Diablo TorrentnCoretorrentTorrent oldalakTracker info

Diablo Torrent: Halloween tökvadász játék és egy kis támogatás

Sziasztok! nCore után szabadon már sokadik alkalommal kerül megrendezésre a Halloweeni tökvadász játék, mely az ncore játékához hasonlóan összegyűjti a rengeteg szabadidővel rendelkező felhasználókat, hogy napokon át kis képecskére kattingassanak:

Sziasztok.

Halloween alkalmából tökvadász játékot indítunk.

Az oldalon véletlenszerű időközönként figurák jelennek meg, melyekre ha rákattintotok, akkor vagy bónuszpontot kaptok, vagy bónuszpontot veszítetek attól függően, hogy az elkapott figura jó, vagy gonosz.

A Főoldal – Játékok – Halloweeni játék menüpontra kattintva láthatjátok, hogyan álltok a vadászattal.

A jó és gonosz figurákból a legtöbbet gyűjtő 25-25 ember a játék végén megkapja a „Top 20 Jó Halloween Figura Vadász”, és a „Top 20 Gonosz Halloween Figura Vadász” medálokat.

A játék 2020.10.29-én 23:59:59-kor kezdődik és 2020.11.01-én 23:59:59-kor fejeződik be.

Éjjel ritkábban jönnek a figurák, hogy pihenni is tudjatok.

Mindenkinek jó gyűjtögetést, és jó vadászatot!

Forrás: https://torrentek.info/forum/torrent-oldalak-hirei-bittorrent-news-/210372-diablo-torrent-halloween-toekvadasz-jatek.html

Hát nem izgalmas? Hát izé..

De a Diablo  idén újított, nem csupán a tökökre lehet majd kattintani:

Ez az édes kis ablak a támogatás opciót leszámítva mindenhol megjelenik. Aki pedig rákattint hamar a támogatás oldalon találgatja magát.

Vannak akik azt gondolják, hogy egy oldalt az a maroknyi ember tartja fenn, akiket nap mint nap a  fórumokon, vagy az üzenőfalakon látunk. Tudjátok? Azok az emberek akik a közösség részei, és nem csak letölteni járnak fel.

Nos, ez óriási tévedés. A nagy oldalakat a hülyék tartják fenn, akik nem tudják, hogy Adblock nélkül nincs reklám. Akik csak letöltenek, nem seedelnek, majd támogatniuk kell az adott oldalt, hogy képesek legyenek letölteni.

Nekik szól ez az alábbi felhívás, hiszen akit érdekel az oldal, az úgyis támogatja. Aki nem akar reklámokat látni, bónusszal kiválthatja. Nem túl igényes megoldás egy ablak, ami minden oldalon megjelenik, ezt nem is vitatom. De gondoljunk csak bele abba, hogy kiknek is készült.

Azoknak, akik szarnak mindenre maguk körül. Agyatlan zombiként mennek fel az oldalra és töltenek le, majd csak néznek meredten mikor hiába kattingatnak, már nem indul el a letöltés. Azoknak, akik nincsenek tisztában a szabályokkal, a saját lehetőségeikkel, és azzal, hogy bizony ők is  a gépezet részei. Nekik igen is az arcukba kell tolni, és még így se biztos, hogy észre fogják venni.

A magyarok egy elég jelentős része azért tölt le, mert kényelmes. Egy másik hányaduk pénzt nem akar kiadni. És a maradék, ami a legkisebb szelet a tortából azért válassza ezt a lehetőséget, mert vannak kincsek, melyeket még a boltok polcairól se lehet beszerezni.

Egy részük megérti, hogy egy oldalnak vannak kiadásai. És elviselnek néhány reklámot, hiszen a híresztelésekkel ellentétben nem okoznak fizikai fájdalmat. De sajnos van egy réteg, ami ingyen tölt, mégis habzó szájjal kritizálja a reklámokat, és azokat akik támogatást kérnek.

Miért? Érthetetlen módon zavarja őket, ha valaki egy kicsit jól jár még akkor is ha őket ez semmilyen formában nem érinti. Még manapság is él az a hitvallás, miszerint akkor vagy jó, ha a másiknál kevesebbet keresel, mert ha nem, kapával és kaszával esnek neked.

Szeretnék ha az oldal tulajdonosa biztosítana platformot a saját költségén,  és tartsa azt fenn a nép számára akik ingyen és bérmentve élvezik az oldal nyújtotta kiváltságokat. Hát van egy hírem, a kommunizmus bizonyítottan nem működik.

Sok oldal számára ez csupán üzlet, és addig működnek míg ez az üzlet nyereséges. Ma Magyarországon ezeket az oldalakat használják a legtöbben. Ők rendelkeznek a legtöbb felhasználóval. Ezért érdemes néha napján felnézni, és a fennmaradásukra szánni pár forintot.

Verheti a mellét a sok pistike oldal, amelyek többsége 10 év alatt se volt képes megoldani, hogy legalább a nullára kijöjjön,  hogy nálunk nem a pénz a lényeg stb. Ha közben az emberek többsége olyan oldalakat használ mint az ncore vagy a diablo torrent. Hiszen az ő fennmaradásuk többséggel ellentétben biztosított.

Miért ezeket az oldalakat használják a legtöbben? Mert a pénzetek nem elverik, hanem arra költik, hogy legyen Halloweenkor tökvadász játék. Hogy a szerver ne álljon le kétnaponta. Hogy ti felhasználók akkor tölthessetek le amikor csak akartok.

Igaz, hogy a hülyék vannak többen, de ők csupán az evezőt fogják egy nagy hajóban. De a legénység azok akik tudják hogyan és hová is tart ez a hajó. És mindig van felvétel, mindig lehet csatlakozni azok táborába akiknek a véleményét nem a keserűség és tudatlanság formálja meg.

Kérdezz kérdezz és kérdezz. És mindig legyen benned elég megértés a másik válaszára, álláspontjára.

Ennyi a titok! Persze bégetni is lehet, hogy miért van ez a sok idegesítő reklám. De az okosok kérdeznek, majd a seedeléssel összegyűjtött bónuszokból reklámmentességet vesznek maguknak. El lehet dönteni melyik megoldás az ami valóban megoldja a problémát.