MajomparádétorrentTorrent oldalakTracker info

Újra kameráznának a majmok?

Sziasztok! Érdekes szavazás díszíti a majomparádé főoldalát. A majmok azt szeretnék kideríteni, hogy lendítene-e a forgalmon, khöm, akarom mondani lenne-e igény az oldalon a kamerás feltöltésekre:

Örülnél, ha az oldalon valamilyen formában újra elérhetőek lennének a mozis ( camos ) feltöltések?

 

Cikkünk publikálásáig összesen 8224 szavazat érkezett. A szavazók 44.4 százaléka voksolt igennel,  míg a nemek aránya a 29.1 százalékot is alig éri el. Igaz akad még a listán 26.5 szálék akiket szintén nem érdekel lesznek-e újra kamerás filmek vagy sem. Szóval az a 29.1 valójában 55.6 százalék. Akár mi is történik a többség akarata teljesülni fog, csak a megfelelő szögből kell rávilágítani. De azért jó látni a demokráciát a gyakorlatban is, hiszen annyit hallottam már róla.

Mellesleg egy éve még pont arról számoltunk be, hogy kikerülnek a kínálatból a kamerás feltöltések:

Majomparádé: Megszűnnek a kamerás filmek!

Utóbbit nem előzte meg semmilyen szavazás, legalábbis olyan biztosan nem amibe egy átlag majom is beleszólhatott. Pontosan nem tudjuk hány igenre van szükség a törvénymódosításhoz, de ha már felmerült a gondolat, akkor annak kérem oka van.

Hiszen beszélhetünk itt minőségről, de akár tetszik akár nem az még mindig egyénfüggő. Béla a sört szereti, ezért ne legyen bor a közértben. Peti aki pedig a bort szereti meg csessze meg? Hát milyen dolog ez? Hát Béláim de jó nektek. Kedves Péterek  az vigasztaljon bennetek, hogy demokráciáiban élhettek.

Amúgy nincs bajom a szavazásokkal, csak én iq tesztekhez kötném nem pedig az életkorhoz. Mert bár általában a többség szava szent, de mi van olyankor ha az a többség retardált? Na az ám a szívás.  Csupán akkor beszélhetünk igazi demokráciáról ha mindenki képviselve van, és nem csak az arctalan és névtelen tömegek.

Egy jó vezetőség olyan mint egy talpraesett boltvezető.. Ha a csokis fánk jobban fogy mint a vaníliás, akkor az elsőből többet rendel de a másodikat sem törli a kínálatból. Így a kisebbség vágya is teljesülhet. Mert igazából nem számok vagyunk egy unalmas statisztikában és nem az a sokat emlegetett többség és kisebbség, hanem emberi lények önálló akarattal és eltérő igényekkel.

 

  • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

    Rangok és titulusok:

    Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

    https://www.torrentek.org/utsv4/register/

    Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

  • Akár emberben, akár szolgáltatásban nehéz komolyan venni azt, aki/ami mindenkinek meg akar felelni. Fel is lehet vállalni egy profilt, irányt, ami ha egyben minőséget is szavatol, az egyáltalán nem baj. Van másik elég torrentopció, az igények ki biztosan vannak elégítve. A Bithumen is kiiktatta a kamerás vonalat és hosszútávon milyen jó döntésnek bizonyult.. Persze a Parádé, mint közepes méretű oldal esetében jelen van a kritikus tömeg és a ki megy ki után kérdésköre is avagy van-e elegendő hűség/vonzerő az egyéb lehetőségek tükrében. Nem egyszerű, de mindent egybevéve elkomolytalanítja magát a hely, kamerás kínálattal pont nem kelti az oda tartozni- és használni vágyás igényét. Az online nézhetőség műfaja épp elegendő mértékben ráállt a kamerás műfajra. Így - ha csak nem tekintik verstenytársnak az ilyen feltöltős lehetőségeket is - igazán felesleges mocorogni.
    I