OXIDOS, vajon ezek mit szívnak?

Sziasztok! Manapság bárkinek lehet torrent oldala és gyakorlatilag azon bármit megoszthat. De vajon tényleg minden a nagyérdeműre tartozik? A ma délelőtti gyógyszemünk ismét eszt a kérdést boncolgatja.

ncore meghívó

Tegnap az alábbi “hír” jelent meg a méltán ismeretlen Oxidos nevezetű trackeren:

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Zsani kvízmesterünk anyukája távozott az élők sorából.
Nyugodjon békében!

Valóban megrendítő, és szomorú ilyen dolgokat olvasni, de együttérezni csupán a rokonok és a közeli barátok tudnak, no meg olyanok akik szintén éltek át hasonló tragédiát. Minden további gesztus csupán üres reakció. Remek példa erre az, hogy az adott “hírt” mélyen megrendülve már viszik is a szorgos méhecskék publikus oldalakra:

Persze jól teletűzdelve címkékkel, hogy a google is felfedezze és kedvezőbb besorolást adjon az adott oldalnak. Így válik valaki személyes tragédiája üres gesztusokká, undorító csámcsogássá és a haszon egyik apró fogaskerekévé.

Egyik hülye elmondta, a másik kiírta, a harmadik megosztotta. Pedig én úgy gondolom, hogy a személyes tragédia pont attól személyes, hogy csupán ránk tartozik. Én személy szerint nem szeretném, ha a gyászom, csupán egy üres bejegyzés lenne olyan oldalakon ahol nem ismernek sem engem sem pedig a szeretteimet.

Nektek mi erről a véleményetek? Valóban ránk tartoznak az ilyen jellegű hírek?

 

A végére egy kis vidámság:

 

Biztató az az oldal, amit még a felhasználói sem támogatnak XD

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük