torrentTorrent oldalakTracker info

Megszűnhet az SMS támogatás a torrent oldalakon

Sziasztok! Most kaptuk a hírt, hogy a telekom április harmincadikán leállítja az emelt díjas sms szolgáltatását. Ezt még hivatalosan sehol sem erősítették meg, de az ügyfeleket már elkezdték értesíteni.

(Katt a képre a teljes méretért)

Tehát a telekom hálózatából nem lehet többé sms-t küldeni magyarországi emelt díjas számokra! Így a hazai torrent oldalak sms támogatása is megszűnik majd.

A birtokunkba kerülő információkból az is kiderül, hogy se a Telenor sem pedig a vodafone nem foglalt még állást az ügyben.

De elképzelhető, hogy ők is követik majd a telekom példáját, és ha ez megtörténik, akkor teljen át fog alakulni a támogatási rendszer a torrent oldalakon.

A telekom viszont már dolgozik az sms szolgáltatás kiváltásán. Előzetes tervek szerint ez nem lenne más mint az emelt díjas hívás, ami egyfajta alternatívaként szolgálhat.

De egyelőre még nincs hivatalos közlemény az ügyben, de azért gondoltuk jó ha ti felhasználók az elsők között értesülhettek erről.

Hiszen a hasonló változások okát és miértjét kevés oldal köti az orrunkra!

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • B
  • B
   Bodega
  • 2021-03-28
  Persze, hogy kevés oldal köti az orrotokra...Hisz ti állandóan csak lejáratjátok és szapuljátok a torrentoldalakat...
  Szövegértés barátom. :) Az általad kiemelt sor úgy értendő, hogy nekünk felhasználóknak nem árulják el az okot. Ha kicsit gondolkodnál, akkor rájöhetnél, hogy amit írtál azért badarság, mert velünk igen is megosztották ezt az infót, ezért lett belőle cikk :D Mi pedig veletek. Más kérdés, hogy ez az üzenet nem mindig kerül értő kezekbe.

  Vannak a torrent világban komoly és komolytalan dolgok egyaránt. Pont úgy mint az életben. A komoly dolgokat komolyan vesszük, a komolytalanokat pedig megmosolyogjuk. :) Arról nem tehetünk, hogy vannak akik a komolytalant is komolyan veszik. :) És a nevetséges dolgaikról egy másik platformon kénytelenek értesülni. Majd sértettségükben általánosítanak.

  Ezért az állításaid túlzóak, erősen általánosítanak. Aki pedig így tesz az meggátolja magát abban, hogy tisztán lássa a dolgokat.
  B
  • B
   Bodega
  • 2021-03-28
  Mily szép bár értelmetlen szavak.
  Csak annak értelmetlen akinek nem megy a szövegértés. Ezzel azt hiszem körbe is értünk. :D Azért köszi a részvételt és hogy majdnem sikerült a témával kapcsolatban írnod. :D
  B
  • B
   Bodega
  • 2021-03-28
  Nos ha más nem is olvassa az oldaladat és szól hozzá a firkász cikkekhez...legalább egy kis aktivitást tapasztalhattál itt amiért is szívesen.:D
  B