Torrent oldalak

Meghívók torrent oldalakra torrent fórumok segítségével

Visszatekintés

Tekintsünk vissza egy kicsit a múltba, mielőtt belevágnánk a témába. Régebben szinte elképzelhetetlen volt, hogy egy nehezebben elérhető oldalra regisztráljunk, illetve 2 megoldás volt nagyjából, amiből az egyik lehetőség, hogy elkezdtek az emberek kereskedni a meghívókkal, fiókokkal (csere, árusítás) és volt az akkoriban nagyon jól menő zárt bittorrent fórumok lehetősége, amik a cserét és az árusítást akarták kiszorítani, és hogy lehetőséget adjon, hogy az adott oldalra valaki bekerülhessen. Régebben az ilyen fórumokból rengeteg volt, mára inkább kihaltak, ilyen az egyik őskövület TPS is, ami mára eléggé kihalt. De ezzel egyidőben a torrentoldal közösség is fejlődött és elkezdtek megjelenni a meghívós fórum részek a Power User rang felettieknek, ilyen volt pl. a What.cd és a Waffles.fm, akkoriban ez volt a 2 legnépszerűbb alternatíva, hogy beregisztrálhassunk számunkra elérhetetlen oldalakra. Ebben a cikkben ezekről a fórumokról lesz szó.

Meghívós fórumok torrentoldalakon

Mivel sokan nem ismerik ezt a lehetőséget, szerintem fontos dolog, hogy ismertessük veletek, hogy ez is egy lehetőség számotokra, ha valamelyik oldalra regisztrálni akartok.

De van egy fontos kérdés. Mi az oka, hogy sokan nem tudnak ezekről a fórumokról?

Nos jó kérdés, és több oka is van ennek:

 • Legtöbben nem fórumozni járnak egy torrentoldalra, hanem letölteni, így erről sokan nem is tudnak.
 • Legtöbb oldalan csak bizonyos rangtól érhetőek el ezek a szekciók és ezzel szintén sokan nincsenek tisztába és ha az illető rangot is lép, nem biztos, hogy észreveszi
 • Csere oldalakon, nyílt bittorrent fórumokon nem igen téma az ilyesmi, inkább csak morzsákat csepegtetnek, mivel ezek fórumok vezetői inkább értékesíteni akarják neked a meghívókat, nem céljuk, hogy te könnyedén bejuss egy jobb oldalra.

És, hogy milyen oldalra regisztrálhattok ezen meghívós fórumok segítségével? Hát ahány oldal, annyi lehetőség, és annyi kapcsolati rendszer. De nagyobb elit oldalakra is bejuthattok akár pl. Animebytes, TTG, HDCHina, Bibliotik, Cinemageddon, Karagarga és még sorolhatnánk a lehetőségeket. Természetesen az időt és energiát ezekhez bele kell fektetni, hogy ez sikerüljön.

A továbbiakban megnézzünk pár példát is, de mielőtt tovább lépünk itt is több kategóriára bonthatjuk a fórumok ezen részeit:

 • Official (Hivatalos) toborzási szálak: Itt más oldalak staff tagjai vagy a kijelölt toborzók kínálják fel a meghívókat. Vagyis, ha megfelelsz a feltételeknek, garantált lehet a bejutás legtöbbször.
 • Unofficial (Nem hivatalos) toborzási szálak: Nem staff tagok felajánlásai, nem hivatalos toborzók, akik önzetlenül felszoktak ajánlani meghívókat másoknak. Az ilyen forrásokból nehezebb meghívót szerezni, de nem lehetetlen.
 • Requests (Meghívókérések): Bizonyos oldalakon meghívót is kérhetünk és, ha egy másik tag úgy látja, hogy megbízhatóak vagyunk, lehet szerencsénk lesz és meghívót kapunk.

Mi ezeknek a meghívós fórumoknak a jelentős részét kigyűjtöttük, hogy segítsünk nektek megtalálni a számotokra megfelelő oldalt ehhez. A legtöbb oldalon csak az Official meghívós szálakat tartják számon, mi ezzel szemben az Unofficial meghívós fórumokat is kigyűjtöttük listába szedve és jelenleg nálunk találhatjátok meg a legnagyobb ilyen adatbázist. Ehhez csak annyit kell tennetek, hogy ezen az oldalon eléritek a Tag rangot (50hozzászólás) vagy Támogatjátok az oldalt és egyből elérhetővé válik.

De, nézzünk is egy pár példát ezekre a fórumokra

Baconbits meghívós fóruma:
A Baconbitsen csak hivatalos toborzási szálakat lehet közzé tenni. Van ahol lehet nem hivatalost is, ez változó, most pont egy olyat hoztunk példának, ahol nem lehet. A meghívós fórum Power User rangtól érhető el.

Femdomcult meghívós fóruma:
Femdomcult meghívós fóruma Member rangtól érhető el és csak a felhasználók által közzétett meghívók érhetők el. Néha-néha lehet találni 1-2 nagyobb felajánlást is, ahogy a képen is látjátok.

Filelist meghívókérések része:
Filelisten csak a meghívós fórum egy darabkáját mutatjuk meg, a meghívókérések részt. Itt tudnak meghívót kérni a felhasználók. Bár szerintem nem annyira aktív, főleg mióta 20 Reputation points szükséges hozzá, amit szerintem nem könnyű összehozni. Gondolom onnan, hogy régebben nem 1 meghívókérést teljesítettem és még sose kaptam senkitől…. Ettől függetlenül máshol is vannak meghívókérések és bizony néha szoktak teljesíteni nagyobb kéréseket is. Mondjuk ez inkább kínai oldalakra jellemző.

Ha többre vagy kíváncsi, akkor itt elérheted a 2021-es listát (ha tag rangú vagy afeletti vagy): https://www.torrentek.org/utsv4/threads/meghivos-forumok-torrentoldalakon-2021.510153/

Itt pedig az ezekről elkészült összes bemutatót megnézhetitek: https://www.torrentek.org/utsv4/forums/felajanlasok-rejtett-forumok-torrent-oldalakon.318/

Ha nincs kedved fórumozni, de úgy érzed hasznos lenne, támogathatsz is minket és elérhetővé válik egyből számodra: https://www.torrentek.org/utsv4/account/upgrades

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • Sok trader fogja imába foglalni a neved XD
  Hát benne van a pakliban XD
  Én nem értettem, mi a poén!? Most Buda barátunknak megnyílnak a bankszámla adatok idegenektől vagy sem? :fetrengveröhög
  sziasztok Dark Angel töl kérdezném mi az a trader köszönöm a választ
  A trader olyan ember aki nem azért szerzi be az oldalakat hogy használja, hanem hogy kereskedjen vele. De ide sorolhatók azok az emberkék is akik meghívókat cserélgetnek, hiszen ők is csak üzletelnek vele. Az ilyen embereket itt nem látjuk szívesen.
  D