nCoretorrentTorrent oldalakTracker info

nCore fiók 7500 forintért

Sziasztok! Soha nem látott ütemben terjed a koronavírus hazánkban. De ez nem állhat a torrentezés útjába, sőt sokak most kaptak rá igazán az ízére. Kicsit olyan ez mint a maszturbálás. Valaki tagadja, valaki nem, de mindenki csinálja.

Hazánk legnagyobb torrent oldala nem csupán a legnagyobb torrentes közösségel rendelkezik, de remek üzleti érzékkel is. Tegnap őket is megérintette a fekete péntek és szájber november szele, és megalkották saját akciójukat a szájber hétfőt:

Nagyon jó lehetőség azoknak akik támogatnák az oldalt de év közben kicsit drágállják. De mi van azokkal akik csupán letöltenének, és nagyobb gondjuk is van annál, hogy az ncore torrent oldalt naponta meglátogassák? Hát ők bizony megszívták.

Ugyanis ha 8 hétig nyomod az ágyat (sokkal megesik manapság) akkor az oldal felfüggeszti a fiókodat, és legkevesebb 5000 forintért adják csak vissza:

Elképzelhető, hogy idővel egy pozitív covid teszt is elég lesz a fiókunk visszaszerzésére, de jelenleg 5000 forint alatt nem kaphatjuk vissza.

A neten 500 és 1000 forintokért lehet ncore meghívót kapni. Igaz van kockázat, hiszen  ha csalóba botlik az ember át is verhetnek.  Szóval mégis csak jobb, ha inkább az ncore vezetésétől vásároljátok vissza a fiókotokat. XD

Ezen megoldást a legjobb zsarolóoldalak is megirigyelhetnék, hiszen a kedves delikvens nem képes sehová sem kattintani. Vagy fizet, vagy bezárja az oldalt de akkor elbúcsúzhat a fiókjától.

Kevés olyan oldal van melyre ingyen regisztrálhatsz, de évek múltán meg kell fizetni az árát. És ez bizony nem a seedelek nem seedelek történet, ugyanis a kedves olvasónk jelenleg is több tucat torrentet futtat.

De ez nem számít. Be kell lépni. Miért? Mert be kell lépni. Remélem világos az indoklás. Ez azt hiszem szöges ellentéte a korábbi akciónak amit a vírusra való tekintettel hirdettek meg:

Való igaz, hogy azóta a csúnya felhasználókra való tekintettel ezt vissza is vonták, de vajon mi a mentség arra, hogy az általuk büszkén hirdetett elveiket felcserélték a jó magyar forintocskára?

Éppen akkor amikor a legnagyobb szükség lenne némi megértésre és valódi összefogásra. Tavasszal még senki nem érezte a helyzet valódi súlyát, hogy mit is jelent ez a járvány. Mégis sokan verték a mellüket és divatból nem voltak restek kitenni vagy megosztani hasonló híreket.

De mi van most? A mély döbbenet, mert százak és ezrek hallnak meg, és az ilyen üres gesztusok semmit de semmit nem érnek. Sokak a háttérben  meg azon ügyködnek hogyan gazdagodjanak ebből is meg. Hogyan tegyék a szöges ellentétét annak amit hirdetnek.

A hangzatos szavak és a facebook megosztások nem fogják megállítani a járványt. Ehhez valódi összefogás szükséges, és olyan akciók melyek otthon tartják az embereket. Ilyen lehet egyetlen film vagy sorozat is melyet a család otthon együtt néz meg.

Rengeteg ember vesztette el az állását. Olyan emberek akik előtte sem azért kezdtek torrentezni mert felvetette őket a pénz. Én úgy gondolom ők a valódi vesztesei az ilyen intézkedéseknek, őket adóztatják most meg.

Semmi bajom azzal, ha valaki felismeri az üzletet és azzal sem ha keres egy „kis” pénzt. De ne mondjuk, hogy érdekelnek a felhasználóink, ha csak a lehetőséget keressük hogyan húzhatnánk  le őket.

Sokan fizetni fognak, de lesznek olyanok is akik inkább újra regisztrálnak. A torrentek melyeket futtatnak pedig mennek a levesbe. De ez senkit de senkit nem érdekel. Pedig nem ez volna az egész lényege?

7500 forint egy fiókért? Erős túlzás. Az új mottó: Ne fizess ncore meghívóért, csupán a saját fiókodért.