Sziasztok!

A komoly témák mellett,néha kell egy kis vidámság is.

A rajzfilmes képregényünkben szereplő karakterek,kitalált személyek.

Bárminemű hasonlóság,létező személyekkel,helyszínekkel,
és eseményekkel,
KIZÁRÓLAG a VÉLETLEN műve!
Vagy mégsem?

 

Written and designed by Cherry

Ha már az elején álneveket használtunk volna, akkor nem kellett volna ismét regelnem az enkorra XD De akkor hol marad a móka? :D
Hát ez nagyon jó lett! :D Jókat nevettem az "interjúkon". :D

Gratulálok Cherry! Vicces és nagyon klassz a képi kidolgozása is.

Azt hiszem felismertem néhány karaktert. :D
Döbbenetesen Jó!
  • bagamary
  • 2021-07-20
Nagyon jó. :D Mérget vennék rá hogy a csabi csacsi az a vágyálompor :D
Hát ez nagyon király lett. :D

De engem miért hagytál ki belőle Cherryke?
Engem is igazán beleírhattál volna a sztoriba. :)

Egyébként gratulálok.
Nagyon jók és viccesek a dialógusok és a képi kivitelezés is nagyon szép és igényes. :)
Jajj ez nagyon jó volt!! :D Jókat nevettem. :D

Én is gratulálok Cherry! :) Szuper jó lett! :)

Azt a csúzlis csigát én ugyan nem tudom kicsoda. Igaz,hogy én nagyon ritkán fórumozok Nc-n.
De olvastam a korábbi cikket itt róla,amit Dark Angel írt. Döbbenetes egy idióta lehet.... :(

Elég rég jártam már itt felétek,ezért most egyszerre olvastam el elég sok cikket.
Látom sok érdekes cikk született azóta, hogy itt jártam.
És látom az arculatotok is más lett. Sokkal szebb és érdekesebb. :)

Gratulálok a vezetőség tagjainak, akiknek ebben része volt. :)
Roppant szellemes kis fricska. Mellesleg szégyellheti magát az egész bagázs.
Szerintem is szuper lett. De az a véleményem, hogy azért kell egy fokú intelligencia, hogy ráismerjünk a szereplőkre. No meg az sem árt hozzá ha néha napján benézünk az nc fórumba. :D A lényeg szerintem minden érintetett felismeri magát benne.

Beszélgettem anno nc vip tagokkal is, akik már régóta nincsenek megelégedve a fórumban uralkodó dilettáns viselkedéssel. Régen a nevüket is adták volna a véleményükhöz, de mióta a fórum modik habzó szájjal mindenkit kiraknak akinek nem felel meg minden úgy ahogy van, azóta szerintem se tanácsos. XD

Régen is születtek ilyen kis huncutságok, és ki is kerültek az nc fórumba, minden érintett jól szórakozott rajta. Sőt, kikérték maguknak azok akik nem kerültek bele. :D Ma ezek az emberek kommentelni sem mernek. Valóban ez volna a jó irány?
Azért én mégis közzétettem!
Azért én kitettem nCore fórumban imént!
Ozzy, így kihúzod a gyufát. Így előbb utóbb jön a banán XD
Ja, ki fogják rakni, pedig nem kéne siettetni XD Inkább örülnie kéne, h a részeg ámokfutását megbocsájtották XD
Hát ez nagyon cooool gyerekek! :D

Gratula Cherry! :) Jópofa a szövegelős rész és a grafika is király. :)
Most lett időm végig olvasni.

Mikor jön a folytatás? :)
Ha lesz,mesélnél róla valamit?
Ugye lesz folytatás? :)
Fiúk, Lányok, Hölgyek, Urak!
Köszönöm mindenkinek a gratulációt! :)


Mr Skyline!
Kérdésedre válaszolva....egyelőre az még titok! ;)
Én melyik vagyok? XD
Te?? A repülő csészealj a Holdról. :D :bruhaha :bruhaha
Azért azt leszögezném, hogy talán azon ritka emberek közé tartozom, akik vállalják a nevüket, még akkor is ha kockázatos! Épp ezért, ha valaha lesz folytatása ennek a csodálatos képregénynek, s bekerülők bele, akkor ott is foreverozzy leszek, vagy Győző Kolozsvárról, a Kincses városból! ;)
Azt pedig teljesen kizártnak tartom, hogy egy cikk megosztása miatt, ami ártatlan, és amit megosztottam egy őrjöngő, gumiszobának elnevezett fórumban az nCore oldalon, kitámadjon bárki is ott! S ha mégis megégetem magam, nem az első eset, és az életem során megtanultam már rég, hogy az igazán fontos dolgok láthatatlanok, s nem csak a szemével láthat jól egy ember.

Summa summarum: Vagyok Aki Vagyok, maradok mindig önmagam!

