúton is köszöntjük őket az Új Év kezdete alkalmából!

Külön köszönetet szeretnénk mondani az Ncore torrent oldal fórummoderátorának, Engin3-nak! Személyében egy rendkívül kedves, udvarias és párját ritkítóan „intelligens” problémamegoldó képességgel rendelkező embert ismerhettünk meg! XD

Az Ncore egy másik munkatársának Sívának is szeretnénk köszönetet mondani, hogy mindössze 2 és fél hónapot kellett várnunk,hogy válaszoljon a levelünkre és kaptunk tőle EGY egész mondatot „válaszként”…. XD Igaz, hogy nem válaszolt/reagált egyetlen kérdésünkre sem, de, ahogy a Biblia is mondja:

„Fiam, ne légy mohó! Annak kell örülni ami van”…

Természetesen mi örülünk nagyon az EGY mondatnak is és őszintén reméljük, hogy a tisztelt Síva Úr nem kapott ínhüvelygyulladást miközben eme „maratoni hosszúságú” választ megírta… XD

ELŐZETES:
Ajánlom mindenki figyelmébe a hamarosan publikálásra kerülő, következő cikkünket, ami egy összefoglaló lesz az elmúlt évről és egy ígéret + terveink céljaink felvázolása az elkövetkezendő évre.

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • Ez jó XD

  "Külön köszönetet szeretnénk mondani az Ncore torrent oldal fórummoderátorának,Engin3-nak!
  Személyében egy rendkívül kedves, udvarias és párját ritkítóan “intelligens”
  problémamegoldó képességgel rendelkező embert ismerhettünk meg! XD"
  Üdv!
  Nagyjából én is köszönöm, hogy nem egy oldalról tisztességtelenül kitettek a múlt év folyamán! Meg örök hálám, hogy több discord online kommunikációs alkalmazásukból kiiktattak a kedves vezetők! A kedves, udvarias válaszokról inkább nem regélnék. De a legjobban annak örvendek, hogy vannak hozzászólás tiltásaim (főleg nCore-n), amik örökre szólnak! Ez a büszkeségem, mert így érzem, hogy élek!
  Köszönöm Mindenkinek!
  Mihez kezdenének nélküled a modik ozzy? XD Előbb utóbb a kölcsönös farok verést is meg lehet unni, és aztán valamivel el kell ütni a drága idejüket. XD
  D