nCoreTorrent oldalakTracker info

Viszlát kedvezmények! Avagy a nagy nCore svindli!

Sziasztok!  Nagyot álmodott az nCore, aztán beütött a valóság. Két hete őket is megérintette az aktuális helyzet szele, és szerettek volna valami nagyot, valami fontosat tenni és előálltak egy olyan hírrel, amivel úgy érezték ők is tehetnek valamit a támogatások növeléséért, khöm, akarom mondani a felhasználókért:

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a hó végi hit’n’run elszámolásokat felfüggesztettük, azaz a mostantól letöltött torrentek nem számítanak bele a hit’n’run-ba, valamint a 30 napos letöltés megvonásokat feloldottuk. Ezeket a hónap végén utólag fogjuk törölni, ezért az Aktivitás menüt ideiglenesen figyelmen kívül hagyhatjátok.

nCore

Most viszont  azonnali hatállyal visszavonták a kedvezményeket:

 

Kedves Felhasználóink!

Szeretnénk tájékoztatni Titeket, hogy az előző hónapban kihirdetett aktivitásra vonatkozó kedvezmény ebben a hónapban véget ér.

Ezzel a kedvezménnyel a járvány alatt tapasztalt kezdeti nehézségek áthidalására szerettünk volna segítséget nyújtani Nektek, azonban szomorúan tapasztaltuk, hogy sokan visszaéltetek a segítségünkkel:
az intézkedés óta a seedelési kedv nagy mértékben alábbhagyott, a torrentek lassabban tölthetőek le.

Mostantól kezdve annak tudatában töltsetek le, hogy a hónap végén már ismét számon fogjuk kérni a torrentek visszatöltését a korábban megszokottak szerint.

Kérünk továbbá benneteket, hogy lehetőség szerint támogassátok az oldalt akár a legkisebb prémium csomag megvásárlásával is – ez nem kötelező, de sokat segítenétek nekünk vele.

nCore

De vajon valóban az az ok amit kiírtak? Ha valaki önzetlenül tesz valamit annak nem az az elsődleges, hogy mibe kerül. Ha pedig belegondoltok nem sok értelme volt az egésznek hiszen ha rendesen használod az oldalt akkor az ilyen intézkedések fel sem tűnnek. Pontosabban az általuk tálaltak szerint nem volt értelme. Az igazi csavart, a valódi okokat ne az nCore hírekben keresd.

 

Ugyanis ez az egész egy jól kigondolt marketing fogás. Belekóstolhattok a szabad és következmények nélküli letöltés előnyeibe, amolyan demo szinten. Aztán elveszik, ráfogják embertársaitokra, hogy őket okoljátok helyettük, majd benyögik támogassatok minket, hiszen ez az egyetlen út, hogy továbbra is linkeskedj.

De ez mind csak szöveg bizonyíték nélkül nem igaz? Akkor nézzük csak meg mégis mit ajánl az nCore a támogatásért cserébe:

Csak nem?? Hamar feltűnik, hogy az egyik nagy előnye a támogatásnak a kötelező aktivitás felfüggesztése! Tudjátok? Amit a koronavírusra fogva ti is kipróbálhattatok. De miért is adná ingyen az nCore azt amiért pénzt is kérhet nem igaz? Ez a válasz azoknak a kérdésére akik elsőre nem értették mit keres az aktuális hírük végén az a fránya támogatás, hiszen sehogy sem illik oda.

Logikus elgondolás, és talán meg is maradna annak, ha ez idén már nem a második ilyen incidens lenne! Emlékeztek még az egyik korábbi hírükre amelyben ötven pontért kínálnak meghívókat elit rangtól felfelé?

nCore meghívó csupán ötven pontért

 

Belegondoltatok már abba, hogy miért csupán az elit és afelett rendelkező rangúaknak áll fenn ez a lehetőség? A választ ismét a támogatás szekcióban kapjátok meg:

Horpácska! Ha fizetsz, te is küldhetsz ötven pontért meghívót rangtól függetlenül. Nem csak az elitek és a legendák kiváltsága.

Akkor foglaljuk össze mi is történt. Felhívták a figyelmet rá, hogy ötven pont egy meghívó, sokan nem értették rájuk ez miért nem vonatkozik, érdeklődni, keresgélni kezdtek, és lám, csak x összeget kell fizetnem érte és én is küldhetek meghívót, de jó.

A következő fázisban már keresgélni sem kell, hiszen bemondják a megoldást. Olyan jó látni hogy fejlődnek.

Igazából nem lenne gond az ilyen marketingfogásokkal, hiszen minden oldal pénzből él. De az azért kemény, ha valaki ezt az egész világot érintő krízis nevében teszi. Majd vitát generál azzal, hogy ennek felelősségét a felhasználókra hárítja. Úgy gondolom, hogy ez az időszak az összetartásáé kell hogy legyen, és nem a vitákat kellene gerjeszteni vele.

 

 

 

  • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

    Rangok és titulusok:

    Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

    https://www.torrentek.org/utsv4/register/

    Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

  • N
    • N
      nany
    • 2020-04-27
    Nyilvánvaló, hogy az egész csak a pénzről szól hiszen minden hír a támogass minket felhívással végződik. Ami csupán azért érdekes mert az oldal költségeit a reklámok bőven fedezik.
    N