nCoretorrentTorrent oldalakTracker info

Már hat nap inaktivitás után elvesztheted az nCore fiókodat!

Sziasztok!

Voltak pletykák, hogy emberek a nyolc hetes inaktivitási idő előtt “törölve” lettek de nem akartam elhinni. Pedig még a közeli ismerőseim is ezzel kábítottak.

De mára kiderült, igaz az ami miatt sokan a facebook-on is háborognak. Az ncore valóban függeszt fel fiókokat, pedig a wikiben 8 hét tűrelmi idő szerepel:

Viszont az egyik felhasználót kemény hat nap után függesztették fel, és még a cikkünk megírása pillanatában sem telt le a nyolc hét:

Az adott felhasználót mégis az alábbi üzenet fogadta:

 

“A hozzáférésed törölve lett a következő indokkal:
Azért 8 hét elég hosszú idő, ezt ugye te sem gondoltad komolyan… :/”

 

Nem, szerintem ő se gondolta, hogy az nc-én a 6 nap az valójában nyolc hét. Hogy repül az idő. XD Persze az ilyen félreértésekre találták ki az oldal hivatalos elérhetőségét.

Gondolhatnánk, hogy heves bocsánatkérés következik, hiszen egy 15 éve regisztrált tagról beszélünk, a mostani vezetőség oroszlán része ekkor még azt se tudta, h ez az oldal létezik.

Ezért eltudom képzelni, hogy mekkora meglepetés volt mikor az alábbi választ kézhez kapta:

 

Hát ilyen megható bocsánatkérést már régen hallottam. Több kérdés is felmerült bennem.

 

 1. Hogyan kezelheti az ncore felhasználók adatait egy az ncore -tól független oldal?
 2. Hogyan kezeskedhet az ncore, egy tőle függetlenül működő oldalért?
 3. Hogyan garantálhatja így az ncore, hogy a felhasználók adatai biztonságban lesznek?
 4. Egy sablon levél elküldéséhez mi szükség valakit azért fenntartani, hogy üzenetekre válaszoljon?

 

A régi szép időkben csak rá írtunk egy staff-tagra és az soron kívül segített. Ma már a tévedések árát is jó magyar forintban kell megfizetni. Feltéve ha tévedésről van szó, és nem szándékosan kerülnek ki emberek hat nap után, hogy aztán ezen is nyerészkedni lehessen.

A torrentezés régen valahol arról szólt, hogy a rendszert megkerülve építsünk fel magunknak egy új világot, melyben a saját törvényeink és szabályaink szerint élünk. Ezen szabályok betartásáért védelmet és korrekt elbánást kaptunk az oldalak vezetésétől.

De ma a moderátorok többsége csak a bemagolt szöveget fújja. És akkor sem ismerné fel a személyeskedést az oldalon, ha az ráköszönne, bemutatkozna, majd jól pofán vágná.

Sose hittem volna, hogy eljő az a világ, mikor a segítséget is pénzben mérik. Ahogy azt sem, hogy a szabályokat is ki kell játszanunk ahhoz h létezhessünk.

Aki kikerült de mégis szeretné az oldalt használni de viszont nem akar engedni  a pofátlan zsarolásnak, annak azt tanácsolom h új gép, új név, új mél.

 

 

 

 

P
 • P
  Plutonium
 • 2021-04-29
Hello regebben en is tagja voltam hekerpc neven sok éven at de kitettek inaktivitas miatt Köszi szépen segítséged
B
 • B
  BudaésPest
 • 2021-04-29
Na nCore felveszi a ritmust a külföldi elit oldalakkal? XD Már kezdtem aggódni XD Remélem az a Revolut link is referall/affiliate, akkor lennék igazán büszke rájuk. XD

Amúgy tényleg szánalmas hova jutott el torrentoldalak jelentős része.

Emlékezzünk csak vissza, aki régi motoros tudja miről beszélek. Régen nem volt ennyi ok nélküli tiltogatás, mint manapság. Ha kiraktak annak meg volt az oka (legtöbbször XD) , de most ez azért nem mindig van így.