:sörkoccint
Pedig az elmúlt hetek, napok bebizonyították, hogy bármi megtörténhet. Nem lepne meg ha valamelyik bolond ezt provokációnak venné. De fejbe kéne lőnöm magam és vegetatív állapotba kerülnöm ahhoz, hogy száz százalékra tudja mi jár a fejükben XD

Nem gondolom, hogy valamit kirakni a fórumba a saját nevünkkel, főleg a jelenlegi helyzetben szerencsés dolog. Abban sem hiszek, hogy ezzel bárki is magát vállalná fel, de aki rám hallgat az azt csinál amit akar. XD Csak aztán sírás se legyen.

Én továbbra is azt mondom amit eddig. Egy torrent oldal a letöltésre való. Ugyanis ezekben a zárt közösségekben a szabályoktól függetlenül van egy bizonyos szokásjog, és megvannak a kiváltságosok. Aki pedig azt képzeli itt majd meg kap minden tiszteletet mert ő is megadja, az óriásit téved.

Szóval ez az egész egy tanulságos történet volt arról, hogy egy torrent oldalon csak letölts. Ez a pár cikk talán segít abban, hogy mások tanuljanak belőle, és nagy ívben elkerüljék az itt megnevezett emberkéket. De aki azonosulni tud a csúzi félékkel, meg a náci bánásmóddal, azt várja szeretettel az nc fórum.
  • 3AK
  • 2021-07-24
Ha jól értem te most azt mondod, hogy fogadjuk el hogy vannak emberek akik a fóumban kikezdhetnek minket és ha ezt el akarjuk kerülni nem szabad a fórumba írni. Ezzel viszont az erőszaknak engedsz és hagyod érvényesülni a rosszakat. Legközelebb átfested a hajad mert a szőkéket verik meg? Vagy nem veszel rövidnadrágot mert van egy hülye aki emiatt kikezdhet?
Nem mindenki szeret konfrontálódni, és nem mindenki viseli jól, ha kötekednek vele. Ez most olyan mint egy balhés kocsma. Alapból tudod jól, hogy a kocsmába csak inni szokás, tehát ha bemész, békében megihatsz egy pofa sört. De a gyakorlatban olyan társaságok járják a hírhedtebb helyeket, akik a balhét keresik. Én magam is ismerek egy sörözőt, amit a helybéliek csak késesnek neveznek, mert szinte minden hétvégén megszúrnak valakit. Szóval szerintem csupán az elveink miatt nem éri meg betérni egy pofa sörre, csak azért hogy ne engedjük a rosszat érvényesülni XD

Ugyan ez a helyzet a fórumban. Látható, hogy a moderátorok mindenkivel elnézőek, kivéve azokkal akiknek nem tetszik, hogy elnézőek. Pedig ők volnának a sértettek, akik csak fórumozni szeretnének. Szóval senki olyannak nem ajánlom ezt a közeget aki azt képzeli ha másokkal tisztelettel bánik, vele is így fognak.

Vannak helyzetek, mikor ki kell állnunk az elveink mellett, de akkor is tudni kell mérlegelni. Szerintem az nc fórum nem éri meg azt, hogy idióták céltáblái legyünk, és nem éri meg a fiókunk elvesztését sem.

Ami megéri, az a barátság a szeretet és az igazság. Én minden szabályt betartva itt írtam le a véleményemet nem az nc fórumban. Ezzel tiszteletben tartottam az oldal szabályait. Az ncore egyes moderátorai viszont elfelejtik, hogy a hatalmuk az oldalon kezdődik és ér véget.

Visszaéltek a hatalmukkal és töröltek minket a véleményünk miatt. Pontosabban, az itt elhangzott vélemények miatt két embert találták felelősnek. Én vállalom, és egy percig nem érdekel, legalább van miről írni, beszélni. :D

Sőt jókat nevetek magamban, mert még a leghitványabb oldalak vezetői is képesek eljutni arra a szintre, hogy megkérjenek minket arra, hogy egy cikket módosítsunk, vagy töröljünk. De a kedves moderátorok azt gondolták ha a fiókunkkal zsarolnak majd elhallgatunk. Ha törölnek majd sírva fakadunk. Nos, láthatóan a szokás ami szerint moderálnak nem válik be. :D

Több visszajelzést is kaptunk az ncore fórumról, és sokan el sem hiszik, hogy amit leírtunk megtörténhetett. De aki nem hiszi, csak keressen rá a nevünkre.

Szóval van igazságod kedves 3AK! De jó ha az embernek nem csak elvei de esze is van. Így továbbra is azt mondom ismerd meg a helyet ahová írogatni kezdesz, akkor nem érnek meglepetések. Ha meg nem tudsz azonosulni a légkörrel, ne hidd hogy megváltoztathatod a jelenléteddel. Ne gondold, hogy nem húznak le a szintjükre és ha felveszed a kesztyűt, téged büntetnek meg.