nCoreTorrent oldalakTracker info

Csal az nCore?

Sziasztok! Egy érdekes történetet tett közzé oldalunkon az egyik olvasónk. Ezért úgy döntöttünk kiemeljük, és kissé boncolgatni kezdjük. Mert nálunk mindenki igazát közzétesszük. Úgy gondolom, hogy ha valakit sérelem vagy igazságtalanság ér, az a legkevesebb, hogy legyen számára egy hely, egy platform ahol ezt elmondhassa.

Micsoda lelketlen ember az, aki nem csak az igazától, a becsületétől fosztaná meg a másikat, de még attól a megnyugtató érzéstől is, hogy ezt valakinek kibeszélje.

Nos drága vérem, mi itt vagyunk és meghallgatunk benneteket. Következzék tehát egy lelkes ncore támogató, 74viola története amit az egyik korábbi cikkünk komment szekciójában tett közzé:

 

Az még hagyján hogy pénzbe kerül, és drágul.

De az előfizetés után még a begíért kedvezményeket is szabadon változgatatját. Én mikor pérmium lettem, azt hirdették hogy prémiummal 100 pont lesz egy meghívó.. Egy teljes évre fizettem elő. Majd eltelt 2-3 hónap, és már 5000 a meghívó még nekem is. Laza 50x-es emelkedés :D

Így tulajdonképen nem is lehet benne az előfizető hogy mit „vesz”. Mert egyoldalúan bármikor megváltoztathatják… Nekik csak addig fontos az ígérgetés hogy a lé a zsebben legyen.

Persze érthető, hogy miért lett 5000 illetve 15000 pont a meghívó ára. Mert ennyi pontja nem sok embernek van. Viszont volálá…. Már lehet pontot is venni.
Így tulajdonképpen olyan mintha nem meghívót árulnának…azonban közvetve mégis. 1 meghívó most kb így $5-ra jön ki.

De a legnagyobb gáz, hogy amit ígérnek PÉNZÉRT még az sem tartják be. Ezt úgy hívják Btk-ban hogy csalás.

És mennyire pökhendi az nCore helpdeszkája.
Amikor ezt megírtam neki néhány hete. Na de ennél sokkal földreereszkedőbb stílusban mint itt. Azt írták vissza, hogy ez van, ők ebben semi negetívumot nem éreznek.
Majd azonnal támadásba is lendültek, gondolom mert nemtetszésemet nyilvánítottam. Hogy hány fiókom is van? Gondolom ez olyan finom fenyegés hogy fogjam be a pofám mert kírúgnak valami mondvacsinált indokkal…

Kapják ba a amúgy a lónak a tökét.. 10 éve vagyok tag, de megleszek nCore nélkül. Nem elég hogy 1 éves tagságot vettem, még csak a nemtetszésemet sem nyilváníthatom ki, mert egyből meglebegtetik a kirúgást…

Mag amúgy is… Ha 1 évig prémium vagyok…ugyan minek kellene nekem több fiók? Nem igazán életszerű. :D :D :D :D SZóval csak gondolkozniuk kellene, és nem fenyegetni alaptalanul. Egyébként csak 1 fiókót használok. De ezt nyilván ők is tudják… Csak hát a „hatalommal” visszaélés és a fenyegetés… az megy igazán… A pén beszedése mellett…

Forrás: https://www.torrentek.org/utsv4/threads/dragul-az-elet-az-ncore-on.509206/

 

Szerény véleményem szerint az oldalnak bármikor joga van változtatni az általa nyújtott szolgáltatáson, viszont úgy lenne korrekt és törvényes, hogy ez a már meglévő ügyfeleket csak a prémium csomag lejárta után érintené.

Aki azért fizetett elő mert így 100 pont egy meghívó, azt finoman szólva is átverték.

Szívesen mondanám, hogy senkit se tiltanak csak azért mert reklamál, vagy leírja a véleményét, de sajnos nem ezt a világot éljük. Legutóbb magam is így jártam mikor közzétettem egy hasonló történetet:

Accountod törölve, avagy betalált a kritika!

 

Mint a mellékelt ábra mutatja ez semmiben nem korlátoz, sőt hála a hatalmukkal visszaélő nc moderátoroknak még a cikkeink megtekintésének a száma is jócskán megugrott. Szerintem még a mai napig nem jöttek rá, hogy mennyit segítettek azzal, hogy nem hazudtolták meg önmagukat és ezzel a mi igazunkat támasztották alá. Mindig öröm ha az embernek vannak tanúi, de mikor a vádlott is beismeri vétkét, na az az igazi.

Nekem az a véleményem, hogy mindenki csak maradjon a saját szerepénél. Egy amatőr újságíró tárjon fel elhallgatott történeteket,  a botcsinálta ólomkatona meg csak pufogtasson ha ettől érzi magát keménynek, az igazságot úgy sem ölheti meg.

A nagy hírportálokat nem fogja érdekelni mit csinál egy paprikajancsi egy torrent oldalon. De semmi pánik, mi továbbra is várjuk a történeteiteket, mi segíteni fogunk nektek. Van az az ember aki szerint az igazság beárazható, de srácok, azért egy ncore fiókkal nem tudtok megvásárolni XD Hát ti se hagyjátok magatokat. Egy oldal sem ér annyit mint az igazság és a becsület.

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • Én azt várom, mikor vehetem meg majd a következőket:
  - moderátor jog
  - plusz inaktivitási idő
  - ncore póló és sapka

  Csinálhatnának egy webshopot is XD

  De, ha tényleg $5 így egy meghívó, akkor innentől kezdve semmi értelme ennek a pontrendszernek.
  S
  • S
   Szikárió
  • 2021-07-17
  Van értelme! Fizethetsz a pontokért hogy legyen meghívód. Ennyi erővel lehetne egy fix ára a meghívóknak is.

  UI: Külön köszönet az oldal üzemeltetőinek hogy minden kommentet kiengednek.
  Komolyan egyre felháborítóbb a viselkedésük egyes moderátoroknak! Sajnos Viola nevét nem ismerem az nCore oldalon, próbáltam rákeresni, és nem adott ki semmit erre a névre... de azon sem csodálkoznék, ha már kiiktatták volna ott. Mondjuk már én is a fekete listán vagyok, csak idő kérdése, s kitesznek, de mint fentebb említve volt, az igazság sokkal többet ér, mint egy torrent oldal!
  És milyen árban vannak a pontok?
  Valakitől azt hallottam, hogy 1500 forintért adnak 5000 pontot? Tényleg annyi?
  N