Fikablog

Tutitanya – Egy oldal ami a semminél is kevesebbet nyújt

Sziasztok! Pár hete írtuk meg, hogy bezárt a meghívóvadász: https://www.torrentek.org/2020/07/26/megszunt-a-vadaszat/

Azóta a facebook oldaluk is törlésre került, szóval a búcsú végleges. De volt nekik egy partnerük, és egyben kollégájuk, egy tuti nevű egyén az ő tutitanya nevezetű oldalával. Szóval minden elég tuti.

A tutitanya mellesleg szintén egy amolyan csereoldal amit igazán so sem sikerült beindítani. Most azonban az oldal egy teljesen arculatváltáson esett át:

„Tutitanya Témaköre, az egészséges életmód/diéták, a párkapcsolatok, a lelki egészség, a különböző hobbik tematikáit is és sok más mindennel kapcsolatos dolog.

Az oldal tartalmának legnagyobb részét a felhasználói tartalmak adják. Elsősorban a fórum- és közösségi élet az, ami jelentős nálunk, látogatóink egymással beszélgethetnek, információkat cserélhetnek, megoszthatják ötleteiket, tapasztalataikat.”

Azért jó látni, hogy van aki továbbvigye a vadász szellemiségét. A tutitanya témaköre lényegében minden ami a torrentezésen kívül a gyerek eszébe jutott.  Valljuk be ez nem valami sok.

A közlemény arra is kitér, hogy a témáik nagy részét a felhasználók adják, és jelentős náluk a közösségi élet. Nos ezzel szemben ez a látvány fogadott minket:

 

A fórumokban többségében egy téma található, azt is a tulaj saját maga hozta létre. Talán megártott neki a meleg, ezért vizionál itt felhasználók által létrehozott témákról. De nézzük milyen exkluzív tartalmakat kínál a tanyavilág:

Mit tennék ha a 15 éves lányom teherbe esne? Hát nagyon meglepődnék, ugyanis nincs lányom. XD De érdekes dolgok történnek ebben a tanyavilágban.

A biztonság kedvéért 18 év alatt senki ne regisztráljon. De szerintem az idősebbeknek sem hiányzik, hogy ez a tuti megtermékenyítse.

Külön poén tuti profiljában szereplő 1578 darab hozzászólása, ugyanis mi csupán hetet számoltunk össze az egész oldalon. XD

Az ilyen tuti félék annak idején látták milyen népszerűek a csereoldalak, és ezért fogtak a bittorrent témába bármiféle tudás és tapasztalat nélkül. Most, hogy a fórumok egyre kevesebb embert vonzanak, hirtelen vallást vált és berendez egy kommunát. Hát izé, sok sikert, ráfér.

 

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • S
  • S
   samu
  • 2020-08-09
  Mi ez a tinimamák? :D
  L
  • L
   lenorern3
  • 2020-08-09
  Körülbelül :D
  D
  • D
   duztef
  • 2021-04-29
  vicces
  D
  • D
   duztef
  • 2021-04-29
  Szerintem a legjobb csere oldal! A TutiTanya :) Én egyáltalán nem látok ott ilyen témákat. Nemis így néz ki az oldal..... Nem értem miért kell minden csere oldal az Adminak köpködnie, Inkább összefognának...
  Szerintem meg a saját neveden is írhattál volna. :D Mindig hiteles az aki kamu névvel és méllel írogat XD De kedves tőled, hogy a saját oldaladat reklámozod. :D Tőlem pedig még kedvesebb, hogy hagyom.

  Hol is kezdjem. Igen, a tutitanyán nincsenek ilyen témák de semmi más sincs. XD Aztán mindenki döntse el hogy ez pozitívum-e vagy sem. XD

  Nem szokásunk köpködni, ha jól értem ez egy kritika volt. És ez a valami még csak nem is csereoldal XD

  Az oldal pedig azért nem így néz ki, mert a tulaj a fejébe vette, hogy minden ingyenes szart ki fog próbálni a világon. XD

  Szerintem ne akard hogy megnézzük magunknak, mert az újabb hasonló cikkeket fialhat. :D

  Igen, szép dolog az összefogás, ahogy látom már bele is kezdtél:

  https://www.torrentek.org/utsv4/attachments/screenshot_2021-04-29-torrent-invites-1-to-buy-trade-sell-or-find-free-tracker-invites-png.1295/

  Sikerült partnerségre lépni egy oldallal ami valaki más nevét használja, és legjobb tudása szerint másolja az egész oldalt:

  https://www.torrentek.org/utsv4/attachments/screenshot_2021-04-29-torrent-invites-1-to-buy-trade-sell-or-find-free-tracker-invites-1-png.1296/

  Köszi de az ilyen elit klubokból inkább kimaradunk. XD
  A