nCoretorrentTorrent oldalakTracker info

nCore: Prémium, prémium és prémium!

Sziasztok! Úgy látszik kifogyhatatlan az ncore ha arról van szó, hogyan hívják fel a figyelmet a támogatás opcióra.

Most a Magyar Vöröskeresztet állították csatasorba:

Kedves Felhasználóink!

A Magyar Vöröskereszt a koronavírus elleni küzdelemhez önkénteseket keres. Bővebb információt a szervezet honlapján (http://voroskereszt.hu/hogyan-segithetsz/onkentesseg/…) vagy a

Magyar Vöröskereszt

Facebook-oldalon találtok.

Ha részt veszel a védekezésben azt mi egy hónap prémium funkcióval tudjuk megköszönni.
A funkció aktiválásáról bővebb információt itt találtok: https://ncore.cc/wiki.php?action=read&id=2222
– Figyelem! A hír közzétételét nem a Magyar Vöröskereszt kérte, nem is tud az akcióról! –

Szép gesztus lenne, ha az a lenne ott ne lenne. Ezt a kezdeményezést a prémium szekció reklámozása nélkül is véghez lehetett volna vinni, és akkor valóban egy szép és önzetlen gesztusról beszélhetnénk.

De azt hiszem akik követik az ncore híreket, azok már jól tudják, hogy  nem nagyon találni olyat, amely ne a támogatásra hívná fel a figyelmet.

Még a karácsony sem az igazi egy hamisítatlan prémium akció nélkül:

Az ünnepekre tekintettel Prémium akciót is hirdetünk, melynek keretében akár 100%-kal hosszabb időre vásárolhattok előfizetést. A részleteket a Prémium menüben találjátok.

A Magyar Vöröskereszt természetesen nem tud a legújabb akcióról mert ez valójában nem is róluk szól.  Aki akar segíteni az nem a prémium akció miatt fogja ezt megtenni, mert akármilyen hihetetlen a prémium szekció és a megannyi „akció” az oldal vezetésén kívül senkit nem hoz igazán izgalomba, és senkinek sincs fent a „10 legfontosabb dolgok” listáján. De ha valakinek szerepel a bakancslistáján, akkor elnézést kérek.

Arra viszont remek, hogy minél több emberhez elérjen a Vöröskereszt felhívása, és még a prémium akciónkról is újabb emberkék szereznek tudomást. Csak nem?

Persze biztos csak rosszmájúak vagyunk, de sajnos elég szkeptikus lesz az ember mikor azt látja, hogy az ncore a nyáron a vírusidőszakban még efott belépőket sorsolt ki egy feltehetően fizetett akció keretében.

Tehát ha rajtuk múlott volna mehettek volna a tömegbe a fertőzötteket gyarapítani. De most hirtelen fontos mások élete és egészsége és fontos a járvány elleni küzdelem is. Ami viszont minden épeszű ember szerint a megelőzéssel kezdődik.

Szóval a két akció kissé ellentmond egymásnak, de szerencsére mi azért megtaláltuk a közös nevezőt és az nem más mint a jó öreg pénz. És máris egyből érthetőbbé vállnak az egymásnak ellent mondó hírek. Hiszen mindig csak az számít, hogy éppen mit kíván meg az érdek.

Ez lényegében egy amolyan demo akció. Kipróbálhatod milyen seedelés nélkül torrentezni, és ha megtetszik az egy hónap lejártával hosszabbíthatsz.

Vicces, hogy ennek kivitelezésére van elég ember, sőt egy külön címet is létrehoztak erre az alkalomra:

Ha részt veszel/vettél a járvány elleni védekezésben, azt mi egy hónap prémium funkcióval tudjuk megköszönni.*

Van hivatalos e-mail címed, vagy meg tudsz valakit kérni, hogy írjon egy e-mailt?

• Írj/írjatok egy e-mailt a [email protected] e-mail címre, és mi hamarosan jóváírjuk!

De arra sajnos nincs kapacitás, hogy válaszoljanak a felhasználóik leveleire. Erről több nCore felhasználó is panaszkodott a facebookon:

„Szép gesztus, be is lépnék az oldalra, de nem tudok,inaktívitás miatt felfüggesztettek, de nem tudom feloldani mivel hiába próbálok prémiumot venni, nem engedi a fizetést”
„dettó. Fel se tűnik nekik, hogy nem jön a della?”
„Írtam én már az összes elehetőségre, de semmi válasz”
„Nekem is ez a helyzet.. írtam emailt de semmi válasz.”
„Nálam is ez a helyzet😔sehogy nem tudom magam újra aktiválni hiába írok nekik”
„Ncore staff, veletek hogy lehet felvenni a kapcsolatot? Emailre kb 2 hónapja nem kapok választ.”

De az is bent van a pakliban, hogy ezrével nem fognak írni az emberek, hogy mentem a járvánnyal szellem bokszolni a prémium akció miatt.

De utána néztünk mennyit is ér az nCore-nak a segítségetek és az, hogy kockáztatjátok az életeteket.

Szóval jöjjön egy feladvány a végére.

Ha 3 hónap prémium 2032 Ft, akkor mennyi az egy hónap? Igen, pontosan annyi. 😀

Ez az összeg azt hiszem még az egészségügyben dolgozók fizetését is alulmúlja. Ez nem tudom kit fog motiválni.

Minden élet számít, ahogy minden felhasználó is számít. De mikor azt látom, hogy emberek panaszkodnak arra, hogy nem foglalkoznak a problémájukkal, hogy nem tudnak belépni az oldalra, akkor nehezen tudom elhinni, hogy tényleg fontosak az oldalnak. Ennek fényében még érdekesebb ez a kis felhívás.

Az értékelésem a következő: Ez a gesztust üresebb mint a futballstadionok, és nem volt más célja mint a prémium szekciót reklámozni. Hiszen senki nem gondolhatja azt komolyan, hogy egy hónap prémium bárkit is motiválni fog.

Lehet elintézem, hogy mi is megosszuk a Vöröskereszt felhívását, hogy megmutassuk nekik, a prémium szó leírása nélkül is lehet híreket kiírni és megosztani.

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • L
  • L
   Lőrincz Csaba
  • 2021-11-26
  Dear PROCORNET! I want to cancel my nCore premium registration. Please do not unsubscribe from my credit card more than once. Best regaeds: Lőrincz Csaba Pál
  Sok hülyeséget láttam már életemben, de azt hiszem a pálmát te viszed. XD Mondanám hogy tiltsd le a kártyádat, de ahogy elnézem bármelyik kamu szar oldalnak megadod az adataidat, szóval mind1. XD Az ncore mellesleg biztos nem vonja a pénzedet.
  Múltkor volt egy kutatás a Netflixnél, hogy hány fiókot deaktiváltak, akik 1éve be sem léptek, de a havidíjat nem mondták le, hát bazi sok volt. Ezért jó ez a havi megujúló model, mert a sok szerencsétlen le se mondja. XD Aztán egyesek csodálkoznak, hogy nincs pénzük XD
  Ezen mi is meggazdagodnánk, de én ezt a havit nem aktiváltam és aki egyszer támogatott, az örökre támogató marad. Így azért szerintem korrektebb. XD A Netflixn az más, az amolyan tv csatorna szint XD Csak a tartalom ég és föld XD
  Hát figy azért nem más, előfizetéses model, most nem mindegy hogy Netfflix, Vodafone, seedbox vagy lucky box előfizetés? Ha nem használod fizetsz a semmiért lényegében.
  Most vegyük pl. a netflixet 1évig fizeti a semmit havi 5000ft vagy mit tudom én mennyi, az 1év alatt 70.000Ft a nagy semmire. És még ki tudja, miért fizet, amit ugyanígy nem használ az illető. Előző cégnél is több évig fizettünk olyanokat, amit nem is használtunk. Szóval ez tény, lusták az emberek lemondani.
  B