Olyan dolgok miatt tiltanak embereket, ami a szabályzatban sehol nincs vagy éppen ki se derül a tiltás oka, mert nem adnak rá választ, mint pl. most is ebben a példában.

Sőt olyan is volt, hogy egy oldalon (nem elit oldal), csak úgy eltűntem az adatbázisból, pedig jó volt az arányom, seed idő bőven rendben volt. Feltörni nem törhették fel, mert biza én újraregeltem és a régi id-mal nyoma se volt usernek, ha tiltottak volna, akkor ott lettem volna egy szép disabled jellel, de nem így volt. Ja igen és adatvesztés se lehetett, mivel egy 5éves account volt, így akkor a többi felhasználó is elbukta volna a fiókját.
De akkor mi történt? Valaki viccből törölget random a db-ben? Sérült a db a szerveren?

Teljesen mindegy, úgy hiszem ezért van a közösség, hogy ezeket megosszuk egymással és én szeretnék ilyen témákat. Én mindenképp megírom a tapasztalataim, mert ha valaki keres egy adott oldalt, azért legyen tisztába vele, mire is vállalkozik, főleg ahova nehéz bejutni vagy tartani az arányt. Gondolom senki se örülne neki, ha mondva csinált indokkal tiltják, miután egy csomó energiát belefektet.

Vegyünk egy példát, kicsit extrém lesz, de szerintem amennyire elbaszódott már a torrentközösség, hogy én nem tartom túlzónak.

Nos...
Adott egy bankrablás. Tegyük fel veled nem közölték, hogy ez törvényt sért.
Szépen begaloppozol a bankba és szépen kirabolod, ha szerencséd van vígan el vagy évekig is akár vagy el se kapnak amíg el nem fogy a pénz (be nem zár a torrentoldal). Viszont ha elkapnak, jöhet a böri (bann).
Vagy közlik veled ez rossz és ne csináld, így megfontolod azt is, hogy egyáltalan belevágj-e (regisztrálj az oldalra). És kellő információ birtokában tudod meghozni a döntést, akarod-e vagy sem.

Mi szívesen beszélünk valós tapasztalatokról vagy amit ismerősöktől hallottunk, mert szerintem senki se akar ilyenekkel szórakozni, hogy találgassa miért tiltották vagy hogy ezért fizetgessen...

Részemről én majd erről nyitok témákat és mindenki hozzá tudja tenni akár a saját tapasztalatait is, ami akár eltérő is lehet.
Még meg vagy. Ha támogatod őket, akkor visszatérhetsz XD

View attachment 1297


Részemről én is megosztom a furcsaságokat, de nekem is elképesztő megélni a mostani időket. XD Régen ha valaki ide jött és egy oldalt szídott mert kirakták, 110 százalék volt, hogy ő a hibás.

De ma? Egyre több az olyan példa amiből egyértelműen kiderül, hogy valami nem kóser. Megnézem a gyerek profilját, egy hete lépett be utoljára. Mikor a szabályzatban 8 hét szerepel és a tiltásának az oka is ez XD

Most ilyenkor mi is van? Mi a garancia h mi holnap nem járunk így? És ha igen? Irány a kassza? Ezért ez nem így működik.
D
 • D
  dildo
 • 2021-05-01
Hali,

Nettó faszság, ilyen miatt nem függesztik fel a fiókod. ;)
Hali! Mi miatt? Ha inaktív vagy? Akkor ne lépj be nyolc hétig aztán meglátjuk, hogy felfüggesztenek-e :D

Az adott felhasználó megmutatta a levelet amit kapott. :) Megmutatta azt is, hogy az indok az volt, hogy nem lépett be nyolc hétig. Megnéztük a profilját és egy hete nem lépett be, tehát még most ebben a percben se telt le a nyolc hét. A saját testvérem is így járt, hát magyarázd már el nekem, hogy te mégis milyen bizonyítékra alapozod a véleményedet?

Mert ha csak a töretlen hited van a saját gondolataidban az ide kevés lesz. Nem rég megírtuk, hogy megszűnhet az sms támogatás a az nc-én, akkor is volt egy okos aki a következőket írta:

"ez hülyeség"

Kevesebb mint három nap múlva eltűnt az sms opció az nc-én. :) Szóval bírom az ilyen kommenteket, de a tényeken semmit sem változtatnak XD
G
 • G
  Godzilla
 • 2021-05-23
Dildo, na ha te jobban tudod mint ő, akkor ezt mivel magyarázod?
D
 • D
  Dark Angel
 • 2021-05-23
Már átadta az egymondatos hindu bölcsességet. Az nem volt elég? De azt is kár volt ránk pazarolni hiszen idiában most minden segítség jól jön:

https://i.ibb.co/8xHd9LM/index.jpg

UI: Az egyik említett tag azóta már be tudott lépni.
F
 • F
  foreverozzy
 • 2021-05-24
Azért természetesen vannak kivételek is, van aki valójában a reális inaktivitás miatt volt felfüggesztve, s mi is jól tudjuk, hogy sokan ide jönnek könyörögni újabb meghívóért. Arra is nagyjából rájöttünk, hogy sajnos legtöbbször hiába írnak az ncore elérhetőségi címre, mert az oldal nem reagál, vagy talán el sem olvassák az illető kérését, hogy aktiválják újra őt. Ezek a várólistás személyek. Itt az ncore vezetősége vagy figyelmetlen, vagy egyszerűen az a politika, hogy remélik, hogy pénzhez jutnak. És volt olyan is, hogy írtam ott a staff-nak valaki érdekében, s rá pár órára már meg is nyitották a fiókját (sajnos az illető mégsem kezdte el használni az oldalt).
Summa summarum, mind a két álláspontot meg kell vizsgálni.
F
 • F
  foreverozzy
 • 2021-05-24
Itt a példa arra, mikor valaki érdekében közbenjársz, de az magasról tesz rá! Mai napig sem élt a lehetőséggel!

https://kephost.net/p/2021/21/9427_29c50394d06c.png

https://kephost.net/p/2021/21/4021_a85df702a058.png

B
 • B
  BudaésPest
 • 2021-05-24
Ő kért meg rá téged? Mert akkor jogos.

Mert nekem is volt olyan időszakom, hogy hónapokig be se léptem sehova, de a seed ment. Előfordul. És én úgy, hogy tudom értekélni ezeket. Olyan időszakom volt, hogy konkrétan szarni se volt időm.

Viszont ezek a személyes ismerősök... Ezeket már mind törölték onnan ezt vettem észre, kivévé egyet... De csak azért mert még nem 3hónapos regje... És ők sírták ki tőlem mindig. Vicces.... Ha valaki kérdezi már egyből azt mondom, hogy nincs meghívóm most már legyen az személyes vagy nem személyes ismerős.
S
 • S
  skreka09
 • 2021-05-24
na most már barátok vagyunk ott is :) ncoron megjelöltelek
F
 • F
  foreverozzy
 • 2021-05-24
Ja, te voltál az, hirtelen nem tudtam ki vagy, bocsi... el is fogadtam a jelölést!
S
 • S
  skreka09
 • 2021-05-24
igen én :) köszi szépen
F
 • F
  foreverozzy
 • 2021-05-24
Ő kért meg rá téged? Mert akkor jogos.


Mert nekem is volt olyan időszakom, hogy hónapokig be se léptem sehova, de a seed ment. Előfordul. És én úgy, hogy tudom értekélni ezeket. Olyan időszakom volt, hogy konkrétan szarni se volt időm.


Viszont ezek a személyes ismerősök... Ezeket már mind törölték onnan ezt vettem észre, kivévé egyet... De csak azért mert még nem 3hónapos regje... És ők sírták ki tőlem mindig. Vicces.... Ha valaki kérdezi már egyből azt mondom, hogy nincs meghívóm most már legyen az személyes vagy nem személyes ismerős.
Nem konkrétan, de itt tárgyaltam vele a dolgokat, s elintéztem neki...aztán eltűnt...van erről valahol a fórumban is hozzászólás...sajnálom, mert komolyan csak segíteni szerettem volna...halvány fingom sincs mi történt vele, mert az a pár torrentje mai napig is futtatva van az oldalon. :cool:
X
 • X
  XYZ
 • 2021-06-16
Egyetlen dolog, a cikkhez:

A felhasználó, valószínüleg valóban 8 héten át nem lépet be. Viszont, amikor belépett, akkro újra számolta az oldal, attól függetlenül, hogy nem jutott tovább a felfüggesztés miatt. Ergo, ez a cikk egy ÁLHÍR/FAKENEWS. Ezt pedig a saját meghívottam példájából tudom.
Ez egy vélemény, olyan mint az összes többi. Mi azt közöljük, amit nekünk mondanak, nyilatkoznak. Nem egy ember állította, hogy még nem telt le a 8 hét, míg a kérdéses oldal mostanság semmire sem hajlandó érdemben reagálni, még a saját oldalukon sem.

Szóval ha álhírek születnek, az a tájékoztatás hiányából ered. Nem neked kell valamire rájönni a saját meghívottjaid alapján és nem is nekem. Mindenkinek közölnie kéne az álláspontját, ha nem, az ilyen békákat le kell nyelni.

Nem csupán egyféle igazság létezik, mi pedig mindenkiét közöljük, az olvasó pedig döntse el mit hisz. Mi nem vívunk ideológiai harcot.
R
 • R
  RCort
 • 2021-08-29
Engem most tettek ki a 8 hetes inaktivitás miatt Elite rangban, majd' 3TB feltöltéssel és Top 20.000 helyezéssel... Még HnR-em sincs, mivel a NAS non-stop megy. Nem gondolom, hogy fair egy ilyen ban...
Hát ez már csak így megy arrafelé. XD Támogatással van lehetőséged megváltani a fiókodat. XD
IPT, revtt meg a hozzá hasonló oldalak ugyanezt csinálják. Ha visszarakod szerezni a fiókod akkor fizetned kell támogatás formájában.
RevTT na az még egy igényes oldal XD
Visszavásátolhatod magad, hogy kibasszanak újra XD
Na ez az amit nem értek, s nekem az életben soha senki el nem magyarázná! Itt van, amit fentebb említett RCORT . Szüntelen megy a seed!!!
Rá is néztem az adatlapjára:

Számomra egy torrent oldalon az nagyon is aktívnak tűnik, aki seed-ben tartja a torrenteket! Mitől aktív az, aki egy pillanatra belép, s ki is lépett, szóval semmit nem csinált! De azt, aki szüntelen, lehet, hogy hónapok óta seed-ben tart torrenteket, azt tiltják. Mi ebben a logika?!
Ez a legtöbb helyen így van.
Sőt van ahol be is kell lépned és aktív torrent is kell, szóval, ha így nézzük az ncore még jó fej is. XD
Vannak azok az oldalak ahol negyedévente kellett bizonyos mennyiségű pontot és arány elérni.
Ezek legtöbbje HD oldal vagy kínai oldal. Ncore jobb volt a 3 hónapjával. A mostani 8 hetet kevéskének tartom.
R
 • R
  RCort
 • 2021-09-04
Szerintetek érdemes írni a staffnak hogy nem értek egyet az inaktivitással vagy csak időpocsékolás? Kevésbé anyagi, inkább elvi problémáim vannak a pénzért újraaktiválással... Ha most fizetnem kell, akkor tuti kiveszem seedből az összes torrentet...
Időpocséklás. Le se szarják.
2napos seed idő kell, szóval nyugodtan kiveheted :)
Én is inkább ott tartok seedben torrentet, amit inkább kedvelek, szerintem ezzel semmi gond.
Tracker oldalon nincs tiltva az inaktív felhasználó. Azt megengedik hogy seedelj de ha letölteni akarsz azt már nem.
Furán van kitalálva ez az egész.
S

2 − 2 =