Antiszoc Figyelő

Gonzzo meghajol, avagy az elmebaj fokozódik.

Nem kellett sokat várnunk arra, hogy gonzzo barátunk újabb csemegével örvendeztessen meg bennünket. Aki szintén unatkozik, az közben megtekintheti korábbi bejegyzésünket, mely lényegében ennek az előzménye:

inviteparadox az ellentmondások oldala

ncore meghívó

A történet egy messzi messzi oldalon játszódik egy minden ami BDSM nevezetű témában. Itt kikötözött, szenvedő, kínlódni vágyó néniket és bácsikat osztanak meg azok az emberek akik titokban erről fantáziálnak. Ez a téma mellesleg az erotikus szekción belül lett elhelyezve, így félreérthetetlen az ah ahh dolog jellege. Ennek még később jelentősége lesz, szóval tessék figyelni.

 

Megy is a képek posztolása, a recskázni vágyók is gyűlnek szépen. Erre megérkezik gonzzo aki ma kapta meg az első értelmező kéziszótárát, és egyből megvillantja fene nagy humorát és megoszt egy ilyen képet:

A magyarázat egyszerű, gonzzo szerint a munka is szenvedés, és mivel neki a pucsító építőmunkásoktól mindig erekciója van, ezért úgy gondolja ez a kép itt is megállja a helyét.

De nem mindenki ennyire járatos gonzzo barátunk szexuális szokásaiban, így nem is meglepő, hogy sokan értetlenül állnak a dolog ellőtt:

 

Gonzzo meg is magyarázza, de erre befenyítik, hogy törölje, mert ugye ez már off. Gonzzo viszont trükkös egy figura, ír még egy hozzászólást amiben saját magát idézi és csak ez után töröli az előző bejegyzését. Aminek ugye az a lényege, hogy valójában megmarad a kommentje:

Jó nem? 😀 A lényeg, hogy az írása, a vélt igazsága megmaradjon. Mert egy antiszocnak mimig igaza van és nincs annál élvezetesebb ha ezt mások is látják. De ne csak élvezkedjetek, tanuljatok is valamit.

Tanulj tinó

Egy oldalon nem csak a témákat kell figyelni, hanem a fórumokat is melyekben megbújnak. Így ha nyitunk egy BDSM témát egy erotikus zóna fórumban, akkor nyilvánvaló, hogy csupán egyfajta jelentése van érvényben a szónak. Tehát gonzzo hiába gerjed be a fenti képtől, akkor sem illik az adott témába.

Ezt léna pedig nem tehette volna szóvá, hiszen ezzel az offolást ő indította el. Ezt pm-ben kéne intézni vele, majd jelezni kell az illetékes moderátornak.

A moderálást végző személy pedig nem meg kéri az illetőt, hogy törölje, hanem saját maga intézi ezt el. Mivel ezt nem tette meg, teret engedett ennek a kis közjátéknak.

Na ez van olyankor, ha még a vezetés sem tudja mik a szabályok egy fórumon. Pontosan ezért születhetnek ilyen helyzetek és létezhetnek ilyen elmebeteg megnyilvánulások.

De térjünk csak vissza a ravasz gonzzora. 😀 Simán kijátszotta a rendszert, jelzem nem volt nehéz dolga. LOL Saját bevallása szerint nem illik saját  magunkat idézni, de ő megteszi, mert ha az érdeke úgy kívánja tojik a szabályokra és a jó modorra.

Gonzzo látszólag meghajol, közben kijátssza  és egyben bírálja is a rendszert. Hiszen az, hogy mi szabályos vagy mi nem azt ugye nem mi hanem a főnökasszony dönti el. Kivétel ha antiszoc vagy, mert akkor mindig neked van igazad, és bárkit bármikor kioktathatsz bármiről.

Külön kiemelném a diktatúrás részt. 😀 Amíg a privát oldalakon nem szavazás útján válasszák meg a vezetőket, addig bizony diktatúra lesz. Magyarán a tulaj az aki diktál. Ezzel mindenki tisztában van, egyedül az antiszoc egyének azok akiket ez meglep.

Ha hiszitek ha nem ez egy roppant tanulságos eset volt. Ez a gonzzo se nem okos se nem trükkös. Egy hozzáértő vezetőségi tag az első hasonló akciója után kitette volna. De ma már ilyen nagyon kevés van. Sajnos elég sok oldal kezdő moderátorai a hasonló írásokból tudják meg mit hogyan kéne.

De nem szégyen ez, néha még mi is kérdezünk. Legutóbb éppen azt, hogy  miért nincs még tiltva ez az elmebeteg gonzoo az oldalon, hát kapaszkodjatok meg mert az alábbi választ kaptuk:

hidd el van olyan oldala is ami nem kötekedős

Én elhiszem. De az erőszaktevők sem erőszakolnak minden percben, ahogy a gyilkosok sem gyilkolásznak egyfolytában. De ez nem menti fel őket azokban az időszakokban amikor igen.

Annak idején a moderátorok voltak a rendőrök és az adminok pedig a bírák. Ők testesítették meg az igazságszolgáltatást, ők tartatták be a rendet a fórumokon.

Szép is volna, ha gyilkosok csak azért lehetnének szabadlábon, mert olyan szépen játszanak a kutyával, vagy mert mindig vesznek virágot anyák napján.

Véleményem szerint a vezetőségnek soha sem az egyént kell szolgálnia hanem a közösséget.

Vajon kinek az érdeke egy oda nem illő képet posztolni? Egyedül gonzzoé. Kinek az érdeke lenne az, hogy a témák a rendeltetésünk szerint legyenek használva? A közösségnek.

Amíg ez nem esik le addig lesznek még hasonló incidensek. Persze gonzzo nem állt itt meg. Miért is tenné?

A fenti képen a küldj egy mosolyt című fantasztikus játék szabályait láthatjuk. De gonzzo a nagy gondolkodó ezt is újraértelmezte:

Láthatóan nem sokat foglalkoznak gonzzo újításával aki a kívánság kosár című műsorban érzi magát. Az antiszociális elemek kritikusan állnak a szabályokhoz, és igyekeznek azokat újra értelmezni.

Vannak azon kevesek akik elolvassák a szabályokat, majd írnak. A többség megnézni mit írtak előtte, és folytatja. Az antiszoc elemek pedig egyikkel sem foglalkoznak, s éppen ezért nem illenek bele a képbe.

De érkezzék a feketeleves:

Léna lett a hónap fórumozója, és gonzzo megragadja az alkalmat, hogy benyaljon. Pár perce még pont Lénával vitázott, és az ő szórakozását rontotta el. LOL

Arra is emlékeztet, hogy legutóbb ő nyert és felajánlotta a nyereményt a következő győztesnek. Tehát mind köszönjük ezt meg gonzzonak, hiszen ő tette lehetővé ezt a nagy nyereményt lénának.

De vajon feltűnik e a vezetőségnek, hogy ez csupán  üres gesztus, egyfajta önfényezés, hiszen ahhoz hogy valamit oda adj, előbb meg kéne kapnod, tehát gonzzo lényegében a vezetőség pontjaival ékeskedik.

Láthatóan nem. 😀 De egy antiszocnak mindig igaza van, szóval totál fölösleges ezt elismerni. 😀

Gyááááj. Annyira szánalmas nem? 😀 Kap valaki egy semmit nem érő címet, majd az illető el is hiszi, hogy ez fontos titulus és ő ezt megérdemli. 😀 És mivel  ő nem a hatalmas jutalomért tette amit tett, ezért felajánlja másnak. 😀 És tesz róla, hogy ez ne merülhessen feledésbe. 😀

Szerencsére érkezik macseklany, hitelesíteni az egészet. Hiszen mi is lett volna, ha most nem írja be, hogy köszönöm gonzzo. 😀 Köszönöm gonzzo, hogy diktátornak nevezel és hogy totál hülyének nézel. Köszönöm, hogy mindig kijavítasz. 😀 Köszönöm, hogy itt vagy, hiszen mi lenne velem nélküled?

Látjátok? Így is lehet. Nem kell kitiltani a kötekedőket, meg is lehet köszönni nekik.

  • svabi
  • 2020-07-05
"Éjen a diktatúra"

Bolond ez az ember. :D