BIGTorrenteStone

eStone – bigtorrent fúzió avagy mi történt a bigtorrenttel

Sziasztok! Egy elég érdekes közlemény látott napvilágot a napok óta elérhetetlen bigtorrent oldalon:

 

„Sajnos a bigtorrent bezárja kapuit és beleolvad az eStone-ba.

Nincs más dolgotok csak egyszerűen bejelentkezni. Mindenkinek a feltöltött adatmennyisége és az aránya megmarad.

Az első belépés alkalmával ezeket vegyétek figyelembe:

 • ha fent vagy eStonen akkor simán beléphetsz az eStone jelszavaddal is ha mind a 2 oldalon megegyező email cím van megadva,
 • ha nem voltál regisztrálva az eStone oldalom akkor a Bigtorrenten használt felhasználónévvel és jelszóval be tudsz lépni,
 • amennyiben nem sikerül a belépés kérj jelszó emlékeztetőt.

Amennyiben a jelszó emlékeztetővel sem sikerül belépned, akkor írj egy emailt az eStone bejelentkezési oldalon kiírt email címre.

Kérlek a kliensből ne töröljétek a torrenteket! Hamarosan az összes zöldre fog váltani. Kis türelmet…

Az elérhetőség: http://estone.cc”

 

Kiemelném az első sort, ahol sajnálják, hogy megszűntek, és hogy beleolvadtak az eStone-ba XD Hát, izé van mit.

Gondolom ha már ez a két csodás oldal így egymásra talált, illene pár szót mondanom az esküvőn. Mivel a biget viszik, ő lehet a menyasszony, így kezdjük hát vele.

A bigtorrent az egyik leghosszabb ideig működő kamu oldal volt amit valaha láthattunk. Az eredeti big ugyanis már több mint tíz éve bezárt.

Az új oldal össze kalapozott annyi birkát amennyit tudott, és új címen és motoron folytatta. De már nem igazán érdemelte meg a big, vagyis a nagy jelzőt.

A vőlegény viszont még rajta is túltesz. Elég ócska egy családból származik. Apukája a kamu xider, anyukája pedig a kamu beload. Kettőjük egyesüléséből jött létre a szerelem gyerek, az eStone.

De még maga az eStone sem eredeti. Maga a név is az nCore-ot kívánja másolni, ahogy a dizájn is. De annak idején őszintén megmondták, hogy ők már arra számítanak, hogy az ncore helyébe lépnek ha egyszer bezár. Mivel ez még nem történt meg, nem lehettek nCore, így lettek eStone.

Milyen kis türelmetlenek nem? 😀 Édes istenem, egy komplett vállalkozást építeni megszűnt oldalakra? 😀 Elképzelhető, hogy a big-re se akartak várni, csak keresztbe lenyelték.

De kérdem én, mi ennek az értelme? Hiszen ömlenek az adatbázisok az oldalba, a támogatás is szépen csurran és cseppen. De még sincs látszatja. Mert nincs az oldalnak más célja, mint utánozni másokat.

De talán majd most sikerül, a big felhasználói és bónuszpontjai a csillagokig repítik az estone oldalt, és bebizonyítják nekünk, igen is kifizetődő ötlettelennek lenni, és hogy az egyediséget nagyon is túlértékelik.

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • B
  • B
   Balint Jozsef
  • 2021-12-26
  Sziasztok! Elfelejtettem a jelszavamat es nem tudok belepni. Ranyomok az elfelejtett jelszoraes erre a regisztracios oldalt adja! Mit tudok csinalni hogy betudjak lepni? Kosz a segitseget.
  A hiba nem az ön készülékében van, valóban csak regelni lehet XDD Gondolom szeretik a dupla regeseket XD Nos, írhatsz a címükre ahol talán elmagyarázzák, hogy miért is jó ez nekik: [email protected]
  Egészségedre. XD Millió spamet kívánok. XD
  Majd megy a mail, hogy egy arab sejktől 2millárdot örököltél, majd add meg a bankkártya adataid. Kösz!
  B