Mi folyik a Torrent-invites Fórumon?

Sziasztok! Érdekes dolgok történnek mostanság a torrent-invites.com oldalon. Körülbelül április óta használhatatlan az oldal.

Random bannolgatások, konkurens oldalak reklámozása a hírekben, csalók visszaengedése, staff tagok tiltása, meghívók árusítása.

Csak néhány a szabályzatnak ellentmondó művelet a jobb napokat is megélt oldalon.

A napokban viszont napvilágot látott egy érdekes közlemény, ami némiképp magyarázatot adhat a történtekre:

https://i.ibb.co/Y0yDRZj/Screenshot-2020-05-23-Return-to-vb4.jpg

ncore meghívó

 

 

 

Fordítás:

Kedves barátaink! A TI sajnos rossz kezekbe került. hummingbird alias GODFATHER az ismert csaló és trader elfoglalta régi oldalunk, és a sajátját új oldalát reklámozza rajta. Az ingyen meghívóknál önkényesen lopott fiókokat árul. Csalókat enged vissza.

Továbbá tagokat tilt ki azzal az indokkal, hogy az oldal elköltözött ami hazugság.

Az oldalt is kedve szerint spemeli, adatokat, jelszavakat ment, a vezetőség fiókjaival is ő ír.

Mivel az illetékesek tehetetlenek, a helyzet pedig tarthatatlanná vált ezért szabad kezet kapva, a régi csapattal egy új címen a már jól megszokott tartalommal térünk most vissza.
Az új cím tehát a https://www.torrent-invite -s nélkül!

Haladéktalanul kérünk minden kedves felhasználót, hogy ne használja tovább a régi oldalt, és ha máshol is ugyan az a jelszava mint ott, azonnal cserélje le.

Az oldal tehát egy sikeres puccskísérlet áldozatává vált. Mint utólag kiderült a vezetőség teljesen elvesztette saját oldala felett a kontrollt, ezért úgy döntöttek, hogy egy az oldalhoz köthető másik címen, új köntösben, de tovább folytatják.

Mivel a régi oldal szét trollkodva továbbra is elérhető, feltehetően újabb hatalmi játszmák kezdődnek egy letűnt királyság koronájáért. Ennek rendszerint a felhasználók isszák meg a levét.

Annyi viszont bizonyos, hogy a közlemény nem kacsa, ugyanis megtaláltuk a képek forrását, hiszen a mai napig elérhetőek! Ami viszont arról árulkodik, hogy jelen pillanatban sem rendeződtek a dolgok.

Itt például az egyik tulajdonos profiljában láthatunk egy fajta beismerő vallomást:

https://www.torrent-invites.com/member/15667-vegas

Itt pedig a fent említett fiókokat árulja az illőt pénzért, közbe meg a sima meghívó csere is tiltott az oldalon:

https://www.torrent-invites.com/forum/bittorrent/tracker-information/4524947-torrent-trackers-for-sell-ptp-btn-bibliotik-hd-spain-nzbs-in-omgwtfnzbs-more#post4524947

Itt pedig az látható, ahogy egy régebbi közleménybe szerkesztik a reklámot:

https://www.torrent-invites.com/forum/the-couch/announcements/260617-torrentinvites-net-the-best-invite-forum-for-free-torrent-tracker-invites

Szóval valami nagyon nincs rendben velük jelen pillanatban sem. Aki tehát tag a torrent-invites.com oldalon, az függessze fel a tevékenységét egy időre. Legalább addig, amíg rendeződik a helyzet.

Hamarosan jövünk a további fejleményekkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük