nCoreTorrent oldalakTracker info

Accountod törölve, avagy betalált a kritika!

Sziasztok! A hír igaz. Az ncore fórummoderátorai a hatalmukkal visszaélve töröltek néhány felhasználót a közzétett véleményük miatt. Többek között engem is, de ahogy ti is láthatjátok ez nem gátol továbbra se semmiben. Fontos közölnöm, hogy nem az ncore torrent oldalon írtuk le a véleményünket, hanem itt a kommentekben.

Ahhoz, hogy a történteket mindenki megértse ugrunk pár napot az időben. Mint már annyiszor, írtunk egy gúnyos hangvételű cikket:

thechoosed – egy megszállott insane rajongó naplójából

Nincs benne semmi érdekes, olyan mint az összes többi ami ebben a napi szar kategóriában íródott. Személy szerint írtam már pár száz hasonlót. Többek között olyan egyének viselkedésével foglalkoztam melyekkel nekem gyakorlatilag nem volt problémám sem pedig kapcsolatom. Tehát az adott személyekkel nincs is gondom, én a viselkedésüket minősítem.

Aki elolvassa és értelmezi az megérti, hogy bizonyos fokú inkompetencián vagy sírni lehet vagy pedig nevetni. Mi a másodikat választottuk, hiszen mi éppen úgy tudunk nevetni a saját baklövéseinken ahogy másokén.

De a hatalom nem ismeri a tréfát sem pedig a kritikát. Mindent és mindenkit elhallgattat ha tud. Fenyeget, zsarol és elnémít. Ez az új trend, amit bizonyos moderátorok ma szintén képviselnek. Nem az összes, nem a staff, de sajnos elég megtévesztő lehet, ha valaki az egész ncore, és a komplett vezetés nevében fogalmaz.

De mégis mit vehettek ennyire a szívükre a moderátorok? Talán azt, hogy felhívtuk a figyelmet arra, hogy bizonyos személyek büntetlenül éveken át zaklatnak, sértegetnek másokat? Zsidózhatnak, cigányozhatnak, románozhatnak, mégis büntetést azok kapnak akik ez ellen szót emelnek? Ezek tények, és bizonyítást is nyertek.

Milyen konkrét sértés hangzott el a moderátorokra ami nem volt igaz? Hogy offolt a moderátor?

Mindenki láthatja, de az is lehet, hogy kódolt nyelven meghívót kért.

Vagy az nem tetszett, hogy azt mondtuk nem megy a szövegértés? Ezt is csupán megmutattuk, van rá példa bőven:

Láthatóan ez sem koholmány, hanem a fájó igazság. 🙂

Ezen kommentek arra sarkaltak embereket, hogy kicsinyes bosszút aljának sérelmeikért. Elmondanám, hogy ez nem igazán sikerült. XD De még nincsenek azon a szintem, hogy megértsék saját magukat járatták le, hiszen mennyire kicsinyes valakit azért törölni, mert leírt egy nekik nem tetsző véleményt?

Sőt, az összes véleményért a tulajdonosok vitték el a balhét miközben a közzétett bejegyzések arról árulkodnak, hogy mi sem az adminokat, sem a tulajdonosokat nem hibáztattuk azért, mert néhány moderátor láthatóan nincs a helyzet magaslatán. De örömmel elvisszük a balhét, ha ez az ára az igazságnak.

Ez a cikk csupán egy kritika volt, nem volt célunk ezt a beszélgetést a moderátorokra kihegyezni, sőt a közzétett cikk még csak nem is róluk szólt. Mellékesen merült fel a költői kérdés, hogy ők hol voltak ez alatt a hat év alatt? Mivel foglalkoztak, hogy ennyire nem tűnt fel mások sértegetése és provokálása?

Aztán érkezett az indok, nem privát, nem az oldalunkon, hanem az ncore fórumon:

Azokra vannak kiakadva akik a hibáikat taglalják, de azért forduljatok hozzájuk bizalommal, láthatóan jól fogják fogadni. 😀 Harapni nem fognak, csupán törölni. XD

Minket konkrétan tag rangból felhasználóra minősítettek át, a pontjainak törölték a hozzászólási jogunkat megvonták. Anélkül, hogy az ncore oldalon bármit is mondtunk vagy tettünk volna. XD

Ezt nevezi ez a siva moderálásnak. 😀 Pontok és a rangok elvételét, majd a törlést. Ez nem egy fajtája a moderálásnak ezt kicsinyes bosszúnak nevezik ami eléggé szánalmas. Valóban ez a dolga az nc moderátorainak? Külső oldalak kritikáival foglalkoznak? Fentebb még arról ír, azért a sok baklövés mert nincs elég idő, de láthatóan több is van a kelleténél.

