TeracodeTorrent oldalakTracker info

Egy teracod felhasználó naplójából

Sziasztok! Tegnap kikerült egy hír a teracod oldalra miszerint passkey csere történt:

 

Kedves Felhasználók!

Az oldalon passkey csere történt , ezért kérünk minden felhasználót,hogy újból töltsék le a torrentet amit seedeltek , vagy írják át a kliensben a torrenteknél a passkey-t.
Elnézést kérünk a kellemetlenségért.

Köszönettel: Teracod Staff.

 

Ez még úgy rendben is lenne, de a hírnek egyszer csak lába kélt és vele együtt a passkey cserének is, ugyanis a vezetés visszaállította a régit. De mi történt azokkal, akik közben az újra álltak át? Hát röviden megszívták. De ne legyünk ennyire szívtelenek.

Inkább hallgassuk meg miként élte ezt át egy  emberi lény és egy kicsit képzeljük magunkat mi is az ő helyébe. Következzék tehát egy  valódi emberi történetet egy igazi teracodos felhasználó tollából:

 

Hát csináltatok egy karácsonyt!

– A hozzászólásom, amiben leírom a passkey cseréről alkotott véleményem, és a több mint 900 torrent bukót, az eltűnt, vagy nem találom.
– Az oldalról a hírek, miszerint passkey csere volt szintén eltűnt.
– Tegnap ~ dél/délután kicsivel elkezdtem a passkey cserés torrenteket egyesével rendezni, a hírek miatt.
Éjszaka, valamikor éjfél utánra 12 órás munkával, karácsony szent napján, sikerült több mint 300 torrentet rendezni az új passkey-el, valamint 40-50 torrentet töröltem, mert már nem lehetett rendezni, és a helyem is fogytán.
– Felnéztem az oldalra, hogy megnézzem a seekötelezettségem, ami 6 torrent volt, és még volt idő rajta bőven…eltűnt nullára, és leszedtem egy torrentet. Ami megint egy új passkey-el volt ellátva.
Normális esetben itt volt az a pillanat, hogy töröljem a francba az egészet, mert nem szánok rá mégegy karácsonyi napot, de nem vagyok alapjárat.
Kiszúrtam, hogy nem újabb passkey csere, csak megjött a kollega, és rendbe rakta a régit.
– Azaz amit tegnap nem sikerült átszenvedni másik passkey-re, az működik, amit meg átszenvedtem, azt írhatom vissza. Ez ám a fejetlenség!
Pontosan az, vagy többfejűség.
– Kellene egy megbízható ember, akinek mindent elhiszek. Az leírná mi történt, és mit hozott belőle helyre. Ekkor, és csakis ekkor lépnék, és nem kéne feleslegesen oda-vissza elcsesznem két karácsonyi napom.
Nálunk anno a programozó volt az.
Mikor baj történt, leírta mi volt, mi lett, mit kell tenni. …és követtük.

– Igen „Jo5hy” volt ilyen. Két napig szenvedtem vele én is. Majd ostobának néztek, hogy nem történt ilyen, hogy megváltozott a belépő kulcsom, és az email-es kérésre kapott kulcsra is hibát írt…. majd mikor rendbe jött valamelyest, minden belépésnél újat kellett kérni… aztán nem ment semmivel, és ekkor próbáltam a régit, amivel meg beengedett. Na ekkor is pont az történt, hogy vissza lett állítva az eredeti. Erre mondták, hogy semmi sem volt.
– Utána jött ez a passkey csere, majd a visszaállítás.
– Aztán éjszaka fehér semmi…. az oldal eltűnt. (ha jól rémlik 504-es hibakód és nagy fehér lap)
– Most pedig eltűnt róla minden, mintha semmi nem történt volna.

– Tehát, aki karácsonykor és előtte kicsivel nem járt fent az oldalon, annak nem történt semmi, nem kell tennie semmit!!!
Aki meg tett valamit, az most visszacsinálhatja! Kivéve, a törléseket… ami nálam 40-50 torrent.
– Ahogy elnézem sikerült azért 740-re visszaállni, és ez még nem a vége, de nem most.
Most tombol a karácsony szelleme.
A tájékoztatás most korrekt, a tény meg tény. Aki nem viseli, majd kitörli, de legalább kiírtam magamból. Jobb lenne meghagyni és tanulni, mint folyton eltüntetni a hiba nyomait. Az élet amúgy is stresszes.

 

Hát mit mondjak. A mai modern világunkban mi választunk országot és királyt. Tehát minden ember maga döntheti el, hogy mely oldalakat használ és hogy milyen staff tagok, vezetők utasításait követi. Hibák természetesen minden oldalon előfordulnak,  de minél nagyobb, komolyabb egy oldal annál kevesebb hiba és komolytalanság üti fel a fejét. Mi azért bízunk benne, hogy egyszer eljő a teracod felemelkedése.