A nagy gonzzo410 sztori

Sziasztok! Folytatódik nagy sikerű sorozatunk, melyben antiszociális elemeket mutatunk be. Tudjátok? Ők azok a nem hétköznapi hősök akik bizony köztünk járnak. A mai kiválasztott  gonzzo410 alias pamutcsiga, egy igazi kisember aki mindig nagynak akar látszani. Ez sajnos néha hitleri komplexushoz és megoldásokhoz vezet. Kezdésnek jöjjön egy hamisítatlan eredettörténet egyenesen a zárt osztályról, a titkos gonzzo aktából:

Gonzzo egy önjelölt írásszakértő, aki képzeletbeli dupla regesekre vadászott. Elég volt ha két tag ugyan úgy köszönt, és gonzoo máris dupla reggel vádolta meg őket. Ez még egy moderátortól is erős lenne, de ő ezt ráadásul szimpla vip ranggal követte el.  A sokadik ilyen akciója után örökre kitiltották a torrentek.info-ról. Amikor Dark Angel átvette az irányítást, hirtelen újra beregelt és heves nyalásba kezdett. A célját elérte, vissza kapta régi fiókját. Dark mentségére szolgáljon, hogy a gonzzo nyelve csodákra képes az ember ánuszával.

ncore meghívó

( Itt pont dark első számú pincsikutyájaként debütál: https://torrentek.info/fuzio?page=1

Hát nem édes ahogy minden szavát megvédi és elismétli a gazdinak? Jó kutya. )

Később seggnyalása jutalmául, és a felé mutatott bizalom jeleként, előéletéről mit sem tudva moderátori rangot kapott, amit ő egyfajta önigazolásként élt meg, magyarán, hogy régen is neki volt minden vitában igaza, különben nem lenne megint itt. 😀

Elsőre nem fogadta el a felkérést, úgy viselkedett mint valami szűzlány. Lihegett és röhögött, nem hiszem el, nem hiszem el felkiáltásoktól volt hangos a munkanélküli hivatal. Pedig mindig is erre vágyott, hogy egyszer neki is felteszik azt a bizonyos kérdést. Hiszen tudjátok? Jogok nélkül is a moderátort játszotta. Ő azt képzelte  különleges, ő az egyetlen, és hogy a földöntúlii képességeinek köszönheti a kinevezést, pedig minden vip tagot felkértek. 🙂 De ismétlem, akkor még semmit sem lehetett tudni egyre elhatalmasodó elmebajáról.

Moderátorként is tovább vadászott a képzelt ellenségekre,  de ennél kicsit messzebb is ment. Minden aktív tag ip címét átvizsgálta, még a tulajdonosét is. Tudjátok? Azét aki valóra váltotta az álmát. Aki nélkül soha az életbe nem kapott volna egy újabb esélyt.. Aki elvette a moderátor szüzességét.

Miközben gonzoo keverte amiből ő maga is készült, egy barátja bevette maga mellé dísznek, egy amolyan csendes társának készülő új oldalára. Valószínűleg előadta milyen fontos személy ő a torrentek.infón.

Mikor napvilágra kerültek gonzzo beteges és szó szerinti sötét titka, úgy dobták ki ismét az infóról mint macskát szarni. Később Dark beregisztrált az oldalukra is, mert gonzzo társa meghívta. Gonzzo ezt nem tudta, de mikor meglátta Darkot próbálta elhitetni vele, hogy hát ő mindenről tudott és megengedte de csak akkor, ha vissza jöhet a torrentek.infóra. 😀 Persze erről szó se lehetett. 😀

Dark jókat nevetett ezen hiszen jól tudta, ez az egész gonzzo tudta nélkül történt, ő mégis ennek az ellenkezőjéről próbálta őt meggyőzni. És mi a legjobb taktika egy senki ellen? Semmibe kell venni. Dark nem válaszolt egyik írására se.  Ezzel sikerült úgy kiborítania, és végső kétségbeesésében törölte Darkot, hogy megőrizze  maradék méltóságát. De mikor a társa megtudta a jogtalan törlést, vissza engedte Darkot és gonzzot tiltotta ki. 😀 Persze ezzel nem büszkélkedik el a nyomorék. 😀 Az ember aki a saját oldalán bann-t kapott, ez olyan terep ahol az előtt még senki sem járt. 😀

