FullmixmusictorrentTorrent oldalakTracker info

Bezárt a FullMixMusic

Sziasztok! Sokáig nem akartam érinteni a témát ugyanis mindig van bennem egy fajta ellenérzés a kis oldalakkal kapcsolatban. És most nem a szokásos jelzőkre kell gondolni mint a gyér tartalom, inkompetens vezetés vagy az igénytelenség.

Pusztán csak nem szívesen írok olyan oldalakról melyekről az olvasó maga is eme irományból fog értesülni. Van ilyen oldal? Ja csak volt? Hát igen ez igen csak igaz a FullMixMusic nevezetű oldalra is.

Miért írunk róla mégis? Hát mert az egyik kolléga régen az ő kollégájuk is volt. Így hallottam elég olyan sztorit az oldalról, hogy el is menjen tőle a kedvem.

Húztam amíg tudtam, de az idő haladtával csak elkezdett megfelelni az oldal minden olyan irányelvnek mely szerint szerintünk bezárt oldallá lehet nyilvánítani:

1. A staff hivatalos bejelentést tett az oldal bezárásáról

2. Az oldal legalább 3 hónapja inaktív, hír nélkül

3. Ha egy oldal megváltoztatta a nevét, mert akkor a régi továbbra is halottnak számít.

De jöjjön a nyers sztori. Az oldal még novemberben lett elérhetetlen amit szolgáltatásváltással magyaráztak ami viszont máig nem történt meg:

„Sziasztok! A FullMixMusic oldal egyenlőre szünetel szerver szolgáltató váltás miatt.Az indításról mindenkit értesítünk.”

Nem lennék azok helyében akik erre az értesítésre várnak. Mindenkit amúgy sem kell értesíteni, elég csupán az oldal tagjait.

Viszont az oldal facebook oldala továbbra is aktív és vígan posztolgat ezzel totál megzavarva a felhasználókat:

Milyenek ezek a felhasználók? Képtelenek hónapokig síri csendben várakozni. Mellesleg addig örüljetek míg valaki megkérdi mi van veletek. LOL

Amúgy meg ha nem posztolgatnának úgy mintha mi sem történt volna kommentek sem érkeznének hiszen aki a fészen log az ráér és biztos rendbe rakta már a dolgait különben gőzerővel az induláson dolgozna.

Ilyenkor igen is rákérdeznek, hogy te figyelj mikor indultok? Viszont volt értelme ugyan azt a kérdést feltenni százszor, ugyanis ha a kérdések nem is, de a válaszok viszont az idő múlásával megváltoztak:

„Az oldal bezárt,ha újra indulna akkor mindenki értesítve lesz.”

FullMixMusic

Hoppácska! Van különbség a bezárás és az ideiglenes szünetet jelző szolgáltatót váltunk szöveg között. Érzékeltetném, hogy az utóbbi nekünk pár órácskát vett csak igénybe.

Azóta viszont már a domain címük sem elérhető. Eddig ugyanis ott legalább betöltött valami ingyenes csináld magad fórum a nevükkel.

De nincs bezárt oldal némi nosztalgia nélkül. A fent említett kedves kollégám mesélt dolgokat a staff szobából. Jöjjön hát pár kulisszatitok.

A kollégám sokszor keveredett vitába velük olyan dolgok miatt, mint például a minta képek lopása.

A vezetés nem csak, hogy az ncore-ról tradelte a cuccokat, de ebből nem csináltak titkot ugyanis még a vízjeles képeket is hozzá csapták a csomaghoz.

Ez még nem vette kedvét teljesen az oldaltól, de mikor admin létére kötelező volt rendszeresen feltöltenie is, az már nem fért bele az idejébe.

Hát igen, egy kis oldalon mindent kell csinálni. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én megkönnyeztem a történetet, pont úgy mint ezt a bezárást amire csak azt tudom mondani, hogy ami nem megy azt nem kell erőltetni.

Hiszen még egy most induló oldalnak is rendelkeznie kell megbízható szolgáltatóval, megfelelő anyagi háttérrel, személyzettel, célokkal, és a pontos tájékoztatás képességével. Pláne egy olyan oldalnak ami már évek óta üzemel.

Miért van az, hogy ezek hiánya mindig csak a kis oldalakat sújtják? Az első bekezdésemben már ott a válasz.

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • Sajnos ez várható volt, ha már tavaly óta nem működik az oldal.
  K
  • K
   Kelemen Ferenc
  • 2021-11-05
  Szomorú hogy vége az oldalnak
  K