Tracker info

Megszűnt a vadászat?

Sziasztok! Napok óta elérhetetlen a meghívóvadász. Aki nem hallott róla ne csüggedjen, csupán egy 8 éves cserefórumról beszélünk.

Azok kedvéért akik messzebbről indulnak, a cserefórum olyan oldal, ahonnan az emberek torrent oldalakra juthatnak be. Persze csak ha nem vagy mazoista, és nem inkább a facebook-on tarhálsz a saját családod és barátaid előtt. XD

Amíg a facebook nem véd meg a csalóktól és a kamu hirdetésektől, addig a meghívóvadászhoz hasonló oldalak igen.

A meghívóvadászt még 2012-ben alapította néhány szakadár torrenttrade staff tag, ami szintén egy csereoldal volt. Nem is akármilyen. A maga idejében a legaktívabb, legnagyobb oldal volt az övék.

Csak a vezetőség beleunt, hogy nincsenek komolyabb fejlesztések, meg úgy állatába véve semmi, ezért új oldalt dobtak össze, és körüzenetekkel vitték a torrenttrade-ről akit csak tudtak.

Így indult a meghívóvadász, a még aktív torrenttrade tagok segédletével. Az első pár évben még volt némi lendület, aztán szépen lassan archiválta magát az oldal.

Olyannyira, hogy talán még észre sem vették, hogy nem elérhetők. Hamarosan kiderül, hogy ez búcsú örökre szól-e.

 

  • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

    Rangok és titulusok:

    Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

    https://www.torrentek.org/utsv4/register/

    Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

  • D
    • D
      Dani
    • 2020-07-31
    Nem kár érte
    D