Érdekes történet, de mi lehet szegény gonzzoval azóta? Biztos megváltozott. Hát izé, nem. 😀

Ha hiszitek ha nem, VIP azon az oldalon, ahol ha Dark nincs tulaj is lehetne. 😀 😀 😀

De mégis miért égeti ott magát vip-ként ? Mivel tölti el az idejét? Hát ezzel:

Gonzoo akcióban! 😀 Tag létére ismét a moderátort játssza és megszabná mely témák törölhetőek és melyek nem. Gondolom a rutinosabbak tudják, hogy ez a mindenkori staff hatásköre. Egy mezei felhasználó nem kérhet ilyet. Erre csak olyan vetemedik, aki a szabályok fölé helyezi magát. Ez az antiszoc, közösségbe nem való elemek egyik főbb ismérve.

Látható, hogy az első provokációjára nem is reagáltak, erre a mai napon ismét beírja. Várja a választ, várja, hogy ismét konfrontálódhasson. Szintén egy tipikus antiszoc viselkedés jegy. Nem vagyok a téma szakértője, de hallottam már olyanról, hogy valakinek csak úgy volt erekciója, ha előtte jól pofán verték.  Csak nem erre játszik? LOL

De figyelitek? Hogy oda szúrt az utolsó mondattal. 😀 😀 😀 A moderátorok valóban nem tudnának mit kezdeni vele, de ez pont neki köszönhető. Hiszen a fórumok moderátorainak jogai nagyban korlátozva lettek a gonzzo precedens után. Előtte ugyanis nem volt példa arra, hogy valaki ip címeket gyűjtsön, majd arra verje ki.

Mivel ip címek közelébe többé nem juthat, már csak a nosztalgia marad. Ilyenkor saját bevallása szerint az emlékek hatására mindig heves szeretkezésbe kezd:

Vagyis neki már ez is annak számít.  LOL Szinte látom ahogy felcsapja a 7 éves ip cím listáját, meggyújt pár gyertyát, és jöhet az Oh L’Amour!

Az énközpontúságát nem is bizonyíthatná jobban a következő témánál, melyben saját magának gratulál:

A hat azért túlzás, de tény, hogy sokszor törölték vagy dobták ki, (biztos ok nélkül) ilyenkor aztán ugye előröl kell kezdenie szegénynek mindent. A szomorú az, hogy van az a hülye aki a hatodik lehetőséget is megadja neki.

De láthattátok, hogy milyen jellegű hozzászólásokkal érte el ezt az ezret. Persze, hogy elérje nem rest saját maga után írni:

Ugye a fórumok, torrent oldalak alapvető szabálya, hogy nem írunk magunk után, hanem az előző hozzászólásunkat szerkesztjük. Csak hogy akkor még sok időbe telik mire meglesz az ezer, és akkor nem tud magának gratulálni a kisember. Úgy látszik az antiszociális embereknek nem kell az elismerés, megkapják azt saját maguktól is. Arra viszont kétség kívül szükségük van, hogy felhívják magukra a figyelmet. Őszintén szólva nem sok szánalmasabb dolog jut eszembe annál, mint mikor valaki saját magát köszönti fel.

 

De, hogy mennyire kínos a viselkedése a vezetésre nézve is jól szemlélteti az, ahogy próbálják figyelmen kívül hagyni. Az ő javaslatait még csak meg sem fontolják:

Szegény nem érti a célzást, és újra és újra leírja ugyan azokat a dolgokat. Pont mint a kutya akit kizavarnak a házból, és nem érti mit követett el. Üldöznek gonzzzzzo, üldöznek mert te túl jó vagy erre a világra. Hagyd is el gyorsan. 😀

Egyedül szerintem so se fogja észrevenni, hogy még a leghülyébb ötlet is kapott egy megfontolás alatt “címkét” de az övé nem. 😀

De lássunk csak milyen ötletekkel rukkolt elő:

Nem tetszik neki egy fórum részleg, és amíg egy normális ember ilyen helyzetben elkerülné és meghagyná azoknak akiknek igen, addig egy antiszoc eltávolítaná.

Mellesleg tévedsz gonzoooo, a tracker kvíz szekció annyira népszerű, hogy már hamisítják:

inviteparadox az ellentmondások oldala

 

Szóval nem valószínű hogy teljesül a vágya. De ahogy elnézem ez mindent törölne amit nem ért vagy ami nem tetszik neki. Gondolom nem kell ismét leírnom ez mely emberekre jellemző.

De vajon mivel érdemli ki azt az előjogot, hogy büntetlenül köthet bele tagokba, staff tagokba? Csak nem a vezetőséghez való korlátlan hűsége mentesíti őt a szabályok alól?

Hát izé, nem valószínű. 😀 Nézzük csak meg vip létére mi a privát véleménye az oldal vezetéséről:

Ebből a privát levélből az derül ki, hogy gonnzoo ismét moderátor lett, viszont ip címekhez nem férhetett hozzá. Ezt ő a bizalom hiányának könyveli el. Érthető okokból. LOL De lemondott a VIP szobában, hogy mindenki tudja ő moderátor volt. Hát igen, miért legyen egy ip perverz moderátor ha nem láthat ip címeket. 😀

Gondolom témákat áthelyezni, hozzászólásokat szerkeszteni nem lehet anélkül, hogy nem lássuk a tagok személyes adatait. 😀

gonzzonak  továbbá az a véleménye, hogy fard23 kivételével mindenki darkot kopírozza és mindenki dilettáns. XD

Gondolom ez egy kőkemény önvizsgálat eredménye is egyben, hiszen magát is hozzájuk sorolta, és bizony teljesen jogosan. Ezért csak becsülni tudom. 😀

Gonzoo stílus. 😀 Ez megint jó. 😀 Nem tudtam, hogy beszipuzva mindenkibe belekötni az egy külön stílusirányzat.

De azért fura,  hogy valahogy szemtől szemben nem a dilettáns hanem a császár jelzőt alkalmazza:

Gonzzo tehát továbbra is minden írott és íratlan szabályt megszeg, és mi a jutalma ezért? Netán törlés amit annyira kér? Neeeem! Talán bann? Neeeem! Kapaszkodjatok meg, ő lett a hónap fórumozója:

De vicces milyen komolyan veszi magát, egy komplett beszédet is írt az alkalomra. Mintha az oscar díjat venné át.

Hát ha alapkövetelmény a kötekedés, a szabályok áthágása, no meg a kétszínű viselkedés, akkor valóban megérdemli.  LOL

Összegzés: Aki személyes adatokkal él vissza, aki mindenkibe beleköt, aki magát a közösség fölé emeli, az nem való egyetlen normális közösségbe sem.

A staff-nak pedig az a feladata, hogy az ilyen elemeket kiszűrje a normális felhasználók érdekében. Nem dughatjuk a fejünket a homokba. Nem tehetünk úgy, mintha ne lenne egy gonzzo a szekrényben. 😀

  1. Sziasztok! Hát mit mondjak. Szerintem a vezetés a sértéseinek a felét se fogja fel azért van még ott. Igaz az a természet nevű mutogatós bácsit is a vésőkig védték, sőt a mai napig tag.

  2. Akik maguk se tudják mi a normális viselkedés azok nem tudják az ilyeneket kiszűrni. Nc fórumban is akad belőlük néhány.

  3. Sziasztok! Hát elég gerinctelen ez a gonzzo. Jókat nevettem. 😀 Mellesleg van valakinek ncore meghívója?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük