nCoreTorrent oldalakTracker info

ncore regisztráció ára

Sziasztok! Az ncore regisztráció ára elég sok rétű lehet. Legtöbbször attól függ, hogy mekkora összeg van a bankszámlátokon, vagy a telefonotokon, amit önzetlenül a csaló ingyenélők eltartására áldoznátok.

Ugyanis ha valaki azt mondja nektek, hogy küldj pénzt, sms-t és bejutsz az ncora-ra az megpróbál lehúzni. Tehát csak is tőletek függ, hogy mekkora árat fizettek egy ncore meghívóért:

 

Regisztráltam egy nCore oldalra, elküldtem az emelt díjas SMS-t és később tudtam meg, hogy ez átverés. Nagyon félek hogy még több pénzt fognak lenyúlni! Nem tudjátok esetleg, hogyan tudnám ezt megelőzni? Letiltani vagy valami? Mi a tapasztalata annak aki volt már hasonló helyzetben? Tőletek vontak le még több pénzt? Segítsetek kérlek! Szörnyen hülyének érzem magam hogy bedőltem ennek

 

A megelőzés az volna, hogy nem ültök fel a csalóknak. Hemzseg az internet az olyan oldalaktól melyek hasonló ígéretekkel kábítanak. De azt mondják az okos ember a más kárán tanul. Ezért ne próbálkozzatok ilyen dolgokkal pusztán azért, hogy  majd ti legyetek az intő példa akiknek a történetéből majd mások okulhatnak. Az ncore torrent oldalra pénzért nem lehet bekerülni.

Az nCore kizárólag az ncore.cc és az ncore.nu címek használatával érhető el. Minden egyéb oldal átverés, és semmilyen kapcsolatban nem állnak az eredeti oldallal.

 

Ha arra vagytok kíváncsiak miként juthattok be biztonságosan az ncore torrent oldalra olvassátok el egy korábbi erről szóló cikkünket:

ncore nyitott regisztráció