Sziasztok!

Megérkezett a 2. része,

az En-Corona-land bolygó életét bemutató

képregényünknek.

Jó szórakozást!

  • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

    Rangok és titulusok:

    Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

    https://www.torrentek.org/utsv4/register/

    Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

  • Hatalmas vagy! S köszi én is végre része lehettem egy képregénynek!
    B
    • B
      Busta
    • 2021-07-31
    Mit is mondhatnék erre. Egyéni megoldások, klassz karakterek fűszerezve egy kis aktuálpolitikával. Szórakoztató volt. Mi a családdal nagyokat derültünk.
    Pedig aszomgyák az nc modik ez 6 -10 éveseknek készült. :D
    Hát azon voltunk, hogy ők is megértsék. XD Gondoltuk, ha má le mentek dedóba ilyen pontok törölgetésével akkor értékelni fogják ezt a nyelvezetet. De azt hiszem ők már apuci nagy fiai. XD Mellesleg sok elismerő üzit kaptunk, de az nc-én nyilván senki nem mer megnyikkanni mert a nagy és erős modik kirakják. Hát igen, roppant ijesztő alakok vagyunk. De ha már a vezetés a gyerekkel se bír el, ott azért már vannak bajok.

    Azt is aggasztónak tartom, ha valaki úgy írogat csajokra és fiúkra, és úgy flörtöl velük, hogy közben nem tudhatja hány évesek. Valóban ez a dolga egy modinak? Aggasztó az is, hogy hat és tíz évesek járnak egyesek fejében, pedig ez a cikk nem nekik készült. Akkor mégis miért kerül elő ez a korosztály? Még csak bele se merek gondolni.

    Szóval tessék vigyázni, mert van az modi aki moderálás helyett flörtölni jár és még csak az se számít neki, hogy ki hány éves. XD
    Basszátok meg ezekhez nem Pegazus való hanem unikornis. A lehallgató készüléket meg úgy hívják hogy spicli. Most komolyan hány éves kis tacskó esik attól hasra hogy ő az ncore moderátor? Inkább egymás üzeneteit kéne átnézniük nem a felhasználókét, fertő.
    C