A régieket emlegetik, de elhihetitek nekem, hogy ezalatt a tíz év alatt senki sem volt annyira hülye, hogy magára vegye azt az inget ami nem illet rá. De ugye meg kell mutatni az újaknak, hogy ki a főnök. 😀 Halkan súgom meg, nem ők. 🙂 Ezek a modik jönnek és mennek, soha se volt és soha nem is lesz közük az ncore-hoz. Ezért mélyen megdöbbent, hogy pont azok veszik magukra az ncore keresztjét akiknek gyakorlatilag semmi közük hozzá.

Azt mondják elnézőek, de mint kiderült még a hiányosságaikra sem szabad felhívni a figyelmet, nem szabad közzétenni mert egyből törölnek. 😀

De ha a moderátorok a főszerepre vágynak, én állok elébe. Ugye arra volt büszke a siva, hogy tudja kik vagyunk. Húsz emberből kettőről tudták, mellesleg nekem az egyéni rangom mr torrentek.info volt, szóval azért megtapsolni nem fogom mert erre rájött. 😀

De hogy kicsit lássátok ki van a sablon szövegek mögött elmesélnék egy történetet. Még májusban az egyik cikkemet követően melyben egy sorban megmertem említeni a moderátorokat, egyből ráírt egy barátomra, és megakarta tudni a nevemet. Szerintetek minek az nekik? 😀

A válasz meglepőbb mint gondolnátok:

Mint láthatjátok az nc moderátora már májusban utánam érdeklődött. Megakarta tudni mi a becsületes nevem, hogy felvegye velem a kapcsolatot. XD

Nem lehet pm-ben, nem lehet email-ben, nem lehet itt az oldalon, ő a nevemet akarja az ablakon kikiabálni, hátha érkezik válasz. 😀

Édes istenem. Itt én már tudtam kikkel van dolgom. Emberek után nyomoznak, azt hiszik egy névvel bármire mehetnek. Vagy tán leakarnak járatni? Ez a tudom a nevedet és tudom hol laksz kategória? 😀

Ebből már kinőttem. Aki tudni akarja a nevemet az csak kérdezze meg.  Sőt aki számít még a számomat is tudja és bármikor felhívhat. Ne másokat akarjatok spiclivé tenni, nekem is jöhet a kérdés ha valamire kíváncsiak vagytok. 🙂

De az internet világába szükséges tudni a másik polgári nevét ahhoz, hogy egy pm-et megeressz, hogy beszélhess vele. 😀 ŐŐŐŐŐ, nem. 😀 Szóval ilyen emberekkel van dolgunk kérem szépen. 😀 Hazudnak, emberek után nyomoznak hiszen mindenre (is) azért nem jut idő, de az értelmetlen hülyeségekre azért mindig szakítanak.

Végezetül jöjjön egy újabb magyarázat a történtekre, mert ezeknél az indok hamar változik:

 

 

 

Lényegében én kértem a törlésemet. XD ÁÁÁÁ, szóval ezt jelenti amit közzétett. 😀 Én személy szerint soha se mondtam, hogy az ncore szar, ahogy a staffot sem illettem ezekkel a szavakkal. Pusztán néhány emberke olyan magas lovon ül, hogy képtelen kezelni, ha őket éri a kritika. 🙂 Én személy szerint eltudom dönteni, hogy melyik oldalon szeretnék tag lenni, de ha valaki attól alszik jól, hogy ezt eldönti helyettem, akkor hajrá. 🙂 Továbbá azon az oldalon kommenteltem ahol jól érzem magam nem pedig az ncore fórumon ahol meg sem szólaltam. 😀 Szóval ez a féktelen „moderálás” csupán arra volt jó, hogy ismét legyen miről írni. Hát mit mondjak, kifogyhatatlanok ezek a srácok. Az ember alig győzi csapkodni a magas labdákat. XD

El fog telni pár év mire nekik is leesik, hogy nem mi tettük nevetségessé őket, hanem ők saját magukat. XD A fórumban üzengetnek? Nyomoznak? Jogokat csorbítanak bármi nemű szabálysértés nélkül?

Mindenkit moderálnak csak azokkal kivételeznek akiket moderálni kéne. De ugye ők elnézőek. Igen, saját magamon tapasztaltam, hogy mennyire 😀

Szerintem 1-2 esetben offolnak ahogy én is, és bizony az is megesik hogy nem megy nekik a szövegértés, ahogy néha nekem se. És nem mindig korrekt módon járnak el, de van hogy én is ebbe a hibába esem. Minden viccet félretéve nekem ez a véleményem, nekik pedig az ellenkezője. Ez a két vélemény még úgy sem fér meg egymás mellett, hogy nem is az ncore oldalon tettem közzé.

Több mint tíz éve írunk cikkeket, de ezért soha semmilyen problémánk nem volt. Aki kért, az kapott is helyreigazítást ha valamit sérelmezett. Persze fenyegetőzni, törölgetni is lehet, de régen pont azért nem történtek ilyen dolgok mert az emberek tudták jól, hogy nincs értelme.

Nektek mi a véleményetek? Szerintetek is jogos egy külső oldalon közzétett kritika miatt törölni valakit? Ma Magyarországon ennyire divat lett kirúgni valakit ha kiáll valami mellett vagy más a véleménye?

Mint írtam ma a hatalom nem ismer tréfát, hát üssük ott őket ahol láthatóan a legjobban fáj. Ne maradjon elhallgatva továbbra sem az igazság.

  • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

    Rangok és titulusok:

    Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

    https://www.torrentek.org/utsv4/register/

    Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

  • A neved megosztanád velünk? Bár a történtek után költői kérdés XD Mellesleg én még mindig hiszek abban, hogy ez a két illető nem az ncore. Törölnek, warnolnak mert megtehetik de az oldalt nem kéne velük azonosítani.
    Én eleinte megpróbáltam feltöltögetni az ncore-ra de miután törölték a cuccomat anélkül hogy javíthattam volna azután feladtam az ilyen irányú tevékenységemet.
    Később tudtam hogy jobb ha nem leszek aktív a fórumon se csak letöltök és csókolom.
    Ncoreon én is próbálkoztam, bár nekem volt elfogadott, de elég macerás valóban. Igazság szerint legtöbb magyar oldalra igaz, annyira agyon szabályozzák mit, hol, hogy...

    Feltöltésre az Alpharatiot ajánlom az a no1 XD
    Név+info+mediainfo becopizásán kívül nagyon nem kell más XD Na jó kategóriát is meg kell adni, meg 1-2címkét de az se kötelező.
    M
    • M
      MTKP
    • 2021-07-11
    Ott rontottátok el srácok amikor felvállaltátok magatokat. Van az az élettelen moderátor aki megkeres hogy csontig benyaljon a többieknek.
    Engem sokan ismernek, több nagy oldal tulajdonosával is kapcsolatban vagyok. Soha se rejtőztem el és úgy érzem nincs is miért. Nem ez volt az első eset, hogy bizonyos incidens kapcsán kemény kritikát fogalmaztam meg. Soha se kellett retorziótól tartani, hiszen a torrent társadalom átesett egy bizonyos törzsfejlődésen.

    Az oldalak már nem vadásznak a cikkeket megírókra, az informátorokra, sem pedig a fórumok tulajdonosaira, inkább a kapcsolatot, a közös nevezőt keresik mert így viselkednek az intelligens felnőtt emberek. Az a vérpestike hozzáállás, hogy levadásszuk azt aki nekünk nem tetszőt ír, majd kirakjuk életképtelen és semmit nem old meg.

    Ha egy hasonló ügy kipattant, az oldalakon belül mindenki tudta miről van szó, ismerték is a résztvevőket is, szóval az ilyen cikkek csupán azoknak szóltak akik nem bennfentesek. Tehát a többségnek.

    Ismét ajánlom figyelmetekbe a kérdéses cikket, ami arra késztetett embereket, hogy szemben a mai normákkal a régi módszerekhez folyamodjanak, és tiltsanak mindenkit akik nem a szájuk íze szerint szólnak:


    Az én véleményem továbbra is az, hogy ha valaki hagyja, hogy embereket évekig zaklassanak, azt vagy nem érdekli, vagy nem jól végzi a dolgát. Ha van erre egyéb indok is én szívesen meghallgatom. Hiszen mit tudhatok, én csupán egy mezei user vagyok aki azt mondja, hogy minden embernek joga lenne úgy a fórumba írni, hogy valaki nem provokálja és sértegeti. Nevetségesnek tartom, hogy míg emberek az első hibájukért is warnt kaphatnak, addig a készakarva történő folyamatosan ismétlődő szabálysértések felett szemet hunynak.

    Ha ezt leírni egyenlő azzal, hogy én leszaroztam az oldalt és a vezetést, és nem érzem ott jól magam az oldalon, akkor ismét csak azt mondom, hogy SZÖVEGÉRTÉS EMBEREK.

    Engem nem zaklat senki. Engem nem kötnek le a játékok a fórumban. Én nem ismerem a vezetés minden tagját. Továbbra sincs senkivel sem semmi bajom. Én csupán tolmácsolom bizonyos emberek észrevételeit és próbálom kicsit a helyzetükbe képzelni magam. Ezért a véleményem változatlan. Mindenki joga van ahhoz, hogy védjék a szabályok.
    A