Fikablog

Megtámadták a torrent funokat

Sziasztok! Egy egészen jelentéktelen incidenst jelentünk be nektek ezen a forró nyári napon. Open, alias hádész, alias 300, alilas húgyagyú sokadjára is útjára indította kamu ti-org projektjét:

 

Ezt nem máshol jelentette be mint a méltán ismeretlen torrent funoknál. Pontosabbat szét spemelte az egész oldalt:

 

 

Vicces mikor egy magyarul is nehezen értő oldalon próbálnak ilyen google fordítós angollal érvényesülni. A kedvencem mégis az alábbi téma:

 

Itt agyalágyult barátunk  éppen azt magyarázza, hogy ez az oldal nem az eredeti szájt, csak egy másolat amit ő, az eredeti ti fejlesztője hozott létre. Azon egyszerű okból, mert ártatlanul kitiltották (hát igen a fejlesztők már csak így járnak) és biztos benne, hogy mások is jártak így, ezért abban reménykedik ez nekik is új otthonuk lehet.

De had jellemezzem az egészet egyetlen szóval. Hazugság. 😀 Kitiltották, mert csaló. És bizony kötve hiszem, hogy a hozzá hasonló emberekkel kívánja feltölteni az oldalát. Szóval még maga se gondolja komolyan akit mond. LOL

Aki kedvet kapott volna az érintett oldalakhoz az kérem vizsgáltassa ki magát.

 

Aki kicsit mélyebben elmerülne az érintett emberek, oldalak munkásságában az látogasson el az alábbi oldalra: https://www.torrentek.org/category/fikablog/

(vigyázat, lapozni kell)