ncore nyitott regisztráció

Sziasztok! A legújabb felmérések szerint egyre többen böngészitek a netet ncore meghívó után kajtatva. A legtöbben arra vagytok kíváncsiak, hogy mikor lesz szabad reg az oldalon.

ncore meghívó

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az ncore torrent oldalon soha nem is volt és soha nem is lesz szabad regisztráció! Minden egyéb információ hamis, fake, a gyanútlan userek megtévesztésére, átverésére irányul.

Az ncore torrent oldalra csak is meghívóval lehet bejutni. Aki tehát tag szeretne lenni szüksége lesz egy olyan személyre aki őt meghívja. Ha nincs ilyen ember az ismerőseitek között, akkor általában marad a net, a google ami rendkívül veszélyes vizekre sodorhatja a kezdő kalózokat.

Ezt senkinek nem ajánlanánk, mert rengeteg a neten az olyan adathalász oldal, ami az ncore hírével, nevével kíván érvényesülni sokszor a ti károtokra.

De mielőtt teljesen elkeserednétek van még egy megoldás a tarsolyunkban ami teljesen biztonságos. Ez az úgynevezett meghívó igénylés, vagy kérés a torrentek.info fórumán:

https://torrentek.info/forum/ingyen-meghivok-es-bonuszpontok/

Itt minden magas rangú tag, staff tag bent van az összes magyar torrent oldalon. A meghívásért pedig nem kérnek mást mint pár hozzászólást a fórum témákba. Milyen témákba?

Például. Mi a hobbid? Milyen dolgok érdekelnek? Ezek mind olyan kérdések amik nem kerülnek az életedbe mégis ha válaszolsz rájuk felfigyelnek rád a nagykutyák és ingyen és bérmentve meghívnak az ncore torrent oldalra!

 

One Response to ncore nyitott regisztráció

  • De akkor az hogy lehet hogy nem engedtek be a letöltésekhez és nem ismeri meg a jelszót mer én csak egy filmet szeretnék le tölteni vagy letöltitek ti és elkülditek az emailemre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük