nCoretorrentTorrent oldalakTracker info

Már hat nap inaktivitás után elvesztheted az nCore fiókodat!

Sziasztok!

Voltak pletykák, hogy emberek a nyolc hetes inaktivitási idő előtt „törölve” lettek de nem akartam elhinni. Pedig még a közeli ismerőseim is ezzel kábítottak.

De mára kiderült, igaz az ami miatt sokan a facebook-on is háborognak. Az ncore valóban függeszt fel fiókokat, pedig a wikiben 8 hét tűrelmi idő szerepel:

Viszont az egyik felhasználót kemény hat nap után függesztették fel, és még a cikkünk megírása pillanatában sem telt le a nyolc hét:

Az adott felhasználót mégis az alábbi üzenet fogadta:

 

„A hozzáférésed törölve lett a következő indokkal:
Azért 8 hét elég hosszú idő, ezt ugye te sem gondoltad komolyan… :/”

 

Nem, szerintem ő se gondolta, hogy az nc-én a 6 nap az valójában nyolc hét. Hogy repül az idő. XD Persze az ilyen félreértésekre találták ki az oldal hivatalos elérhetőségét.

Gondolhatnánk, hogy heves bocsánatkérés következik, hiszen egy 15 éve regisztrált tagról beszélünk, a mostani vezetőség oroszlán része ekkor még azt se tudta, h ez az oldal létezik.

Ezért eltudom képzelni, hogy mekkora meglepetés volt mikor az alábbi választ kézhez kapta:

 

Hát ilyen megható bocsánatkérést már régen hallottam. Több kérdés is felmerült bennem.

 

 1. Hogyan kezelheti az ncore felhasználók adatait egy az ncore -tól független oldal?
 2. Hogyan kezeskedhet az ncore, egy tőle függetlenül működő oldalért?
 3. Hogyan garantálhatja így az ncore, hogy a felhasználók adatai biztonságban lesznek?
 4. Egy sablon levél elküldéséhez mi szükség valakit azért fenntartani, hogy üzenetekre válaszoljon?

 

A régi szép időkben csak rá írtunk egy staff-tagra és az soron kívül segített. Ma már a tévedések árát is jó magyar forintban kell megfizetni. Feltéve ha tévedésről van szó, és nem szándékosan kerülnek ki emberek hat nap után, hogy aztán ezen is nyerészkedni lehessen.

A torrentezés régen valahol arról szólt, hogy a rendszert megkerülve építsünk fel magunknak egy új világot, melyben a saját törvényeink és szabályaink szerint élünk. Ezen szabályok betartásáért védelmet és korrekt elbánást kaptunk az oldalak vezetésétől.

De ma a moderátorok többsége csak a bemagolt szöveget fújja. És akkor sem ismerné fel a személyeskedést az oldalon, ha az ráköszönne, bemutatkozna, majd jól pofán vágná.

Sose hittem volna, hogy eljő az a világ, mikor a segítséget is pénzben mérik. Ahogy azt sem, hogy a szabályokat is ki kell játszanunk ahhoz h létezhessünk.

Aki kikerült de mégis szeretné az oldalt használni de viszont nem akar engedni  a pofátlan zsarolásnak, annak azt tanácsolom h új gép, új név, új mél.

 

 

 

 

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • P
  • P
   Plutonium
  • 2021-04-29
  Hello regebben en is tagja voltam hekerpc neven sok éven at de kitettek inaktivitas miatt Köszi szépen segítséged
  B
  • B
   BudaésPest
  • 2021-04-29
  Na nCore felveszi a ritmust a külföldi elit oldalakkal? XD Már kezdtem aggódni XD Remélem az a Revolut link is referall/affiliate, akkor lennék igazán büszke rájuk. XD

  Amúgy tényleg szánalmas hova jutott el torrentoldalak jelentős része.

  Emlékezzünk csak vissza, aki régi motoros tudja miről beszélek. Régen nem volt ennyi ok nélküli tiltogatás, mint manapság. Ha kiraktak annak meg volt az oka (legtöbbször XD) , de most ez azért nem mindig van így.

  Olyan dolgok miatt tiltanak embereket, ami a szabályzatban sehol nincs vagy éppen ki se derül a tiltás oka, mert nem adnak rá választ, mint pl. most is ebben a példában.

  Sőt olyan is volt, hogy egy oldalon (nem elit oldal), csak úgy eltűntem az adatbázisból, pedig jó volt az arányom, seed idő bőven rendben volt. Feltörni nem törhették fel, mert biza én újraregeltem és a régi id-mal nyoma se volt usernek, ha tiltottak volna, akkor ott lettem volna egy szép disabled jellel, de nem így volt. Ja igen és adatvesztés se lehetett, mivel egy 5éves account volt, így akkor a többi felhasználó is elbukta volna a fiókját.
  De akkor mi történt? Valaki viccből törölget random a db-ben? Sérült a db a szerveren?

  Teljesen mindegy, úgy hiszem ezért van a közösség, hogy ezeket megosszuk egymással és én szeretnék ilyen témákat. Én mindenképp megírom a tapasztalataim, mert ha valaki keres egy adott oldalt, azért legyen tisztába vele, mire is vállalkozik, főleg ahova nehéz bejutni vagy tartani az arányt. Gondolom senki se örülne neki, ha mondva csinált indokkal tiltják, miután egy csomó energiát belefektet.

  Vegyünk egy példát, kicsit extrém lesz, de szerintem amennyire elbaszódott már a torrentközösség, hogy én nem tartom túlzónak.

  Nos...
  Adott egy bankrablás. Tegyük fel veled nem közölték, hogy ez törvényt sért.
  Szépen begaloppozol a bankba és szépen kirabolod, ha szerencséd van vígan el vagy évekig is akár vagy el se kapnak amíg el nem fogy a pénz (be nem zár a torrentoldal). Viszont ha elkapnak, jöhet a böri (bann).
  Vagy közlik veled ez rossz és ne csináld, így megfontolod azt is, hogy egyáltalan belevágj-e (regisztrálj az oldalra). És kellő információ birtokában tudod meghozni a döntést, akarod-e vagy sem.

  Mi szívesen beszélünk valós tapasztalatokról vagy amit ismerősöktől hallottunk, mert szerintem senki se akar ilyenekkel szórakozni, hogy találgassa miért tiltották vagy hogy ezért fizetgessen...

  Részemről én majd erről nyitok témákat és mindenki hozzá tudja tenni akár a saját tapasztalatait is, ami akár eltérő is lehet.
  Még meg vagy. Ha támogatod őket, akkor visszatérhetsz XD

  View attachment 1297


  Részemről én is megosztom a furcsaságokat, de nekem is elképesztő megélni a mostani időket. XD Régen ha valaki ide jött és egy oldalt szídott mert kirakták, 110 százalék volt, hogy ő a hibás.

  De ma? Egyre több az olyan példa amiből egyértelműen kiderül, hogy valami nem kóser. Megnézem a gyerek profilját, egy hete lépett be utoljára. Mikor a szabályzatban 8 hét szerepel és a tiltásának az oka is ez XD

  Most ilyenkor mi is van? Mi a garancia h mi holnap nem járunk így? És ha igen? Irány a kassza? Ezért ez nem így működik.
  D
  • D
   dildo
  • 2021-05-01
  Hali,

  Nettó faszság, ilyen miatt nem függesztik fel a fiókod. ;)
  Hali! Mi miatt? Ha inaktív vagy? Akkor ne lépj be nyolc hétig aztán meglátjuk, hogy felfüggesztenek-e :D

  Az adott felhasználó megmutatta a levelet amit kapott. :) Megmutatta azt is, hogy az indok az volt, hogy nem lépett be nyolc hétig. Megnéztük a profilját és egy hete nem lépett be, tehát még most ebben a percben se telt le a nyolc hét. A saját testvérem is így járt, hát magyarázd már el nekem, hogy te mégis milyen bizonyítékra alapozod a véleményedet?

  Mert ha csak a töretlen hited van a saját gondolataidban az ide kevés lesz. Nem rég megírtuk, hogy megszűnhet az sms támogatás a az nc-én, akkor is volt egy okos aki a következőket írta:

  "ez hülyeség"

  Kevesebb mint három nap múlva eltűnt az sms opció az nc-én. :) Szóval bírom az ilyen kommenteket, de a tényeken semmit sem változtatnak XD
  A